Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    mint a kábelről a szigetelést
    Pedig milyen finom illatok terjengenek amikor égetik a kábelt...

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hurrá, akkor a kukta is veterán!
    Bizony hogy az! Otthon van egy példány, ami még egyszer sem volt használva! Édesanyám is ragaszkodik a régi dolgokhoz, még mindig a 30-egynéhány éves kuktában főzi a vasárnapi húslevest. Táncsak nem kapunk alumínium mérgezést
    sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Valóban komoly munka lehet benne, de azért egy kicsit elszállt a nullákkal !http://veteranapro.hu/szemelygepkocs...urist-wartburg Konkrétan ,az újkori árának több mint harmincháromszorosáért árulja, ami nem is volt olyan régen.
      Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2013 nov. 01, 17:35.

Komment

Azért mert a teljes futóművet feketére festették még messze van a tökéletestől. Csak egy pár apróság: lógó kesztyű tartó kopott és koszos gumi szőnyeg a belső részen és láttam már szebb motor teret is. Persze tudom a kész munkában a hülye is talál hibát de az ára még ezt figyelembe véve is irreális.
        joker kedvelte ezt.

Komment

Tényleg hányás a telifekete .....de ,hogy még a kipufogó rendszer is.....

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Valóban komoly munka lehet benne,
            Akkor trainmodeller Wartburgjai mennyit érhetnek?

Komment

Nem akarom én sem fikázni más munkáját, de egy csomó dolog van ami nem eredeti rajta illetve hiányzik róla. Nekem a Wartburg a szívem csücske de pl. nem ez a fajta felni kellene rá, nem ilyen kupakokkal, és főleg nem radiál gumikkal, ilyesmikre gondolok.
              Ennek fényében szerintem is sok érte az az összeg.
              supermax kedvelte ezt.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Nem akarom én sem fikázni más munkáját, de egy csomó dolog van ami nem eredeti rajta illetve hiányzik róla
                ......miért ????az ciki ,gáz,gond ...stb ????--------------szerintem nem , mert VAN egy OT rendszám az autón . Innentől kezdve :celeb ,közszereplő ...stb

Illetve megint felvetődik az OT zás gennyessége
                supermax kedvelte ezt.

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Akkor trainmodeller Wartburgjai mennyit érhetnek?
                  A szomszéd Pista bácsi akinek a garázsában lábatlankodtam állandóan, minden vizsgás autóról leszedte a fékcsöveket, és lefestette zöldre. Attól még nem lett új, de látszott rajta hogy foglalkoztak vele. Ez a fickó nem festett le mindent más színre. Lehet, hogy szét se szedte a futóművet. De AKKOR IS DOLGOZOTT VELE ! Nem kéne fikázni.
                  sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  lógó kesztyű tartó
                  Akinek volt Wartburgja, az tudja, hogy mindegyik kesztyűtartó lógott.

Komment

Azért ez nem igy működik . Ugyan olyan OT -t kap mint az aki megcsinálja rendesen . Ha nem lenne az akkor pont úgy lenne frankó ahogy van .

Nem a munkája van fikázva ( azt mindenki itélje ahogy akarja ) ---de csak mert valaki dolgozik ne kapjon már OT-t .

Akkor majd a következő Fiatom majd én lakatolom -- jó sok melóval , aztán majd verem a nyálam ,hogy sokat melóztam ,jár az OT
                    -
                    Beagle, OdinHEM és sepy kedvelte ezt.

