Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    nem biztos, hogy volt rajta díszléc eredetileg
    Viszont az ülés alján megvannak a lyukak a léchez.

Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Amúgy nagyon régóta hirdeti a csávó
    Mondjuk ilyen áron nem csoda. Ha csak 200-zal számolod, 6499 USD akkor is 1,3 millió HUF-ra jön ki. Abban a régióban azért már vannak ritkább és szebb motorok is jócskán.
    There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Mondjuk ilyen áron nem csoda. Ha csak 200-zal számolod, 6499 USD akkor is 1,3 millió HUF-ra jön ki.
      itthon valami 700-800 körül láttam. Bár akkor lehet nem ugyanez volt, de a téli képekre tisztán emlékszem és talán egyet még le is mentettem. Viszont a duplájáért adni külföldre azért egy picit sok. Bár külföldön nagyobb ritkaság mint itthon

Komment

itthon valami 700-800 körül láttam. Bár akkor lehet nem ugyanez volt, de a téli képekre tisztán emlékszem és talán egyet még le is mentettem. Viszont a duplájáért adni külföldre azért egy picit sok. Bár külföldön nagyobb ritkaság mint itthon
        lehet hogy az enyém nem csillog ennyire, de többet ér

az elején még tágra nyílt a pupillám, d végül csak egy kevert blokk
        P10 blokk, karbi, szikra!

1. 74-be p10-es ???
        2. Jah de hát a két blokkfél se azonos egyik bordás másik tömött.... akkor csak egy alkatrész kupac
        Beagle és Blackmumus kedvelte ezt.

Komment

Az utolsó kép szerinti sorrendben jöhet mind :
          Csepel 250-Pannónia TLB Fogatok
          OdinHEM és Blackmumus kedvelte ezt.
          You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Ez a kis kütyü so uralos életét tenné szebbé : MIKROPROZESSOR ELEKTRONISCHE ZÜNDUNG 12V URAL DNEPR 2 | eBay-----most nézem , ez orosz --vagy csak nekem ujdonság...
            Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 aug. 26, 17:27.

Komment

Láttam már... Sajnos csak röpsúlyos előgyujtásszabályzós vezérműtengelyre jó( ami a 650-eseknél van)
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Érdekes ez is kicsit. Feszült az eladó pedig képnékül bonyolultabb eladni.

jawa ideal 1965

Komment

kavycka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Érdekes ez is kicsit. Feszült az eladó pedig képnékül bonyolultabb eladni.
                  Ilyen hozzáállással meg még bonyolultabb
                  kavycka és TZ kedvelte ezt.

Komment

Ilyen hozzáállással meg még bonyolultabb
                    Le kellene fotózni 50000 forintot, feltenni a képet valahova, belinkelni hozzászólásban és cserébe kérni képeket.
                    kavycka, joker és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Le kellene fotózni 50000 forintot, feltenni a képet valahova, belinkelni hozzászólásban és cserébe kérni képeket.
                      Találtam egy 50000 forintos bankót. Szerinted elfogadja?
                      Click image for larger version

Name:	57367_50000-es.jpg
Views:	1
Size:	160.3 KB
ID:	131886
                      Beagle, Lai és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szerinted elfogadja?
                        Próba-szerencse, szokták felénk mondani.

Komment

Szervusztok!

A stílus,maga az ember,-nem kell rá "zizzenni",-hát-ha tanul!Az ember élete során különböző fejlődési folyamatokon esik át,úgy vélem,hogy élete folyamán az emberek,sok-sok rossz döntést hoznak,beleértve magamat is.Az ember jobbá válásának,alapvető feltétele,hogy felül tudja múlni önmagát,-az-az képes belátni hibás döntéseit,mert csak,az önbírálat és annak elfogadásával tudunk változtatni magunkon,de ahhoz is nagy önfegyelem kell.

Úgy gondolom,a fenti hirdetésre,nem fognak tolongani az érdeklődők,mert az alapjában,semmit mondó,vulgáris és visszataszító,éppen ezért,-szóra sem érdemes.

Üdvözlettel:Che
                          Beagle, kavycka és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            A stílus,maga az ember,-nem kell rá „zizzenni”,-hát-ha tanul!Az ember élete során különböző fejlődési folyamatokon esik át,úgy vélem,hogy élete folyamán az emberek,sok-sok rossz döntést hoznak,beleértve magamat is.Az ember jobbá válásának,alapvető feltétele,hogy felül tudja múlni önmagát,-az-az képes belátni hibás döntéseit,mert csak,az önbírálat és annak elfogadásával tudunk változtatni magunkon,de ahhoz is nagy önfegyelem kell.
                            Teljesen igazad van, csak sajnos nagyon sok az olyan ember a világon aki nem veszi észre önmagát. Ezzel nem azt mondom, hogy márpedig akkor mindenkinek a pofájába kell mondani, hogy mekkora egy seggfej. Főleg mert sokakra ez ellenkezőleg hat. De hátat fordítani sem mindig célszerű.
                            kavycka és joker kedvelte ezt.

Komment

Találtam egy 50000 forintos bankót. Szerinted elfogadja?
                              Eddig a legnagyobb címlet amit elfogadtak az 54000 forintos volt

aki nem emlékezne rá: http://www.origo.hu/itthon/20081203-...-embernek.html

Komment

1973 Pannonia P10H

Azért beleférhetett volna még ez-az, pl. ülés díszléc...
                                cserébe úgy csillog a blokk, mint a budi kilincse!

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Az utolsó kép szerinti sorrendben jöhet mind :
                                Csepel 250-Pannónia TLB Fogatok
                                Siófokon kint voltak a szekerek, talán a T5-ös nem, és akkor én már le "stipi-stoppoltam" a TLB-t, úgyhogy arra már ne számíts!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X