Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Valaki keresett ilyet
    Köszi, hogy eszedbe jutott, én voltam az. És erről is lemaradtam - igaz azóta az ambícióm is elszállt, inkább fizetek valakinek, mert nincs időm per pillanat megtanulni peremezni.
    There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Ennyiért ez nagyon jó...Pláne, mert úgy látom hogy a ritka K-650 esről van szó:Dnepr 650 oldalkocsis eladó
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Sz.J. Ma volt a kezemben olyan fedél, amit keresel Sőt valószínű enyém is lessz. Láttam olyan agyakat is, amik kevésbé púposak, mint a későbbi Nyipró agyak...Lessz körbebordás agyam is

Komment

Hengerrel-hengerfejjel mi a baj? A váltó az ok, mert rükverces, és a hátsó sárvédő is, mert a hosszúnak kellene lennie. De mintha dinamós lenne a blokk a képekről. A kormány is az alacsony fajta. Sokbordás hengerfej, függőleges karbirögzítés az is ok.
          Click image for larger version

Name:	k-650a.jpg
Views:	1
Size:	189.1 KB
ID:	139791
          A dinamón az a burkolat létezett? Láttál már ilyet? Vajon K-750 re is volt?
          Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 ápr. 19, 20:15.

Komment

Magamba tartom amit gondolok !http://veteranapro.hu/egyeb-alkatres...pel-250-u-tank
            sepy, wsievers és dott kedvelte ezt.

Komment

Alkuval 100-ért biztos vihető.
              Amúgy meg fene tudja...mondjuk meglenne a pénzem egy adott projektre, amihez hónapokig-évekig kellene vadászni egy-egy alkatrészt, mert nem terem már minden bokorban...vajon kifizetném-e érte ezt a nagyságrendű árat?

Komment

Az ötlet nagyon tetszik !http://veteranapro.hu/segedmotoros-k...simson-blokkal
                Igor, dongos78 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ez nekem is nagyon tetszik! Kijátszható vele az okmányait vesztett Csepelek forgalombahelyezhetetlensége. Ha nem is lesz gyári, de legalább lehet használni... Azt hiszem először 2 éve láttam ilyet, és azonnal ihletet is kaptam, de aztán eltántorítottak a magas Simson blokk árak. Még Csepel akadna is hozzá kéznél
                  Egyszer lehet én is belefogok egybe

Komment

Még lehet ,hogy végre és gyorsulásra is versenyképes az eredetivel,nekem is bejön.
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Kijátszható vele az okmányait vesztett Csepelek
                      És mi lenne ha:
                      egy csepel motorblokkot átalakitana 50-cm2 esre ijenkor mi lenne a legális eljárás?
                      Simsonon használtam csepel karburátort.a hengert nem lenne nehéz beperselyezni,lehetne tisztességes felömlőket készíteni csak a főtengely lenne fura egy hosszú hajtókarral átalakított sonkákkal.kinézet maradhat és csak egy cm50 kellene bele.
                      Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2014 ápr. 21, 20:45.
                      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Szervusztok!

Gondolom,hogy az ötvenesre történő átalakításhoz is kell valami engedély.Ahhoz,hogy ez az engedély megszülethessen törvényt kellene módosítani,-na jó nem is folytatom.Most már úgy is mindegy,kb. három és fél évig úgy sincs az "istenadta népre" semmi szükség,csak fizessük az adókat és a büntetéseket.

Szerintem a kis Csepelek,úgy igazán "kis Csepelek",ha marad bennük az a lehelet gyenge,de eredeti blokk.

Üdvözlettel:Che
                        sepy, dongos78 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ahhoz,hogy ez az engedély megszülethessen törvényt kellene módosítani
                          Che nagyon fején találta a szöget ezzel a mondattal: olyan átalakítás nem lehetséges a jelenlegi keretek között, ahol motorkerékpárból segédmotorkerékpár lesz.

5/1990 KöHém rendelet, 16. szakasz (nem tudok "paragrafusjelet" írni...), (3):
                          "Az átalakítás során a jármű fajtája csak abban az esetben változtatható meg, ha... ...motorkerékpár segéd-motorkerékpárrá ebben az esetben sem alakítható át"
                          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

vajon kifizetném-e érte
                            Nem. Ennyiért kikalapálom lemezből.

Komment

Nem csak a helyesírásal van probléma, még a betűtipusokat sem ismeri

Régi bicigli

Komment

Valahonnan olyan ismerős a hirdető neve, de az istenért sem ugrik be
                                sepy, mir-mur és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X