dehogy sértödtem meg,nem szokásom.csak irtam mi a progi a napjaimban.inkább bügykölök kocsma helyett
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
T1 vagy mi?
Collapse
X
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehát elég kaotikus valami,biztos van benne logika,
Könnyen kezelhető lenne:apró ablakokkal tele a képernyő egységes témakörökben és rákattintva visszakereshető lenne időben.
Így a saját gondolataimat legtöbbször a nem megfelelő helyre írom ,mivel képtelen vagyok navigálni .
Ezzel többen is így vagyunk,emiatt szét-offolunk egy fontos témakört és asszociált hozzászólásaink,megzavarják a témában keresőket,és minket is!Cooper341 kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzek szerint nemtudom jól,hogy a csepel motorszám háromjegyű?Én elméletem szerint:125 köbcenti,...1 évszám 774 motorszám ?????
Cooper341 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha jol értelmezem Titus hozzászolását ez az 1774 .blokk a 125ccm ek közül?Cooper341 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment