Egész jól egybe van az a tlt jól megalkudva úgy 150-ért talán elviselhető is mintha csak az 1. szárvédő peremes lenne meg a kipufogó cserélt.. és ha még a papír is sima ügy
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgész jól egybe van az a tlt jól megalkudva úgy 150-ért talán elviselhető is mintha csak az 1. szárvédő peremes lenne meg a kipufogó cserélt.. és ha még a papír is sima ügy
Komment
-
ezt most nem értem ezen a fülledt szombaton Oldalkocsis T5h forgalmi, újrendszám
darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem sokat gondolsz 150-t érte én az enyémet tavasszal 200-ért vettem új krómokkal meg új festéssel (bár nem a legprofibb) forgalmival adásvételivel.
Komment
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseezt most nem értem ezen a fülledt szombaton Oldalkocsis T5h forgalmi, újrendszám
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEléggé egybe van és aránylag eredeti is.
- 3 likes
Komment
-
Meglepően jól nézett ki belülről a blokk. Talán köszönhető annak is, hogy az árvíz előtt néhány nappal még a tulaj fia, meg a haverjai rodeóztak vele a mezőn. Vélhetően volt még olaj az alkatrészeken. A dugó viszont totál megragadt. De erről az esetről bővebben olvashatsz a " Megszorult dugattyú szerelése " témában.
Ja és még tudni kell azt is, hogy én az árvíz levonulása után 1 évvel hoztam el a Pancsit. Addig benne állt a víz a blokkba.Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2012 jún. 23, 15:44.
- 1 like
Komment
-
darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem sokat gondolsz 150-t érte én az enyémet tavasszal 200-ért vettem új krómokkal meg új festéssel(bár nem a legprofibb) forgalmival adásvételivel.
Komment
-
ApaE
-
Én árulom a fogatot... nem olyan bonyolult a dolog...:-) Keletnémet papírjai vannak és nagyon szívesen elviszem OT minősítésre, forgalomba is helyezem a vevőnek, de nem ingyen, mert nem nekem sincs ingyen... Mivel külföldön is árulom, nem szeretném a nevemre OT-zni, ez talán érthető is, mivel az elmúlt két évben az elkészült 11db TLB-ből 11 külföldön kelt el, ezért nem szívesen költök magyar forgalomba helyezésre egy forintot sem, mert csak szánalmas, sőt sértő ajánlatokat kapok egyfolytában. Pénteken pl röhögőgörcsöt kapott egy pali, akinek elmondtam, hogy 1.7 millió forint a komplett fogat irányára. Kérdem én mennyibe kerül ma egy roncs TLB, meg egy ívelt sárvédős duna, plusz egy fellelt állapotú motorkuli? Mennyiből lehet ezeket restaurálni? Tartottam neki egy kis oktatást az árakról, mindjárt nem röhögött és rájött, hogy nem is kérek sokat értük....
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHol olvassátok, hogy német papírral ? Kigúvad a szemen, de nem látom a hirdetésben, csak annyit látok, hogy "Okmányok: külföldi papírokkal".
Meg azt is látom, hogy a "forgalomba helyezés megoldható igény szerint, de nem tartalmazza a vételárat" - ezt jó tudni, hogy a motorért külön fizetni kell !
[ATTACH=CONFIG]7969[/ATTACH]
joker kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment