Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Sok mindent elvállalok,de azt hiszem,most egy darabig nem is akarok motorokat látni. Még a mienkét is gyorsan eltéliesítjük...és tavaszig más dolgokkal foglalkozom.
Mondjuk elgondolkozhatnátok azon, hogy alkalmazzatok néha engem , ha gyorsan kell valami..olyan kapuk nyílnak meg előttem napok alatt, amik nektek hetekbe telnek
Pl: krómozás 4 nap alatt
Este teszem fel a képeket...
Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 30, 07:58.
Mondjuk elgondolkozhatnátok azon, hogy alkalmazzatok néha engem , ha gyorsan kell valami..olyan kapuk nyílnak meg előttem napok alatt, amik nektek hetekbe telnek
Mondjuk már elgondolkoztam rajta.
Egyébként ez tényleg működik, ha nagyon elakadtam párszor, akkor én is a páromat kértem meg, hogy segítsen.
Nah, egész szép lett...Látom lett már dobozod is :P Csíkozva festve minden, mi meg itt a fórumon csak ülünk a bontómenekült vasaink felett XD Nekem mindíg minimum féléves projekjeim vannak...
Ha jól emlékszem az egész kuplung olajban volt, tehát oda minimum 1 l.
Annyi kell bele, hogy a blokk bal oldalán azt a bazi nagy csavart kitekerve ott épp elkezdjen kifolyni az olaj, mikor a blokk a helyén van, és a motor egyenes talajon a sztenderen áll.
Azonkívül a benzinbe kell még, 1:20 as keverék kell mint már írtuk is talán.
Ezen kívül a benzinbe kell keverni 2T olajat, azt hiszem 1:25, vagy 1:30-as keverési arányban, azaz pl. 25 liter benzinbe 1 liter 2T olaj kell.
Csepelbe gyenge lessz az a keverék István A Csepel igazi kocsmába járós motor, ahány liter a hígjából, annyi feles a töményből, mint a gazdának ( 1 liter benzinhez fél deci olaj)
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 szept. 28, 21:39.
Azért a holnapi naptól még tartok, akkor derül majd ki,hogy innen-onnan ez-az hiányzik,nincs meg, eltűnt, nem is volt... akkor jönnek majd a barkácsolások,alátétekkel, csőből vágott tártartókkal, stb
Komment