Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Ezektől szoktam okádni ! Talál a nagyfater szemetei között valami motorfélét, fin..ja sincs hogy mi az, a nevét is csak kibetűzte, de az árából szeretné kifizetni a devizában felevett lakáshitelét !http://veteranapro.hu/szolo-motorker...5-valami-ardie
Ja ! 13 évesen, már én is gyűjtöttem. Na nem a motorokat, mert arra valahogy nem jutott suttyó koromban, de a sörösüvegeket , meg az újságpapírt igen. Abból tankoltam a bátyámtól örökölt Riga 4-esbe.
A tiszajenői fiatalember szakmája szerint karosszéria lakatos, de édesapja mezőgazdasági gépkereskedő vállalkozásában dolgozik, ---- Apu biztos nem a 90-es években gazdagodott meg a TSZ készletek eladásával.Szétbasztak valamit,de legalább motor újít fel a pénzen.
legalább nem a felnyomott garázsban fellelt cuccost árulja ami után persze a hatóság mossa kezeit, de nem tud mit tenni:/// (bocs de jártam így ) és inkább a vásbú mencse a cuccost hamár azt se tudja miJaz dehá ez motorákátrísz
Ha valóban ő árulja rossz ember nem lehet, hiszen szereti a motorokat. De abban egyetérthetünk, hogy havi 100.000 zsebpénz nélkül, már 11 éve sem lehetett gyűjtögetni, meg felújítani egyszerre.
Nem-nem, én hiába szeretnék ilyen motorokat, valahogy soha nem jön össze rá a pénz.
A papír gyüjtés nekem is megvolt, meg a szomszédoktol összeszedet fém hulladék, abbol lett az első motorom egy Romet Pony kemény 6000forintért.
Komment