Vegre itthon az alkatreszeket meg nem volt idom megnezni kibontani remelem lessz hasznalhato ,meg ehhez a motorhoz valok mivel ahol talaltam volt egy par jarmu szetszedve ugynezki hogy 40 eve nem lehetett bemenni a garazsba mig elt a tulaj .A fiat meg nem erdekli oda adta egy neppernek hogy adjin el mindent.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bsa
Collapse
X
-
A regi gazdaja nagy pleh dobozokba rakta a szetszedett plussz alkatreszeket es felontotte motorolajjal ,az kozben reszben kifolyr ,elparolgott osszeaszott es a szilvalekvar allegahoz hasonlo masszabol kelett kivakarni dugattyu,fogaskerekek ,vezerles,csavarok stb.Ma elvittem a hengert egy muhelybe ahol honolnak,szelepeket csiszolnak stb.remelem kitudjak szedni a kipufogoszelepet es rendberakjak .Latva a kirakott motorblokkokat megbizhatonak tuntek.
- 3 likes
Komment
-
Norton h16 gyartasi ev 1943 gondolom az Angol csapatokkal erkezett es a haboru utan azA.R.A.R. altal lett eladva majd 1953- ban allitottak forgalomba .500 ccm en az elso civil tulajdonostol vettem .Az erdekes hogy szerepel a digitalis rendszerbe a nevemre iras 5 perc egy par euroval tobb az atiras mert meg regi a forgalmija amit majd elkuldenek az ujjal egyutt nem kel hozza biztositas, kervenyek kulombozo vizsgalatok,kilincseles,stb.
Jat sajnos az idom ami keves szerettem volna haza menni a talalkozora de sajnos ezen es a kovetkezo hetvegen is dolgoznom kell .
Mateapu igazad van ennyi jarmu kozul igazan lenne mivel menni 4 db ketkereku jarmun van biztositas es muszaki .Meg otthon is van egy motor amit el kellene hozzak mert berlek egy garazst Kazincbarcikan ezert a motorert remelem meg meg van utoljara szerintem 2 eve lattam
- 3 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHaladok a szet szerelessel
- 1 like
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Azzal én is szoktam, a többivel akadok el általában
- 1 like
Komment
-
Én is a szinesre szavaznék,nekem már unalmas az ezüsttankos Norton,nagyon szép motor,de kicsit meg kellene bolondítani valami betétes festéssel,esetleg szines csíkozással,tudom nehéz jó dizájnt kitalálni ami illik is a géphez."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
Komment