Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmúgy tegnap ment pont a disoveryn az autókereskedőkbe, hogy van egy olyan kütyü amit rákötnek a blokkra, vagy nem tudom hova (nem néztem, csak fél füllel figyeltem), egy órát járatják és kikormolja a blokkot, a kipufogót, meg úgy nagyjából mindent. Nem csökken a fogyasztás, nem fog tőle repülni az autó és szkafander sem kell hozzá, mert nem megy az űrbe, viszont nem melegszik túl, csendesebb és kevesebb lesz valamivel a károsanyag kibocsájtása.
A történet eleve onnan indult hogy a gép károsanyagkibocsátása miatt nem felet volna meg műszakin ezért nagynyomású oxigént kapott amitől kikormolódott a rendszer.Blackmumus kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Bár nagyon MZ-s az úszó és a fúvókaelhelyezése, szóval elég jól koppintottuk.OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Lassan átkeresztelhetnénk a témát: (nem csak) a veterán aprón.
Pl.: Legalább az arcát vállalta hozzá.
Lehet, hogy valakinek nagy álma a nem H-s P10 (mint nekem), de azért ennyit egy teljes körűen felújított paripáért sem adnak manapság.
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet, hogy valakinek nagy álma a nem H-s P10 (mint nekem), de azért ennyit egy teljes körűen felújított paripáért sem adnak manapság.Everything is better when you decide you don't care.
- 2 likes
Komment
-
Bár nem tudjuk mennyit kért a motorokért , de ha jó áron lett volna akkor valaki biztos elvitte volna.
De lehet hogy ezeket a gyenge álapotú motorokat felújított árban kínálta. Mert ha megnzzük csak a TLT-t rengeteg nem tipustiszta alkatrész van rajta, az meg hogy lemázolták zöldre nem dob rajta.
De miért kezd bele valaki veterán motorok és alaktrészek gyűjtésébe, ha utánna ki akarja dobi. "Aranylázban" égett. Szerintem ha valaki szereti ezeket az öreg vasakat sok örömet lelni bennük még ha darabokban van akkor is.
- 3 likes
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegélhetéshez kell a pénz? Munka, mint olyan, szóba jöhetEverything is better when you decide you don't care.
- 3 likes
Komment
-
majdánka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát, egyébként sincs rossz állapotban(még alkatrésznek sem).
Majd kiderül, hogy rozsda-e(a bele meg a búra miatt megvettem.).
Majd szidom magam előbb vagy utóbb.
Nos a lámpa homok fúvatva volt, a festésen volt egy kis elektrosztatikus por,az torzíthatta a képet, nem volt egy szem rozsda sem!!!wsievers kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment