Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szervusztok. R 16-ra ( csak 1953 db-t gyártottak ) tippelek. Az ár nem " veszélyes " , kicsit hülyén hangzik , de még kedvező is. Az ötvenes évek tankjaiért többet kérnek . Akinek erre van szüksége az biztosan örülne a lehetőségnek ( persze 7000 ft-ért kedvezőbb lenne ). Egy Pannóniáért ( nem akarok megbántani senkit ! ) 2 millió körüli ár meg reális? Üdvözlettel.
    mir-mur és movisz kedvelte ezt.

Komment

láttuktegnapsijófokon -----

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        én má fogtamojjjant
        akkó mi meg bizony ismerünk valakit, aki fogott ojjjant!

láttuktegnapsijófokon -----
        az oldalkocsis tlb-t szívesen letaszajtottam volna a trélerről, egyenesen be a garázsomba!

Komment

---hát mi tartott vissza ? Azért volt ott ! ---(tényleg szépek voltak , mind a két fogat , de nem néztem meg , csak mint egy mezei turista ,-mert....... )
          barna kedvelte ezt.

Komment

---hát mi tartott vissza ? Azért volt ott ! ---
            nagy volt a tömeg, és még véletlenül sem akartam áttolni senkinek a lábán se!
            (én is csak civilben voltam )

Ez a darab nem volt ott:

Komment

"jóój, há' van itt minden csak szét kell dikházni"
              t5 , tlf p10, p12 alkatrészek
              OdinHEM kedvelte ezt.
              You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                „jóój, há' van itt minden csak szét kell dikházni”
                nem, nem, nem sok kici apjóság menni egybe

Komment

Nekem azt írja, hogy nem jó a mail címe

Komment

Az Ural forgalmi százér' megvan?
                    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Vagyány is, lehet "honosítani" motort!

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Mostanság az dívik , hogy ha van valakinek a kupacban egy csavar ami nem Pannónia, akkor már BMW-t lát benne.
                        Emlékeztek a szavaimra ??http://veteranapro.hu/dobozok/21334-...offerparok-bmw

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Az Ural forgalmi százér' megvan?
                        Ez a koma folyamatosan hordja be az Uralokat ! Ha frankó lenne a papír, már régen odacsapta volna valamelyik motorjához, és nem " százért pocsékolná " el
                        soveny és wsievers kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ez a koma folyamatosan hordja be az Uralokat ! Ha frankó lenne a papír, már régen odacsapta volna valamelyik motorjához, és nem „százért pocsékolná” el
                          Gondolom amúgy hogy ez van...meg tudod ki ad 100 eft-ot Ural forgalmiért, amikor 20 ért kapok Bmw-t tulajdonosi lánccal?
                          korompaiistvan kedvelte ezt.
                          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Habár nem veteranapro.hu, azért vessetek egy pillantást erre:

1973 Pannonia P10H

Azért beleférhetett volna még ez-az, pl. ülés díszléc...
                            There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Érdekes egy motor, csili-vili az egész, de orosz gumival hátul, elől meg gyárival(?).
                              Hogy miért pont az üléshuzat maradt eredetinek? Amúgy 73-ban már nem biztos, hogy volt rajta díszléc eredetileg.

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Azért beleférhetett volna még ez-az, pl. ülés díszléc...
                                Vagy akár már egy újrakárpitozott ülés. És a téli képeken hangtompító sincs benne.
                                Amúgy nagyon régóta hirdeti a csávó, láttam már magyar oldalakon is egy párszor.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X