Vegre itthon
az alkatreszeket meg nem volt idom megnezni kibontani remelem lessz hasznalhato ,meg ehhez a motorhoz valok mivel ahol talaltam volt egy par jarmu szetszedve ugynezki hogy 40 eve nem lehetett bemenni a garazsba mig elt a tulaj .A fiat meg nem erdekli oda adta egy neppernek hogy adjin el mindent.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bsa
Collapse
X
-
A regi gazdaja nagy pleh dobozokba rakta a szetszedett plussz alkatreszeket es felontotte motorolajjal ,az kozben reszben kifolyr ,elparolgott osszeaszott es a szilvalekvar allegahoz hasonlo masszabol kelett kivakarni dugattyu,fogaskerekek ,vezerles,csavarok stb.Ma elvittem a hengert egy muhelybe ahol honolnak,szelepeket csiszolnak stb.remelem kitudjak szedni a kipufogoszelepet es rendberakjak .Latva a kirakott motorblokkokat megbizhatonak tuntek.
- 3 likes
Komment
-
Norton h16 gyartasi ev 1943 gondolom az Angol csapatokkal erkezett es a haboru utan azA.R.A.R. altal lett eladva majd 1953- ban allitottak forgalomba .500 ccm en az elso civil tulajdonostol vettem .Az erdekes hogy szerepel a digitalis rendszerbe a nevemre iras 5 perc egy par euroval tobb az atiras mert meg regi a forgalmija amit majd elkuldenek az ujjal egyutt nem kel hozza biztositas, kervenyek kulombozo vizsgalatok,kilincseles,stb.
Jat sajnos az idom ami keves szerettem volna haza menni a talalkozora de sajnos ezen es a kovetkezo hetvegen is dolgoznom kell .
Mateapu igazad van ennyi jarmu kozul igazan lenne mivel menni 4 db ketkereku jarmun van biztositas es muszaki .Meg otthon is van egy motor amit el kellene hozzak mert berlek egy garazst Kazincbarcikan ezert a motorert remelem meg meg van utoljara szerintem 2 eve lattam
- 3 likes
Komment
-
Azzal én is szoktam, a többivel akadok el általábanmovisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHaladok a szet szerelessel
- 1 like
Komment
-
Tegnap esett az eso igy a garazs maradt szorakozasnak.Le akarom takaritani rendesen meg nem tudom mihez kezdjek vele, nekem tetszenek a jarmuvek az eredeti allapotukba akkor is ha rozsdasak .Sajnos ezt atfestettek mikor kikerult civil hasznalatba,ugy hogy az eredetisege szinet tekintve sajnos nem jatszik kozre.A vazat sima feketere festem .A tank nem ereszt de javitasra szorul a sarfogok es a lampabura ami meg festett meg a kerekek .Ezeknek kell kitalalni egy szint ami megy a motor jellegehez.emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Azzal én is szoktam, a többivel akadok el általában
Valami hasonlora gondoltam
- 1 like
Komment
-
Én is a szinesre szavaznék,nekem már unalmas az ezüsttankos Norton,nagyon szép motor,de kicsit meg kellene bolondítani valami betétes festéssel,esetleg szines csíkozással,tudom nehéz jó dizájnt kitalálni ami illik is a géphez."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
csak van egy amivel eljöhetsz????!!!
Komment