Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ezek a kínai tudósok miket kitalálnak...
    C. J. 750 Oldalkocsis
    Hát nem pont olyan, mint egy Ural?
    Akár az én dongó+ erőművem, ami véletlenül pont olyan, mint a régi orosz dongók...
    CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Jó a fényképezőjük!, meg a rajz asztaluk. Az oroszok is hasonlóan cselekedtek annó mikor megszületett az Ural! Csak az a gond evvel,hogy milyen az anyag minősége , ha olyan mint oly sok gyártmányuké akkor felejtős. Nem is merem a tipust és az esetleges szervíz tapasztalat is érdekes lehet mert az árát tekintve és küllemre minőségi darabot készítettek.
      dongos78 és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Meg kell hagyni, azért a kínaiaknak -ha épp nem koppintanak valahonnan- vannak jó elgondolásaik.
        Pl. a manapság kapható 35 köbcentis kismotorok, amiket a teljesítményüknél fogva valóban nem kell SMKP-ként tekinteni.... Volt alkalmam ilyet vizsgálgatni közelről. Maga az elgondolás, működési elv, felépítés -azt kell mondjam- brilliáns! Hogy miért kell mindezt elrontani a hanyag, hitvány kivitelezéssel, pocsék anyagminőséggel, a formatervezés, esztétikum teljes mellőzésével???
        Click image for larger version

Name:	kínaimotor.jpg
Views:	1
Size:	37.7 KB
ID:	138650

Komment

Ugyanmár az embléma is saját ötletből van. Még hogy utánzat? hagyjuk már.

Azért ez se rossz, Kissé eltévesztette a házszámot.
          eladó a képen látható tárgyak

Törölve lett, de pofátlanul visszatért és vár a nagy fogásra.

Name:	Új bitkép (3).jpg
Size:	151.7 KB
ID:	138651
          Utoljára szerkesztve a következő által: gilersx; 2013 nov. 27, 13:54.
          Titus, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Dumaképző neppereknek:

Privileg Varrógép Nagyon erős10 r.éteget varr Szeged ”¢ apród.hu

Elnézést, hogy a másik mániámat is rendre megosztom veletek, de ez is gépészet. Nem is akármilyen!

Csak mellékesen a szöveghez: van egy Singer-licenc alapján gyártott Finesse varrógépünk is, amiben MŰANYAG fogaskerek vannak (voltak). A mai napig lehet hozzájuk alkatrészt kapni. A hurokfogót hajtó kúpkerékpár szokott tönkremenni. Ezt én kicseréltem acélkerékre (interneten rendelhető). Azóta gond nincs vele.

Ja igen, ha valaki varrógép vásárláson töri a fejét, akkor a használtpiacon nézzen széjjel. Potom pénzen príma minőséget lehet venni. Például ilyet, mint a hirdetésbeli, ami egyébként - ha tényleg működik - nagyon megéri az árát.
            dongos78 kedvelte ezt.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Elnézést, hogy a másik mániámat is rendre megosztom veletek
              Én nem haragszom, sőt!
              Konzultációink nyomán már szépen klitty-klattyog az öreg Csepel! Sőt, a minap a Pannónia 56-nak is nekiestem.

A hirdetés szövege a teleshopos agyzsibbasztásra emlékeztet. Ettől függetlenül tényleg jó vételnek tűnik. Mi drágábban rendeltük a Singer 534-est, ami -mint kiderült- használhatatlan volt. (De már nem az!)
              sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Mi drágábban rendeltük a Singer 534-est, ami -mint kiderült- használhatatlan volt. (
                Na ezt gyártották a lengyelek Finesse-884 néven. Ebben vannak azok a műanyag fogaskerekek. A Singer is ilyet használt?

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Singer is ilyet használt?
                  Erre gondolsz, ugye?

Name:	singer.JPG
Size:	21.7 KB
ID:	138656
                  MERTEZMŰANYAG!!!
                  http://www.youtube.com/watch?v=jSecvBpQVG4
                  Titus és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Erre gondolsz, ugye?
                    Ha ilyet raktak volna bele, akkor szerintem ma is menne. Ez ívelt fogazású, ráadásul úgy látom, hogy metamidból forgácsolt. Tehát bírja a gyűrődést. A lengyel alteregója viszont fröccsöntött egyenesfogazású. A legkisebb befeszülésre kitörik a foga. Tipikus koppintós gondolkodás. Nem baj, ha rosszabb lesz, de legalább nem ugyanolyan. Ja és olcsóbb.
                    sepy és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Kár, hogy annak idején nem lett sorozatgyártásba véve a fehér színű modell, szerintem egész jól néz ki!
                      Csepel 125D 1956 limitált db számú motor kerékpár(Karácsonyi ajándék) XVII. kerület ”¢ apród.hu

Name:	32717877_4_1000x700_csepel-125d-1956-limitalt-db-szamu-motor-kerekparkaracsonyi-ajandek-jarmu.jpg
Size:	65.8 KB
ID:	138662
                      Titus, CZsolti és Lentus kedvelte ezt.

Komment

Most nagyon negatív leszek ! Nem tudom hogy " veterán Laci " hány éves. Lehet hogy 100, de lehet hogy 17. De az bizonyos, hogy amit manapság hirdetnek, az vagy export, vagy átmeneti, vagy kísérleti. Tömegcikket már nem is lehet kapni. Ebből is " 5 db készült " ! Ugyan már ! Honnan tudja. Ott volt ? Vagy azt mondta a nepper aki rásózta ? Még azok sem tudnak ilyen adatokat, akik a csepeli szalag mellett álltak. A lényege a dolognak, hogy részemről már nagyon unom a tudományos süketeléseket.
                        kavycka, CZsolti és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Én is tudom,hogy kész munkában a hülye is talál hibát!, de ha már így magasztalják az a profi csíkozó a tankon nem dícséretes munkát végzett.Érdekes darab az biztos a többi szerintem bizonytalan. Az viszont biztos megmentettek egy Magyar motort!
                          kavycka és supermax kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Most nagyon negatív leszek !

..csak most ?............
                            sepy, madorka és supermax kedvelte ezt.

Komment

Hohóhorgász barátunknak rossz a felfogása.

Name:	Új bitkép (2).jpg
Size:	133.5 KB
ID:	138664
                              CZsolti kedvelte ezt.

Komment

gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Hohóhorgász barátunknak rossz a felfogása.
                                És nem nyugszik.Click image for larger version

Name:	ScreenShot040 (960 x 768).jpg
Size:	137.0 KB
ID:	138665
                                gilersx kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X