Na -ugye , kinek a pap .kinek meg a misebor ....
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Kedves Mir-Mur na erre vártam
Valóban nem jön velem szembe az utcán naponta, ahogy Pannónia se de 250-es Jawa se nagyon... A mobile.de-n viszont van stabilan mindig 1-2 ebben a 10 000 Eurós kategóriában, szóval abszolult pótolható darab, bárki megveheti akinek pénze van,szintúgy mint egy szalonmotort. Az eszmei érték teljesen szubjektív dolog... Én egy Wartburgal járok, mondanom sem kell piaci értéke nincs /amennyit vasban nyom/ viszont ha valaki felajánlana érte egy ilyen 500-as Jawát én nem adnám érte oda. /számomra az eszmei érték ezt jelenti/. A pénz részét oké levezetted... minimálbérre... én meg írtam h ne ebből induljunk ki, bár ha te annyit keresel akkor megértem rendben. /nem akarok személyeskedni/ A szakma részéről én is remélem, és köszönöm a jó kívánságokat.emu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Kedves lempi2 !
Teljesen rendben van, hogy nem értünk mindenben egyet. Ettől kerek a világ ! Ez abból is adódik, hogy köztünk egy generációs távolság van. Mikor te születtél a 90-es évek elején, már sokan úgy éltek mint Jockey Ewing, mert " jókor voltak jó helyen ". Az én gyerekeim is egyetemisták a Műegyetemen, és nyilván nem értik, hogy én miért voltam már minden december 25-én egész nap a műhelybe, mikor a fejvadászok már most 300.000 nettóval környékezik őket. Ti már másban nőtettek fel, és a szerencsésebbek mást láthattak otthon.
- 3 likes
Komment
-
Kedves Lempi! Én kicsit másként gondolom a matematika számodra is igen fontos. Ebből kiindulva én úgy hiszem ha lenne egy olyan elvakult ki fel ajánlaná a cserét miből bőven 10 Wareszt tudnál venni melyek ennyiért jó állapotúak lennének? Ha csak nem valami család emlék köt a géphez melyet tiszteletben tartok ,úgy gondolom máskülönben a tényeknek kell döntenie! Ne értsd félre nem nézem le az autód/ nekem is volt/, azért nem bárki fogja megvenni a Jawát mert míg a szalonban lévővel naponta járnak és kevesebben fenik rá a " fogukat"ebben elsősorban gyönyörködni fognak és ez befektetés a másikról ez kevésbé mondható el. Ha kihozta a szalonból már érték vesztett.!! Mindettől függetlenül gyönyörű gép.Csak egy próba mit csodálnak meg az utcán egy több 100.000 ft.-os robogó vagy egy szép állapotú " régi Csepel" mely sok esetben csak fele értékű!!
- 3 likes
Komment
-
Nekem a lengőnyerges tetszik, úgyhogy meghagyom nektek.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
- 2 likes
Komment
-
Kedves Sepy!
Számomra valóban fontos a matematika, hiszen ha minden összejön amit szeretnék, egyszer gépészmérnök lesz a végzettségem.
A Wartburgos példával az eszmei érték jelentését szerettem volna tisztázni a saját olvasatomban. /egyébként valóban családi örökség, amiből csak egy létezik/
A Csepeles próba lefutott kör, minden betűje úgy igaz, ahogy írod. Kipróbáltam én isUtoljára szerkesztve a következő által: lempi2; 2014 márc. 11, 14:08.
- 3 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLengőnyereggel vagy duplaüléssel
- 7 likes
Komment
-
Hát időnként a „váz toldatot” is pihentetni kell és erre a rövid nadrág mellett kitűnő a benzin tank.Persze lehet ám a tankon is ülni .De már megint előhozzátok a „bűnös” fantáziát!
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
- 3 likes
Komment
-
Szerintetek az esze ment el, vagy elgépelt egy nulláthttp://veteranapro.hu/fenyszoro/3785...ek-kodlampa-ujkorompaiistvan és wsievers kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
Komment