mir-mur eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Donornak esetleg jó lehet: Simson S-50 Orosháza ”¢ apród.hu
Maga a látvány és a technikai részletek (pl. lengő fékalaplap) önmagában értékesek. Amúgy ha a blokkja nincs rossz állapotban, akkor az ára alkuképes.
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevannak plusz Simson cucca
- 2 likes
Komment
-
Nem is értem hogyan lehet ilyen szinten leharcolni egy gépet
Ha adódik 1-2 hiba ami miatt üzemképtelenné válik, akkor leteszik a garázsba, pincébe, akárhova, és kész. De hogy egy motoron hemzsegnek az ilyen jellegű hibák...
Amikor megvettem s szétszedtem a motort, egyértelműen meg tudtam állapítani, hogy annak idején miért tették le évekre (a karburátorban a lengő úszó tengelyének a tartó nyúlványa javíthatatlanul leszakadt, amitől megszűnt a szintszabályozás). Hát, ennél a simsonnál meg nem mondanám
- 3 likes
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa ez a kihívás!korompaiistvan, sinter és 3 további látogató kedvelte ezt.
- 5 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs aki ezt a kihívást elfogadja, azt megszállottnak hívják.
Nem nagy csábítás. Legalább is nekem nem.
- 5 likes
Komment
-
Ilyen állat pedig nincs! Mi a fene ez?:
katonai mz ts 150
Valaki tud erről a típusról valamit? Én csak a katonai 250-esekről tudok..."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
Főiskolán volt egy tankörtársam akinek az apja autószerelő volt és mert akkor minden motor egyforma volt, szereltek egy áramvonalidomot rá hogy ettől legyen "kitűnő". Azon volt valami hasonló hűtés, mert az áramvonalidom kisipari volta miatt, valószínű nem csökkent a légellenállás, sőt valószínű a léghűtést csináló levegő is korlátozottan jutott a hengerre, és/vagy így éreztették a motorral a törődést.
Komment
Komment