Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    akkor minden motor egyforma volt, szereltek egy áramvonalidomot rá hogy ettől legyen „kitűnő”.
    Nem voltak azért olyan rosszak azok a Kesjár-féle idomok. Ha jól párosították egymáshoz a gépet és a formát, akkor elég formásan mutatott az. Egyébként a Krauser csomagtartó+koffer replikát kihagytad a felsorolásból.
    Nekem a mai napig tetszik az akkoriban valóban egyedinek számító összkép:
    Kép 4 /4 a(z) <span class="normal">Bemutatkozóképek</span> albumból
    Remélem, hogy belátható időn belül mellé tudom tenni a 25 évvel későbbi változatát is.

Az enyémek Mezőtúron készültek. Nem tudom, hogy a műhely működik-e még, de a kofferok a mai napig szolgálnak és nem égette szét őket a nap.
    Beagle, joker és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Nem voltak azért olyan rosszak azok a Kesjár-féle idomok
      Bizony nagy divat volt az ilyesmi nyugati motorokat utánozni:
      Click image for larger version

Name:	Ducati.jpg
Views:	1
Size:	33.0 KB
ID:	138387
      Voltak gyenge és kevésbé ízléses próbálkozások, de némelyik valóban jól nézett ki (a visszafogottabb darabok)...

A "katonai" TS MZ kényszerhűtése valóban egy igényesebben kivitelezett megoldás, nem tűnik kisiparinak. Bár értelmét én sem nagyon látom. Másrészt pedig attól függetlenül, hogy létezett-e 125-ös katonai vagy sem, ha már veszi a fáradságot és ilyen stílusra alakítja a gépet az embernek fia, valóban csak egy kicsi, de értelmesebb lépés lett volna matt színt venni.
      Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2013 okt. 02, 11:54.
      Beagle, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

fulton eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Mz troll-ról származik
        Kösz fulton...ennek a gyári állapota zavart meg...így már érthető a a dolog...

gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        matt lenne a festés hogy álcázza és ne csillogjon
        F.ck camouflage, we are rolling in style!
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Zsolti láthattad az enyémek még az első szériás / üvegszálas/ kivitelek és teljesen hibátlanul teljesítik feladatukat mint Kamuton is ott volt. A volt kivitelező még elérhető és számomra is nagy segítséget nyújtott a helyre állításban melyet ezúton is köszönök Neki.
          CZsolti kedvelte ezt.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            láthattad az enyémek még az első szériás / üvegszálas/ kivitelek és teljesen hibátlanul teljesítik feladatukat
            Így igaz. A fejidom nekem is üvegszálas műanyagból van. A kofferok viszont már a vákuumszívásos technológiával készültek, amit később kezdett el csinálni. Én '86-ban vettem őket. Eredetileg fehérek voltak. Mostanra egy kicsit megsárgultak. Szerintem csiszolással, vaxolással ismét előhozható a fehérségük. Ha nem, akkor inkább utánamegyek a színnel a fejidomon, mert nekem így is tetszik.
            sepy kedvelte ezt.

Komment

Bmw R 12 hátsóhajtás

Jól hangzik , én már tettem is ajánlatot ! Szerintem tegyen más is , valakinek csak sikerül
              Titus, sinter és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Igazad van!
                A csaj nem ér meg ötvenet!

Nagyon sokat fogyaszt és a fentartása is sokba van!
                kicsi76 és ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Organikus hajtás? Tetszik! Bár nem tűnik túl eredetinek az az alkatrész

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Nagyon sokat fogyaszt és a fentartása is sokba van!
                  Ez is nagy igazság, egy hasonló hirdetés révén már korábban is megállapítottuk, hogy drága a fenntartása az ilyen szerkezeteknek. Na meg az ő hátukra felülni... nem olyan kényelmes.
                  ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Viszont , itt nem problémázol ha ,csak a keverék dúsító bekapcsolásával indul .
                    sepy, sinter és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Úgy érzem, itt tudatosan kerülted a "szivató" kifejezést... Mert az nagyon éles lett volna...
                      sepy, sinter és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Azt hiszem a következő gépről minden elmond az alábbi dalszöveg:
                        "....
                        Ezt még el kell mondanom
                        Erről sincsen papírom
                        Kicsit érdekes
                        Nem lesz ez tökéletes
                        Ezt még el kell mondanom
                        Erről sincsen papírom
                        Kicsit érdekes
                        Nem lesz, nem lesz ez tökéletes" (IHM - Nem lesz ez tökéletes - motoros videó - SportMotor)

danovia - vite 125 eladó
                        Danovia Vite 125
                        CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Danovia Vite 125
                          Eredeti Jawa mustang szerszámossal !
                          CZsolti, kicsi76 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Hát igen,TELJESEN típustiszta....?!
                            sepy és joker kedvelte ezt.
                            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Az égadta világon semmi köze a White-hoz (mert gondolom ezt akarta írni) De legalább szegény Jack-et ennyivel megtisztelhette volna hogy a nevét jól írja le.

Komment

Nem szeretném fikázni, kifogást keresni más munkájában de tényleg messze van az árához a tipus tisztasága. A nyereg sem az övé mint a hátsó lámpája sem. Mindettől függetlenül nem néz ki rosszul csak a nevéhez van messze.
                                mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X