Köszönöm! Már sokan említették ezt a Szente Gyula féle könyvet, valahogy beszerzem. Dugattyú érdekelne gyáriban 68,5-ös. Sajnos a környezetemben azt mondogatják, hogy új dugattyú ide- új dugattyú oda, lehet, hogy könnyebben megszorul mint a gyári a hőtágulás miatt. (Sajnos nem tapasztalatból mondom, hanem mert azt mondták. Bár olyan emberek akik azért nem locsognak össze-vissza)
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMár sokan említették ezt a Szente Gyula féle könyvet, valahogy beszerzem.chemotox kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDugattyú érdekelne gyáriban 68,5-ös.
Komment
-
Üdv neked is!
Nagyon köszönöm az önzetlen segítséget, főleg így ismeretlenül.
Meg mondom őszintén olyan ritkák a gyári alkatrészek, hogy azért becsüld meg magadnak őket. Jó hülye vagyok, mert magam ellen beszélek. A sört majd én fizetem mindenesetre csak sajnos olyan a szakmám, hogy állandóan ugrásra készen kell állni, ami 2 hétig szokott néha tartani.
Van egy olyan, hogy chemotox kocsmája itt a fórumon. Ha van kedved írj oda, ott bármit lehet írogatni, itt meg maradnak továbbra is az érdekes hirdetések.
Komment
-
Csepel, veteran-Retro Kerékpár
Komplett kerékpár! Csak 2 kerék hiányzik! Különben szinte komplett!
Erről jut eszembe:
Béla bácsi gyerekkorában Komp akart lenni, de végül is nem komplett!A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 4 likes
Komment
-
Remélem nem gond, ha megint egy Vaterás linket rakok be. Képet nem merek tenni, mert ugye a szerzői jogok....
Tanksapka - Vatera.hu
Az lenne a kérdésem, hogy tulajdonképpen melyik tanksapka nevezhető eredetinek. Ebben a hirdetésben két csíkos tanksapkák vannak, de sokszor három csíkost látok eredeti motorokon. Szóval hogy is van ez?Utoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2012 máj. 13, 19:58. Oka: Szerintem nyugodtan szúrjuk be a képeket, hogy három hónap múlva is lássuk, melyik az eredeti! :)
- 2 likes
Komment
-
Apacsavo, nem te hirdeted a vasat igaz?
Szólj neki szerintem, hogy a tulaj nem "elhalt", vagy szerezz fegyvert mert ezek az Izsedet akarják!"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseApacsavo, nem te hirdeted a vasat igaz?
Komment
-
chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRemélem nem gond, ha megint egy Vaterás linket rakok be. Képet nem merek tenni, mert ugye a szerzői jogok....
Tanksapka - Vatera.hu
[ATTACH=CONFIG]7214[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7215[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7216[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7217[/ATTACH]
Az lenne a kérdésem, hogy tulajdonképpen melyik tanksapka nevezhető eredetinek. Ebben a hirdetésben két csíkos tanksapkák vannak, de sokszor három csíkost látok eredeti motorokon. Szóval hogy is van ez?
Komment
-
ApaE
Komment