Köszönöm! Már sokan említették ezt a Szente Gyula féle könyvet, valahogy beszerzem. Dugattyú érdekelne gyáriban 68,5-ös. Sajnos a környezetemben azt mondogatják, hogy új dugattyú ide- új dugattyú oda, lehet, hogy könnyebben megszorul mint a gyári a hőtágulás miatt. (Sajnos nem tapasztalatból mondom, hanem mert azt mondták. Bár olyan emberek akik azért nem locsognak össze-vissza)
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Ha megfelel elektronikus változatban is: http://veteran.forum.hu/letoltesek/s...nnoniadat-172/chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMár sokan említették ezt a Szente Gyula féle könyvet, valahogy beszerzem.chemotox kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Üdv nyíregyházi veterános P10es társam! Én is most vettem nemrég egy P10est és szerencsére kaptam hozzá rengeteg alkatrészt is pluszba lengővillától kezdve, trabant porlasztóig mindentchemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDugattyú érdekelne gyáriban 68,5-ös.
Van gyári dugattyúm is, felméretes is meg nem is, még a sárga festékcsepp is rajta van. Hirtelen viszont nem tudom, hogy mekkorák de a héten megnézem neked és jelzek, aztán a részleteket majd esetleg 1 sör mellett is egyeztethetjük.
Komment
-
Üdv neked is!
Nagyon köszönöm az önzetlen segítséget, főleg így ismeretlenül.
Meg mondom őszintén olyan ritkák a gyári alkatrészek, hogy azért becsüld meg magadnak őket. Jó hülye vagyok, mert magam ellen beszélek. A sört majd én fizetem mindenesetre csak sajnos olyan a szakmám, hogy állandóan ugrásra készen kell állni, ami 2 hétig szokott néha tartani.
Van egy olyan, hogy chemotox kocsmája itt a fórumon. Ha van kedved írj oda, ott bármit lehet írogatni, itt meg maradnak továbbra is az érdekes hirdetések.
Komment
-
Csepel, veteran-Retro Kerékpár
Komplett kerékpár! Csak 2 kerék hiányzik! Különben szinte komplett!
Erről jut eszembe:
Béla bácsi gyerekkorában Komp akart lenni, de végül is nem komplett!A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 4 likes
Komment
-
Remélem nem gond, ha megint egy Vaterás linket rakok be. Képet nem merek tenni, mert ugye a szerzői jogok....
Tanksapka - Vatera.hu
Az lenne a kérdésem, hogy tulajdonképpen melyik tanksapka nevezhető eredetinek. Ebben a hirdetésben két csíkos tanksapkák vannak, de sokszor három csíkost látok eredeti motorokon. Szóval hogy is van ez?Utoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2012 máj. 13, 18:58. Oka: Szerintem nyugodtan szúrjuk be a képeket, hogy három hónap múlva is lássuk, melyik az eredeti! :)
- 2 likes
Komment
-
Apacsavo, nem te hirdeted a vasat igaz?
Szólj neki szerintem, hogy a tulaj nem "elhalt", vagy szerezz fegyvert mert ezek az Izsedet akarják!"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
Ez hogy van? Tényleg apacsavo motorja van a képen.wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseApacsavo, nem te hirdeted a vasat igaz?
Komment
-
Ha rendelsz rendelj 1et nekem is és akkor megbeszélt időpontban kifizetem a sapkát és a postaköltség felét is!chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRemélem nem gond, ha megint egy Vaterás linket rakok be. Képet nem merek tenni, mert ugye a szerzői jogok....
Tanksapka - Vatera.hu
[ATTACH=CONFIG]7214[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7215[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7216[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]7217[/ATTACH]
Az lenne a kérdésem, hogy tulajdonképpen melyik tanksapka nevezhető eredetinek. Ebben a hirdetésben két csíkos tanksapkák vannak, de sokszor három csíkost látok eredeti motorokon. Szóval hogy is van ez?
Komment
-
ApaE
Komment