Komment

Kedves Mir- Mur!Én nem fikáztam csak azt próbáltam körül írni amit Jóker megerősített. Láttam és csináltam ilyen kesztyűtartót iparososan kimerevítve,hogy ne lógjon úgy mint a képen látható. Tudom egy idő után mind olyan volt DE.. amit ennyiért árul valaki ilyen dolgokra ügyelnie kellene. Tudod láttam én mikor pld.: K...... Józsi barátom megcsinált egy Fiatot az tényleg olyan igényesen meg volt csinálva még a fém fékcső és annak a gyári felfogatása is cserélve volt az alján is. Akkor Ő mennyit kérhetett volna egy ilyen munkáért vagy Jóker az általuk fel újított gépért??!. Azért mert mindent egyben lefújtak még messze van a teljes és igényes munkától!. Ha valaki a mai időkben ilyen szépen elkéri az árát ott adni is kell érte valamit!!. Nem dicsekvés ként én is csináltam olyan Ladát mit nem vállalt el javításra senki csak bontásra és mikor készen lett A KPM-nél a vizsga biztost a gazdinak kellett győzködni hogy mennyire össze volt törve mert nem hitte el. Persze olyan szinten való munka akkor sem volt olcsó! de cserébe gyári minőséget kapott!!. Én ezt nevezem szakmai intelligenciának csak ezért kellett 25 év gyakorlat a szakmában. Mikor megkérdezték a tanulómtól az iskolában hogy hol tanul csak annyit mondtak az jó... ,ezt biztosan Te is tudod sok szép munkát kellett kiadni a kezedből az évek folyamán mert a jó hír lassabban terjed de az a legjobb reklám.
                      OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Azért szerintem azt nem egy elég rossz minőségű képről kellene megítélni, hogy hány darabra szedték a felújítás során. Szerintem ez az autó megérdemelte az OT rendszámot. Lehetett volna szebbre csinálni? Lehetett volna. Sok érte a 2M forint? Sok. De aki a jelenlegi OT minősítést húzza le amiatt, hogy feketére van mázolva egy kipufogó, és radiál gumik vannak rajta, az szerintem nincs teljesen eszénél - már elnézést mindenkitől. Tudom, hogy le lehet húzni az OT minősítést sok szempontból - erről kár is vitáznunk. Csak azt nem értem, hogy van az, hogy egyfelől sírunk, hogy minden légypiszokba belekötnek, másfelől meg elvárnánk, hogy a muslica piszokba is kössenek bele? A minősítés során nincs olyan rubrika, hogy hány forintért fogja majd meghirdetni?

Valaki nem kitolt a bontóba egy Wartburgot, hanem megcsinálta, szerzett rá OT rendszámot. Most el akarja adni. Ha ennyiért lesz aki megveszi, akkor mindenki előtt nyitva áll a lehetőség, hogy megmutassa mit tud Wartburg téren. Tuti buli.
                        mátéapu, bazsimoci és OdinHEM kedvelte ezt.
                        Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Nem igazán értek az OT minősítéshez, de itt egy lejátszási lista arról, mire is érdemes odafigyelni a felkészítéskor.
                          Egy kék 1200-es Zsiga életútját követhetjük nyomon, "Cél az OT vizsga" címmel:

Garázs.TV - Veterán - YouTube

Komment

Tequila eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Egy kék 1200-es Zsiga
                            Mi a bánatnak kell OT-ra vinni egy műszakival rendelkező ,DE még csak nem is ritkaság autót ? Ja ! Mert benne leszek a tévében.
                            wsievers kedvelte ezt.

Komment

Pont az OT miatt nem álltam meg szó nélkül. És pont a kerekek a legszembetűnőbbek. Persze lehet hogy már levette róla a diagonálokat mert ritkán lehet jókat találni, de akkor meg az vetődik fel hogy az már nem fért volna bele az árba?

És ezt azért írtam le mert amikor én vittem a Wareszt OT-re akkor elmondták hogy csakis a diagonált fogadják el. Volt 4 db hibátlan radiálom, diagonál meg csak kopott. Egyáltalán nem volt egyszerű 4 fasza diagonált beszereznem a gyári méretében.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                akkor elmondták hogy csakis a diagonált fogadják el.
                                Azt is elmondták, hogy hol lehet ilyet kapni? Mert ez nem olyan, hogy kell egy eszterga vagy egy marógép és akkor legyártja valami.

Egyébként kétlem, hogy ilyen le van írva valahol. Az ilyenek miatt tényleg botrány a hazai muzeális minősítés. Egy gépjármű értékét a legkevésbé az befolyásolja, hogy milyen gumi van rajta.
                                ptm004, mátéapu és Titus kedvelte ezt.
                                Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X