Szervusztok. R 16-ra ( csak 1953 db-t gyártottak ) tippelek. Az ár nem " veszélyes " , kicsit hülyén hangzik , de még kedvező is. Az ötvenes évek tankjaiért többet kérnek . Akinek erre van szüksége az biztosan örülne a lehetőségnek ( persze 7000 ft-ért kedvezőbb lenne ). Egy Pannóniáért ( nem akarok megbántani senkit ! ) 2 millió körüli ár meg reális? Üdvözlettel.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseén má fogtamojjjant
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseláttuktegnapsijófokon -----
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése---hát mi tartott vissza ? Azért volt ott ! ---
(én is csak civilben voltam )
Ez a darab nem volt ott:
Komment
-
"jóój, há' van itt minden csak szét kell dikházni"
t5 , tlf p10, p12 alkatrészekOdinHEM kedvelte ezt.You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
- 1 like
Komment
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése„jóój, há' van itt minden csak szét kell dikházni”
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMostanság az dívik , hogy ha van valakinek a kupacban egy csavar ami nem Pannónia, akkor már BMW-t lát benne.
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz Ural forgalmi százér' megvan?
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz a koma folyamatosan hordja be az Uralokat ! Ha frankó lenne a papír, már régen odacsapta volna valamelyik motorjához, és nem „százért pocsékolná” elkorompaiistvan kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Habár nem veteranapro.hu, azért vessetek egy pillantást erre:
1973 Pannonia P10H
Azért beleférhetett volna még ez-az, pl. ülés díszléc...There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért beleférhetett volna még ez-az, pl. ülés díszléc...
Amúgy nagyon régóta hirdeti a csávó, láttam már magyar oldalakon is egy párszor.
Komment
Komment