Valaki keresett ilyet
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Ennyiért ez nagyon jó...Pláne, mert úgy látom hogy a ritka K-650 esről van szó:Dnepr 650 oldalkocsis eladó"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Sz.J. Ma volt a kezemben olyan fedél, amit keresel Sőt valószínű enyém is lessz. Láttam olyan agyakat is, amik kevésbé púposak, mint a későbbi Nyipró agyak...Lessz körbebordás agyam is"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
Komment
-
Hengerrel-hengerfejjel mi a baj? A váltó az ok, mert rükverces, és a hátsó sárvédő is, mert a hosszúnak kellene lennie. De mintha dinamós lenne a blokk a képekről. A kormány is az alacsony fajta. Sokbordás hengerfej, függőleges karbirögzítés az is ok.
A dinamón az a burkolat létezett? Láttál már ilyet? Vajon K-750 re is volt?Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 ápr. 19, 20:15."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
Komment
-
-
Ez nekem is nagyon tetszik! Kijátszható vele az okmányait vesztett Csepelek forgalombahelyezhetetlensége. Ha nem is lesz gyári, de legalább lehet használni... Azt hiszem először 2 éve láttam ilyet, és azonnal ihletet is kaptam, de aztán eltántorítottak a magas Simson blokk árak. Még Csepel akadna is hozzá kéznél
Egyszer lehet én is belefogok egybe
Komment
-
Kijátszható vele az okmányait vesztett Csepelek
egy csepel motorblokkot átalakitana 50-cm2 esre ijenkor mi lenne a legális eljárás?
Simsonon használtam csepel karburátort.a hengert nem lenne nehéz beperselyezni,lehetne tisztességes felömlőket készíteni csak a főtengely lenne fura egy hosszú hajtókarral átalakított sonkákkal.kinézet maradhat és csak egy cm50 kellene bele.Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2014 ápr. 21, 20:45."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Szervusztok!
Gondolom,hogy az ötvenesre történő átalakításhoz is kell valami engedély.Ahhoz,hogy ez az engedély megszülethessen törvényt kellene módosítani,-na jó nem is folytatom.Most már úgy is mindegy,kb. három és fél évig úgy sincs az "istenadta népre" semmi szükség,csak fizessük az adókat és a büntetéseket.
Szerintem a kis Csepelek,úgy igazán "kis Csepelek",ha marad bennük az a lehelet gyenge,de eredeti blokk.
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
-
Ahhoz,hogy ez az engedély megszülethessen törvényt kellene módosítani
5/1990 KöHém rendelet, 16. szakasz (nem tudok "paragrafusjelet" írni...), (3):
"Az átalakítás során a jármű fajtája csak abban az esetben változtatható meg, ha... ...motorkerékpár segéd-motorkerékpárrá ebben az esetben sem alakítható át"There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
Komment