Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Pár napja volt szó TL Pannóniákról itt van egy nem rossz vétel szerintem, ha valaki ilyet keres, van még rajta némi csiszolnivaló de nem rossz darab.

Eladó Motor, robogó Csongrád: Pannonia veterán motor kerépár

Komment

Ilyen lehet részegen, vagy jóól beszívva lefesteni egy motort. Korábban említette valaki, hogy a fehérre festett felni verte ki nála a biztosítékot. Ezt nézzétek meg:
      Motorikusan teljesen felújított Pannonia T5 Rétság ”¢ Hirdetések innen: Vateraauto.hu - Én már feltettem a hirdetést az apród.hu-ra!
      Legalább a piros és fekete színeknél maradt
      kollarg és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Tegyük csak ide elrettentésképp:
        Click image for larger version

Name:	motorikusan-teljesen-felujitott-pannonia-t5-retsag.jpg
Views:	1
Size:	48.1 KB
ID:	130958
        Nem tudom, de erről motorról az AliG Indahouse ugrott be
        " Köszönöm mindenkinek,hogy felvette a terepszínű ruhát.
        Így láthatatlanok maradhatunk."
        Click image for larger version

Name:	AliGCamouflageExtras.jpg
Views:	1
Size:	67.8 KB
ID:	130959
        -t5- és kollarg kedvelte ezt.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Inkább hozzá sem nyúlt volna, vagy legalább nem tenném föl a netre inkább jól eldugnám. Még a krómot is megterepezte.

Komment

Ázt a leborult szivarvégit X'D , és még én vagyok lenézve a színválasztásom miatt.

Komment

ez vicc?
              vagy csak én vagyok lemaradva?
              BeniP10&P21, -t5- és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Aztaaaa Ez nem semmi.

Komment

Én is nagyra nyílt szemekkel néztem a hirdetést. Jé egy 250U!!! és elég sokminden van hozzá.
                  A képeket irigykedve tüzetesen végignéztem a szöveg volt a levezető nos nézzük csak.
                  induljunk ki abból amit mostanság is elterjedt árfilozófia.
                  Mostanában tudjuk hogy TLB az kb 0,5M készen pedig úgy 1M. tudjuk hogy hatvanas évek eleje és aránylag van is.
                  majd nézzük a sima 250-es csepel-t az már árban több mint a TLB. Utóbb kb 1,3M-ért láttam felújítva "mostanában ezek is megjelentek a vevők előtt" Így a 250U ára nem lepett meg. Ebbe bele fér az alku is. Da ha nagyon akar az megveszi hiszen ha az eladó azt mondja "akkor keressen másikat" akkor lehet pár év sakk mattot ad neki.

Én úgy gondolom mi sokan nem ebbe a kategóriába tartozunk.

Komment

Sziasztok!
                    Remélem senkit nem bántok meg,de ezek a 250-es Csepel árak erősen túlzóak.
                    Tény hogy a 250 U ritka, de szerintem jelentősen kisebb az értéke mint amit kérnek érte.
                    1millió 950 ezer..........??? Ne viccelj!! Ilyen állapotban kb 600 a realitása szerintem.
                    Katalógus 1 kategóriást is 1,2 millóra teszi. Tehát ami teljesen eredeti,vagy teljesen eredetire felújított!!
                    Katalógus árakat is jócskán meghaladó árakat kérnek,hiányos motorokért ,amikre még egyszer annyit kell majd költeni.
                    Ilyen összegekért simán lehet venni egy jó állapotú 500-as 600-as BMW-t,NSU-t, Zündappot , működőképesen !!!
                    Szóval csak mosolygok ezeken a dolgokon. Ti hogy látjátok???

Üdv:Laci

Komment

Hol található ilyen katalógus ?

Komment

uxa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        1millió 950 ezer..........??? Ne viccelj!! Ilyen állapotban kb 600 a realitása szerintem.
                        Üdv:Laci
                        Szerintem meg mindennek annyi az ára amennyiért megveszik! Ha nem sürgős, egy próbát megér!
                        kollarg és BeniP10&P21 kedvelte ezt.
                        A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

250-es Csepel:

A Szigetszentmiklósi veterán börzén.Az árát sajnos nem tudom,de szerintem biztos nem milliós összeg!!(habár ki tudja!)Minden esetre csak azért raktam ki hogy a börzéken is sok szép jármű van!

Szerintem érdemes egy napot rászánni!Szórakozásnak sem utolsó!!!!
                          OdinHEM és -t5- kedvelte ezt.

Komment

Sajnos az engem érdeklő IZS-ek csak ilyen szinten képviseltették magukat!!!!

Fájt látnom az öreg harcost ilyen állapotban!!!Ez újabb erőt ad ahoz hogy az enyémre jobban vigyázzak!!!!
                            norinco, wsievers és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              A nyerge nem stimmel, amennyire tudom a keskenyebb/kisebb kellene rá, ez pedig a későbbi fajta.
                              Más nekem nem tűnik fel.

Kincsnek kincs, mert relatíve eredeti állapotában megmaradt. Az hogy kinek mennyit érne más kérdés, egyéni megítélés dolga az összeg hogy mennyire becsüli ezt az állapotot - meg mihez viszonyítja.
                              Két fajta TL típus létezett volt az úgy nevezett vékony vázas vékony nyerges aminek a nyereg belesimult a hátsósárvédőbe. Ez már a második közvetlen a TLT előtti kiadás és ez igy ahogy van hiánytalan eredeti minden tekintetében.
                              Örülnék egy ilyennek vagy legalább ha már egy igy nézne ki az enyémek közül

joshbono eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Sziasztok!
                              Ez kint volt a Szigetszentmiklósi börzén egy 250-es Csepel társaságában egy utánfutón, bár ott már egy 20-assal többe került. Hát... mit mondjak mindkettő gyönyörű volt!!! Nekem a hátsó sárvédője volt érdekes. Az oldalán egy peremezés futott végig, és még ilyet nem láttam.
                              Bár tudom ez nem ebbe a topicba tartozik, de nálam hozzáértőbb mondhatna erről a sárvédőről valamit.

ui.: Az enyém is vastagüléses 55/12, tehát valószinüleg volt ilyen.

[ATTACH=CONFIG]6365[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6366[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6367[/ATTACH]
                              Így hogy felhívtad a figyelmem a hátsó sárvédőre, én azt mondanám rá hogy nem az övé... valamelyik későbbi modellé lehet. Nekem a 3 közül egyiknek sincs perem a sárvédőkön.
                              kollarg kedvelte ezt.

Komment

Szerintem már elavultak a katalógus árai, mert szeretnék motorokat venni annyiért mint a könyv árai, de sajnos a piac nem ezeket az árakat mutatja mint a katalógus, kiindulásnak nem rossz de jó pár százalékkal meg kell fejelni szerintem. Mondjuk az 1,9 millió tényleg kicsit sok de ezért egy nagyon ritka magyar motort kapsz, bár mire elkészül benne lesz vagy 3 misibe, biztos lesz aki megveszi mert ismerek pár embert akik szeretnének ilyet, meg meg is van a rávalója.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X