Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Egy kis-Csepel felújításának története

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Anangyalka,

Úgy belejöttél ebbe a restaurálásba ,hogy ha gondolod nekem van egy Danuviám , nem vállalnád el a felújítását ??
    barna, soveny és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      nem vállalnád el a felújítását ??
      Majd én adom hozzá a trombitalemezt, az ékeket, meg a ragasztót.
      és kedvelte ezt.

Komment

Sok mindent elvállalok,de azt hiszem,most egy darabig nem is akarok motorokat látni. Még a mienkét is gyorsan eltéliesítjük...és tavaszig más dolgokkal foglalkozom.

Mondjuk elgondolkozhatnátok azon, hogy alkalmazzatok néha engem , ha gyorsan kell valami..olyan kapuk nyílnak meg előttem napok alatt, amik nektek hetekbe telnek
        Pl: krómozás 4 nap alatt

Este teszem fel a képeket...
        Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 30, 07:58.
        UK, soveny és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Mondjuk elgondolkozhatnátok azon, hogy alkalmazzatok néha engem , ha gyorsan kell valami..olyan kapuk nyílnak meg előttem napok alatt, amik nektek hetekbe telnek
          Mondjuk már elgondolkoztam rajta.

Egyébként ez tényleg működik, ha nagyon elakadtam párszor, akkor én is a páromat kértem meg, hogy segítsen.
          korompaiistvan kedvelte ezt.
          Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Na persze, mert én hiába mosolygok jobb esetben is egy hetero pasira a krómozó csarnokban Egy nő sokkal több mindent elér így.

Bakker! ut eszembe..Tuzi lesz a másik "gyors ügyintézőnk", azaz a kakukk tojás
            OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Click image for larger version

Name:	IMG_7412kk.jpg
Views:	1
Size:	187.9 KB
ID:	132886Click image for larger version

Name:	IMG_7416kk.jpg
Size:	97.6 KB
ID:	132887Click image for larger version

Name:	IMG_7419kk.jpg
Size:	83.8 KB
ID:	132888

Ezek a csíkozott alkatrészek.
              soveny, OdinHEM és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Itt pedig azt láthatjátok,mi vár ránk a hétvégén:

A mi Weiss Manfred emblémánk piros-fehér,de mindenhol fekete-fehéret látni, akkor a mienk nem jó??
                Attached Files
                Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 28, 19:36.
                wsievers és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Szerintem szépek lettek

Komment

Nah, egész szép lett...Látom lett már dobozod is :P Csíkozva festve minden, mi meg itt a fórumon csak ülünk a bontómenekült vasaink felett XD Nekem mindíg minimum féléves projekjeim vannak...

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Ha jól emlékszem az egész kuplung olajban volt, tehát oda minimum 1 l.
                    Annyi kell bele, hogy a blokk bal oldalán azt a bazi nagy csavart kitekerve ott épp elkezdjen kifolyni az olaj, mikor a blokk a helyén van, és a motor egyenes talajon a sztenderen áll.
                    Azonkívül a benzinbe kell még, 1:20 as keverék kell mint már írtuk is talán.

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Ezen kívül a benzinbe kell keverni 2T olajat, azt hiszem 1:25, vagy 1:30-as keverési arányban, azaz pl. 25 liter benzinbe 1 liter 2T olaj kell.
                    Csepelbe gyenge lessz az a keverék István A Csepel igazi kocsmába járós motor, ahány liter a hígjából, annyi feles a töményből, mint a gazdának ( 1 liter benzinhez fél deci olaj)
                    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 szept. 28, 21:39.
                    soveny, és 2 további látogató kedvelte ezt.
                    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Csak tipp volt, még sosem volt Csepelem. A 20ast túl sűrűnek tippeltem, de sosem árt alapból sem öreg motornál, ennél a fajtánál meg akkor kötelező

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Csíkozva festve minden, mi meg itt a fórumon csak ülünk a bontómenekült vasaink felett
                        A női céltudatosság komoly dolog, azzal nem lehet viccelni.
                        wsievers kedvelte ezt.
                        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Azért a holnapi naptól még tartok, akkor derül majd ki,hogy innen-onnan ez-az hiányzik,nincs meg, eltűnt, nem is volt... akkor jönnek majd a barkácsolások,alátétekkel, csőből vágott tártartókkal, stb
                          madorka, korompaiistvan és wsievers kedvelte ezt.

Komment

OdinHEM, Che és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Ja, kérem, aki géppuskaállványt is akar egy kis-Csepelre szerelni
                              ApaE, Láttunk már ilyet meg oldalkocsit is mellette...M zároltat
                              OdinHEM, korompaiistvan és 3 további látogató kedvelte ezt.
                              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ma voltam a Bárdinál, Homasitában, még két motoros boltban, és sehol nem kapni 6 V-os izzót. Hova menjek gyorsan?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X