Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Köszönöm! Már sokan említették ezt a Szente Gyula féle könyvet, valahogy beszerzem. Dugattyú érdekelne gyáriban 68,5-ös. Sajnos a környezetemben azt mondogatják, hogy új dugattyú ide- új dugattyú oda, lehet, hogy könnyebben megszorul mint a gyári a hőtágulás miatt. (Sajnos nem tapasztalatból mondom, hanem mert azt mondták. Bár olyan emberek akik azért nem locsognak össze-vissza)

Komment

chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Már sokan említették ezt a Szente Gyula féle könyvet, valahogy beszerzem.
      Ha megfelel elektronikus változatban is: http://veteran.forum.hu/letoltesek/s...nnoniadat-172/
      chemotox kedvelte ezt.

Komment

Dugattyú érdekelne gyáriban 68,5-ös.
        Üdv nyíregyházi veterános P10es társam! Én is most vettem nemrég egy P10est és szerencsére kaptam hozzá rengeteg alkatrészt is pluszba lengővillától kezdve, trabant porlasztóig mindent Van gyári dugattyúm is, felméretes is meg nem is, még a sárga festékcsepp is rajta van. Hirtelen viszont nem tudom, hogy mekkorák de a héten megnézem neked és jelzek, aztán a részleteket majd esetleg 1 sör mellett is egyeztethetjük.

Komment

Üdv neked is!

Nagyon köszönöm az önzetlen segítséget, főleg így ismeretlenül.

Meg mondom őszintén olyan ritkák a gyári alkatrészek, hogy azért becsüld meg magadnak őket. Jó hülye vagyok, mert magam ellen beszélek. A sört majd én fizetem mindenesetre csak sajnos olyan a szakmám, hogy állandóan ugrásra készen kell állni, ami 2 hétig szokott néha tartani.

Van egy olyan, hogy chemotox kocsmája itt a fórumon. Ha van kedved írj oda, ott bármit lehet írogatni, itt meg maradnak továbbra is az érdekes hirdetések.

Komment

Csepel, veteran-Retro Kerékpár
            Komplett kerékpár! Csak 2 kerék hiányzik! Különben szinte komplett!
            Erről jut eszembe:
            Béla bácsi gyerekkorában Komp akart lenni, de végül is nem komplett!
            OdinHEM, soveny és 2 további látogató kedvelte ezt.
            A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Ez jó ! Nem a hirdetés, hanem Béla bácsi.
              -t5- kedvelte ezt.

Komment

Találtam 1 jót igazi pancsisoknak: Pannónia bukósisak

Komment

Attached Files
                  Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2012 máj. 11, 09:25. Oka: linket javítottam

Komment

Remélem nem gond, ha megint egy Vaterás linket rakok be. Képet nem merek tenni, mert ugye a szerzői jogok....

Tanksapka - Vatera.hu

Click image for larger version

Name:	ade5_1_big.jpg
Views:	1
Size:	119.3 KB
ID:	131137 Click image for larger version

Name:	ade5_2_big.jpg
Size:	113.2 KB
ID:	131138 Click image for larger version

Name:	ade5_3_big.jpg
Size:	119.5 KB
ID:	131139 Click image for larger version

Name:	ade5_4_big.jpg
Size:	108.3 KB
ID:	131140

Az lenne a kérdésem, hogy tulajdonképpen melyik tanksapka nevezhető eredetinek. Ebben a hirdetésben két csíkos tanksapkák vannak, de sokszor három csíkost látok eredeti motorokon. Szóval hogy is van ez?
                    Utoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2012 máj. 13, 19:58. Oka: Szerintem nyugodtan szúrjuk be a képeket, hogy három hónap múlva is lássuk, melyik az eredeti! :)
                    OdinHEM és -t5- kedvelte ezt.

Komment

OdinHEM, chemotox és -t5- kedvelte ezt.

Komment

Attached Files
                        OdinHEM, soveny és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Apacsavo, nem te hirdeted a vasat igaz?
                          Click image for larger version

Name:	1.JPG
Size:	154.4 KB
ID:	131157
                          Szólj neki szerintem, hogy a tulaj nem "elhalt", vagy szerezz fegyvert mert ezek az Izsedet akarják!
                          norinco, és TZ kedvelte ezt.
                          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Apacsavo, nem te hirdeted a vasat igaz?
                            Ez hogy van? Tényleg apacsavo motorja van a képen.
                            Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Remélem nem gond, ha megint egy Vaterás linket rakok be. Képet nem merek tenni, mert ugye a szerzői jogok....

Tanksapka - Vatera.hu

[ATTACH=CONFIG]7214[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7215[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7216[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7217[/ATTACH]

Az lenne a kérdésem, hogy tulajdonképpen melyik tanksapka nevezhető eredetinek. Ebben a hirdetésben két csíkos tanksapkák vannak, de sokszor három csíkost látok eredeti motorokon. Szóval hogy is van ez?
                              Ha rendelsz rendelj 1et nekem is és akkor megbeszélt időpontban kifizetem a sapkát és a postaköltség felét is!

Komment

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X