Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Én nem tudom, de még nem láttam gombos leállítású 125-ös Csepelt. A lámpafejen volt a gyújtáskapcsolójuk mindnek.
    petiv és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Biztosan elütött egy nullát !http://veteranapro.hu/szolo-motorker...a-takaro-lemez
      sinter, sepy és Tequila kedvelte ezt.

Komment

Mir-mur! Pontosan ezt gondoltam én is, amikor megláttam a hirdetést. De mindig rájövök, hogy kezdenek mindent arany árba mérni, "mer há régi"..

Komment

BAKKER! 55e-ért egy komplett Bervát veszek, nem egy sz.ros szerszámtáskát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Erre is rárohad...

Komment

Rohadjon is! Most komolyan, nem néz szét előtte egy picit? Na de egy idő után azért csak rájön hogy a hiba az ő készülékében van. Bár....

Komment

Ez egy igazi fapadoshttp://veteranapro.hu/egyeb-jarmu/41...alos-moszkvics
              taluga, dongos78 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ez nem Veterán Apró,de hirtelen azt hittem,hogy a Sinter autója....Wartburg 311 mit Originalpapieren als Limousine in Budapest
                taluga, sinter és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Az hagyján hogy te, de majdnem én is... Amúgy magyar autó.
                  Beagle, taluga és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Az hagyján hogy te, de majdnem én is... Amúgy magyar autó.
                    Igen láttam,hogy magyar! Azt hittem álnéven és álcímmel hirdeted...

Komment

Megint egy agyatl... ! Akarom mondani: Mohóhttp://veteranapro.hu/segedmotoros-k...77-babetta-210
                      Beagle és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Akarom mondani: Mohó
                        Azért nem sok belsőégésű motorral rendelkező mopedet kapni ma ilyen áron (99.000Ft). Jellemzően a duplájánál kezdődnek a márkátlan kínai izék a barkácsáruházakban. Meg ennyiből egy felújítás sincsen meg. Na jó, azt is elismerem, hogy én sem adnék érte ennyit.

Hogy az utókor is tudja miről beszélünk:
                        Click image for larger version

Name:	128982_x300.jpg
Views:	1
Size:	50.4 KB
ID:	140751Click image for larger version

Name:	128984_x300.jpg
Size:	26.6 KB
ID:	140752

- - - Updated - - -

Ráadásul export kivitel mérföldes órával. Nagyon ritka. Vagy mindegyik ilyen volt?
                        Beagle, sepy és dongos78 kedvelte ezt.
                        Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Másik forumon pont írta valaki hogy majd 90000 ft-ért vett egyet a múltkor (210)
                          Bár soknak tűnik és én se adnék ennyit de egy rendes felújítás is van ennyibe moci vétellel együtt, és akkor nem lesz gyári színű illetve sok munka is ott van. Amúgy szoktak lenni 50-60 ezer ft-ért is nagyon szép gyári kevés km-eres gépek lenni a hirdetési oldalakon
                          Km óra: nekem a "csehszlovák" vázas gépemen is mph/kmh-s óra volt rajta, amit valszeg nem cseréltek élete során

Komment

Elnézést a márka kedvelőitől, de ez " csak" egy babatta ! Azóta van ( eszmei ) értéke, mióta a társaival együtt veterán korba lépett. 30 éve, még csak a vidéki mamik vették vették boltba járós motornak, a fiatalok pedig megsértődtek, ha a szülők csak viccből is ezt akarták megvenni nekik.
                            Ricsi95D és emu kedvelte ezt.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Azért nem sok belsőégésű motorral rendelkező mopedet kapni ma ilyen áron
                              Először én is meghökkentem az ár láttán, de ha figyelembe vesszük, hogy tényleg gyári állapotú, és valóban, a noname 3 évesen szétrohadó kínai vackokért a dupláját elkérik, nem is olyan meghökkentően drága.
                              Ha új motort akarnék venni, zsebemben lenne rá az összeg, és elém kerülne ez a hirdetés, bizony elgondolkodnék rajta!

Komment

Szerintem sem sok azért a Babettáért.

Ellenben itt ez a gyöngyszem. Álltalában a legkevésbé sem érdekel ki mennyiért teszi fel a szarját, de azért itt érdemes megállni egy ásónyomra:
                                Click image for larger version

Name:	New Bitmap Image.jpg
Size:	196.5 KB
ID:	140754
                                Mi is lett a konklúzió a múltkori hölgy eladó "sima ETS" -ével kapcsolatban? Talán azért sokallom, mert hajlamos vagyok magamból kiindúlni, de kíváncsi lennék megyik az a lelkes veterángyűjtő / márkaszerelmes, akinek van fölös másfél millája érte.
                                sepy, kollarg és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X