Én nem tudom, de még nem láttam gombos leállítású 125-ös Csepelt. A lámpafejen volt a gyújtáskapcsolójuk mindnek.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
-
Ez nem Veterán Apró,de hirtelen azt hittem,hogy a Sinter autója....Wartburg 311 mit Originalpapieren als Limousine in Budapest
- 5 likes
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz hagyján hogy te, de majdnem én is... Amúgy magyar autó.
Komment
-
Megint egy agyatl... ! Akarom mondani: Mohóhttp://veteranapro.hu/segedmotoros-k...77-babetta-210
- 2 likes
Komment
-
Akarom mondani: Mohó
Hogy az utókor is tudja miről beszélünk:
- - - Updated - - -
Ráadásul export kivitel mérföldes órával. Nagyon ritka. Vagy mindegyik ilyen volt?Everything is better when you decide you don't care.
- 3 likes
Komment
-
Másik forumon pont írta valaki hogy majd 90000 ft-ért vett egyet a múltkor (210)
Bár soknak tűnik és én se adnék ennyit de egy rendes felújítás is van ennyibe moci vétellel együtt, és akkor nem lesz gyári színű illetve sok munka is ott van. Amúgy szoktak lenni 50-60 ezer ft-ért is nagyon szép gyári kevés km-eres gépek lenni a hirdetési oldalakon
Km óra: nekem a "csehszlovák" vázas gépemen is mph/kmh-s óra volt rajta, amit valszeg nem cseréltek élete során
Komment
-
Elnézést a márka kedvelőitől, de ez " csak" egy babatta ! Azóta van ( eszmei ) értéke, mióta a társaival együtt veterán korba lépett. 30 éve, még csak a vidéki mamik vették vették boltba járós motornak, a fiatalok pedig megsértődtek, ha a szülők csak viccből is ezt akarták megvenni nekik.
- 2 likes
Komment
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért nem sok belsőégésű motorral rendelkező mopedet kapni ma ilyen áron
Ha új motort akarnék venni, zsebemben lenne rá az összeg, és elém kerülne ez a hirdetés, bizony elgondolkodnék rajta!
Komment
-
Szerintem sem sok azért a Babettáért.
Ellenben itt ez a gyöngyszem. Álltalában a legkevésbé sem érdekel ki mennyiért teszi fel a szarját, de azért itt érdemes megállni egy ásónyomra:
Mi is lett a konklúzió a múltkori hölgy eladó "sima ETS" -ével kapcsolatban? Talán azért sokallom, mert hajlamos vagyok magamból kiindúlni, de kíváncsi lennék megyik az a lelkes veterángyűjtő / márkaszerelmes, akinek van fölös másfél millája érte.
- 5 likes
Komment
Komment