A motor neve Kovrovec, nálunk 1957-ben a 125-ös típussal mutatkozott be,ami a DKW125 RT szovjet változata volt .Csehszlovákia nem volt szovjet tagköztársaság.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Üdv.!
Régóta nézegetem a hirdetések és nekem is szemet szúrnak a furábbnál furább hirdetések. Vannak olyan hirdetések melyek már közel 1 éve folyamat fent vannak vagy időről időre felbukkan " le akciózva", de ezek is egy idő után eltűnnek. Én igazából arra lennék kíváncsi, hogy a végén mi történik ezekkel a alkatrészekkel/járművekkel? Valóban sikerül eladni őket a feltüntetett áron? Roncsok esetében leviszik a MÉH-be? Esetleg beleunnak a hirdetésbe és a mai napig meg van nekik?
Komment
-
Retroo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEsetleg beleunnak a hirdetésbe és a mai napig meg van nekik?korompaiistvan kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Én ezektől a hirdetésektől kaparom a falat. A komának gőze nincs róla hogy mit talált a nagyfater sufnijába, de az árát azt pontosan tudja. Ami persze sosem kevés.http://veteranapro.hu/motorblokk-alk...len-nem-ismert
- 2 likes
Komment
-
ApaE
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe mit tegyen az -akinek a cucca --ingyen közeli áron is ,még mondjuk :1 000 000 ft ? az se várjon ?
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAha, főleg drága... De biztosan azért, mert olyan vadító pirosra van fújva a henger.
Valami ilyesmi, de nem volt időm nagyon szemügyre venni, mert úgy be vannak zsúfolva, hogy ehhez a képhez is át kellett másznom mindenféle terepakadályon:
[ATTACH=CONFIG]10294[/ATTACH]
Ezek a motorok véletlen nem páli településen vannak? Egyszer nagyon régen voltam egy öregnél, talán Zoli bácsinak hívták...akkor rengeteg motor volt még ott ezeken kívül is, de aztán ha jól tudom „gyűjtők” elvitték a ritkább darabokat. A padlás is tele volt alkatrésszel. Egy uralt akartam venni tőle, de aztán a felesége közbeszólt, és nem tudtunk megegyezni (, az asszonnyal.) Azt hittem már régen széthordták az egészet mióta meghalt az öreg. Miket láttál még ott?
Üdv
Komment
-
Bence !
Felesleges leírnod azt a szövegrészt ,amit idézni akarsz. Ha az egész hozzászólást akarod a tiéd elé beszúrni, kattints a " válaszol idézettel " kockára. Ha csak egy mondatot, vagy szót idéznél, akkor jelöld ki, és kattints a megjelenő " idézem " szócskára.mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
bence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMiket láttál még ott?
A holmik nagyrészét azóta széthordták, főleg a helyi suhancok, pl. kibontották a falat (mivel egyszerűbb volt mint lefűrészelni a láncot) és eltologatták a motorokat. Néhány MZ és Jawa maradt még, Dnepr/Ural alkatrészek, de semmi igazából említésre méltó. Pannonia már egy sincs, az Izs 49-nek meg a szovjet gépeknek is lába kélt. Két Renault 16 még van az 5-ből, a "B" Rekord már ki se látszik a gazból. Segédmotorból még nagyon sok van, dehát az nem egy kurrens holmi, van még legalább 20 darab, főleg Puch-ok.
Az igazság az, hogy mindenen meglátszik hogy 10 éve nem is volt hozzájuk nyúlva, a néni is 76 éves - ráadásul senkit nem akar beengedni. Én úgy mehettem be, hogy Zoli bácsi egy rokona ajánlott, hogy nem fogok semmit ellopni, megbízható gyerek vagyok.
Igazából az utolsó "kincsre" lecsaptam én (a piros ETS amivel az öreg 93-ig járkált télen is), azon kívül egy Csepel és egy Pannonia vázat hoztam el, meg néhány apróságot.Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 okt. 04, 14:35.bence kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
Komment