Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    hiszen a háza előtt tákol az utcán.
    És ha a ház mögött ott a 12 állásos műhely tele munkával? ... ez az egy már nem fért be.
    korompaiistvan, sinter és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Donornak esetleg jó lehet: Simson S-50 Orosháza ”¢ apród.hu

Maga a látvány és a technikai részletek (pl. lengő fékalaplap) önmagában értékesek. Amúgy ha a blokkja nincs rossz állapotban, akkor az ára alkuképes.

Komment

Nem semmi barkácsolás látszik rajta. De ahogy elnézem, erre lehetne költeni nagyon vastagon, olyannak megérheti, akinek vannak plusz Simson cuccai, s rá tudja rakni.

Komment

dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          vannak plusz Simson cucca
          Nagyjából egy egész motorra való...
          sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Nem is értem hogyan lehet ilyen szinten leharcolni egy gépet
            Ha adódik 1-2 hiba ami miatt üzemképtelenné válik, akkor leteszik a garázsba, pincébe, akárhova, és kész. De hogy egy motoron hemzsegnek az ilyen jellegű hibák...
            Amikor megvettem s szétszedtem a motort, egyértelműen meg tudtam állapítani, hogy annak idején miért tették le évekre (a karburátorban a lengő úszó tengelyének a tartó nyúlványa javíthatatlanul leszakadt, amitől megszűnt a szintszabályozás). Hát, ennél a simsonnál meg nem mondanám
            sepy, Titus és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ahogy elnézem nincs is rajta a karbi. Ha így volt az ereszcsurgásban sokáig akkor a blokk azért van beállva. Gondolom nem is kicsit.
              Erre szokták mondani: Na ez a kihívás!!
              sepy és Titus kedvelte ezt.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Na ez a kihívás!
                És aki ezt a kihívást elfogadja, azt megszállottnak hívják.
                korompaiistvan, sinter és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ez így van. Kössz a kiegészítést.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    És aki ezt a kihívást elfogadja, azt megszállottnak hívják.
                    Szerintem meg lököttnek ! Ez "csak" egy vacak Simson. A neten 2-300 db van eladó. Egy ritka járműre megértem hogy költ az ember, de erre ?
                    Nem nagy csábítás. Legalább is nekem nem.
                    sepy, OdinHEM és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ilyen állat pedig nincs! Mi a fene ez?:
                      katonai mz ts 150
                      Valaki tud erről a típusról valamit? Én csak a katonai 250-esekről tudok...
                      ptm004, sepy és mátéapu kedvelte ezt.
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Csak az a szép zöld gyep...
                        gondolom a villogó nem katonai, ettől függetlenül elég érdekes kis gép
                        bár én úgy gondolnÍ m, hogy az extra hűtés max sivatagi gépnél kellene
                        CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ha eredeti is lenne, matt lenne a festés hogy álcázza és ne csillogjon, ha meg a hűtés sivatagi modellre kéne nem zöld lenne hanem homokbarna. Ez valami házi tuning, bár a hűtő egész igényesnek tűnik.
                          OdinHEM, dongos78 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

A hűtés gyári.Mz troll-ról származik,így ránézésre.Egyébként logikus azt a néhány sorvadt lóerőt még lefogni egy ventilátorral.
                            OdinHEM, sepy és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Főiskolán volt egy tankörtársam akinek az apja autószerelő volt és mert akkor minden motor egyforma volt, szereltek egy áramvonalidomot rá hogy ettől legyen "kitűnő". Azon volt valami hasonló hűtés, mert az áramvonalidom kisipari volta miatt, valószínű nem csökkent a légellenállás, sőt valószínű a léghűtést csináló levegő is korlátozottan jutott a hengerre, és/vagy így éreztették a motorral a törődést.

Komment

Nálunk Aszódon voltak foszabos TS MZ-k tányérüléssel ( 1987 ), de azok teljesen mezeiek voltak.
                                sepy és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X