Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Egy olcdó kis Mustang.Nemrégiben írtam neki hogy véletlenül nem írt-e egy nullával többet mert ha igen akkor érdekelne..A válasz az volt" hogy hát nem már kérték 90ezerért de még anyiért sem adom oda".Java Mustang Visznek ”¢ OLX.hu (korábban Apród)

Komment

ez valami ház barkács lehet? (szerintem beleeszkábálták a hátsó teleszkópot.) Vélemény?
      Az elsőt is. A hátsó bakteló Jawa Peraké.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Eladó a Bácsalmási MGTSZ gyönyörű TSZ-elnök Volgája!

Azért a gyönyörű TSZ-elnökre is kíváncsi lennék
        , de a VOLGA az nem semmi!
        A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

(szerintem beleeszkábálták a hátsó teleszkópot.)
          Igen, az első sem stimmel. Valószínű lemezvillásként látta meg a napvilágot és később korszerűsítették.

Komment

A most a hirdetésben szereplő 250-es Mz gazdija meg ügyesen félig szétszedte a gépet és az alkatrészeket +ként feltünteti-ügyes!?.

Komment

Milyen polgári célra használható bármelyik katonai gép?
              Bár a Volga gyönyörű

Komment

Ez még Visznek is rossz...lehet 8 db van belőle és egyben kívánja eladni? ;-)

Komment

Valaki tud segíteni ? 14. hozzászólás !http://veteranapro.hu/egyeb-szolgalt...motor-vasarlas

Komment

Komment

PM-et, vagy emailt
                      Zsiráf utoljára aktív : Szeptember 15 ! Készül A cucc !

Komment

Komment

Nem sértődött meg szerintem, csak nem hallgat erre a névre. Többször kihangsúlyozta már, hogy őt Zsíráfnak hívják.

Komment

Igen, ezt én is tanúsíthatom. Egyszer én is lezsiráfoztam és kaptam is a helyreigazítást.
                            Utoljára szerkesztve a következő által: sinter; 2014 nov. 03, 16:24.

Komment

Egyszer én is lesziráfoztam és kaptam is a helyreigazítást.
                              Na ezért mit fogsz akkor kapni, ha nem javítod ki.

Komment

A méljeit is ekkor olvasta
                                És annak a címe merre található ?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X