Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ha már játéktraktor, gyermekkorom kedvence:
    (bár már ezt is láttam ötvenezerért hirdetve)
    Traktor <<<

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Ennyiért, ha mákom van igazit veszek.
      Az igazit kicsit nehezebb tárolni, meg ilyesmi. Ez sokkal kevésbé macerás. Lényegesen jobban megéri hosszútávon a játék változat.
      Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Újabb különleges és kitűnő állapotú,és drága Jawat találtam.
        http://auto-motor.vatera.hu/motor_ro...647638099.html

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          drága Jawa
          Aha, főleg drága... De biztosan azért, mert olyan vadító pirosra van fújva a henger.

Tényleg, mekkora érdeklődés van az ilyen típusú Jawa-kra? Egy ismerősöm szabadulna kb. 5-6-7 darabtól (ami egészben van), de apró hiányaik vannak és csak szürke forgalmijuk van, vegyesen egy- és kéthengeresek (de a linkelthez hasonló külleműek, sajnos a Jawa típusszámokhoz még annyira se értek, mint a Pannoniákhoz...), és legalább 15 éve nem volt hozzájuk nyúlva, de annyira hogy a port se törölték le. (Az adásvételiket a néni valószínűleg kidobta a férje halála után, ő maga sem emlékszik tisztán)

Valami ilyesmi, de nem volt időm nagyon szemügyre venni, mert úgy be vannak zsúfolva, hogy ehhez a képhez is át kellett másznom mindenféle terepakadályon:

Click image for larger version

Name:	I2 004 (Medium).jpg
Views:	1
Size:	97.4 KB
ID:	132812
          korompaiistvan kedvelte ezt.
          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

A nénivel nem lehet eltartási szerződést kötni?)

Mi minden csoda rejtőzhet ott...

Komment

Egyemmeg! Azért kiáshatta volna a Jawa alkatrészek közül mielőtt lefotózza
              Skoda Colonial
              mir-mur kedvelte ezt.
              You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Egyemmeg!
                Ajha, és még azt hittem én tárolom slendrián módon a holmikat!

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Mi minden csoda rejtőzhet ott...
                Majd ha kiválogattam ami nekem kell, akkor a többit megosztom...

A történet dióhéjban: 4 éve volt ott egy barátom, akkor 30 smkp-t, kb. 50 veteránkorú motort és 3 autót sikerült összeszámolni. Én nemrég voltam, 30 smkp, 27 veteránkorú motor és 3 autó a mérleg. Ami eltérés van, azt helyi fiatalok elhordták, főleg vasba, persze a néni beleegyezése nélkül. De volt olyan "gyűjtő", aki megkereste a nénit, hogyha már 3 Pannonia hozzá került, akkor odaadhatná hozzájuk a forgalmikat.. A néni meg persze nem adta - ez az egyik mód ahogy a papírok nélküli Pannoniák "teremnek". Nem szeretném se a tolvajokat, se a "gyűjtőt" minősíteni, meg persze a néni is elég szeszélyes természet, így nem könnyű tőle bármit megvenni (tilos pl. lefotózni kívülről az épületet; megígértette velem hogy nem mondom el hol van; ha elkésnék a megbeszélt időpontról, akkor nem enged be a telekre sem; ilyenek), de ez így nagyon nem jó eljárás. Se a jogos tulajjal, se a motorkerékpárokkal szemben. Innen nézve talán nem is olyan rossz, hogy vége lett az egyedi elbírálásnak...
                korompaiistvan kedvelte ezt.
                There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Egyemmeg! Azért kiáshatta volna a Jawa alkatrészek közül mielőtt lefotózza
                  Skoda Colonial
                  Ilyen állapotok a MÉH telepen uralkodnak, csak hogy ott 60 ft kilója a vasnak.
                  korompaiistvan, kollarg és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Az igényesség mindennek előtt.

Komment

A Samara kasztnit elhagyták a nagy tempóban

Komment

Érdekes ritka motor egy az egyben Cz175 koppintás de gyönyörű!

Korovec 1968 voszhod

Komment

Hihetetlen hogy még a Szu.-n belül is koppintottak

Komment

1 hengeres pannonia műanyag kuplung

Komment

Üdv Aries88!

Ezt az Szu.-n belüli koppintást hogyan értsem?

Komment

kavycka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Érdekes ritka motor egy az egyben Cz175 koppintás de gyönyörű!

Korovec 1968 voszhod
                                erre írtam, csehszlovákia is a szovjetunióba volt és a neve alapján ez valami ukrán vagy orosz gyártmány lesz.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X