Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Apacsavo a báránybőr hová tűnt a sárkány derekáról?
    Azt csak ünnepi alkalmakkor vagy hosszú távra teszem fel!Vacak 1-200km-ért nem koszolom!

Komment

Apacsavo a báránybőr hová tűnt a sárkány derekáról?
      Azt csak ünnepi alkalmakkor vagy hosszú távra teszem fel!Vacak 1-200km-ért nem koszolom!
      Orosháza akkor hosszú táv volt, vagy ünnepi alkalom?

Komment

Tegnap délután és is átmentem Szarvasra de 17óra körül már kezdett barátságtalan lenni az idő. Sok lehetőségünk már lassan nem lesz sajnos.Én is leállítom a Sportot /öregedni/ várni fogja a Lányom hiszen annak is korosodni kell a nagy motor jogsihoz.Persze a télen az ő gépe is terítékre kerül, csak azért mert nehogy megöljön az unalom!.

Komment

Orosháza akkor hosszú táv volt, vagy ünnepi alkalom?
          Írhatnám nemes egyszerűséggel hogy is is!De nem írom mert a társaságotok miatt minden féle képen az ünnepi alkalmak közé sorolom!

Komment

Sok lehetőségünk már lassan nem lesz sajnos.
            Igaz, azért az szerencse, hogy most is van még 15 fok körüli napsütéses idő, amiben bőven élvezhető a motorozás.

Komment

Na, végre van alapom írni ide!

Munka után hazabicikliztem és elő a Pannóniát. 3 rúgás szívatóval, gyújtás, és első rúgásra indult. Mély doromboló hang, lámpát ráadom, mert már sötét van, a km-óra vajszínű számlapja sejtelmes megvilágításba kerül. Ezt külön imádom benne, meg azt is, hogy jobb fentről indul a skála!!!). A kuplungot néhányszor behúzom, had menjen olaj a lamellák közé, egyesbe teszem, mire a váltó hallhatóan kattan egyet, de nem egészségtelen hang ez, jó bele a W20-50 olaj.

Elindulok, lassan visszatolom a szívatót, és megyek vele, fel kettő, három, négy. Hideg van, nem is öltöztem igazán hozzá, csak a biciklihez, de marha jó érzés! Már annyit szereltem mostanában, menni akarok vele!!!
              Szemüveg nincsen rajtam, de nem repülnek a szemebe legyek, bogarak.

Nincsen nagy forgalom már a városban, lement az esti csúcs. Öröm motorozni. (Csúcsban utálom, araszolgatni, váltogatni, elindulni, megállni, azt nem szeretem.)
              Eszméletlen jó hangja van a motornak, húzatom mélyről, aztán kipörgetem...tisztára olyan, mint amikor egy gitáros különböző akkordokat próbálgat.
              A váltó is már teljesen engedelmes, kettesbe váltva ad csak hangot, amúgy élvezet váltani vele.
              Megyek a városban és forognak utánam a fejek. annyiféle motorhangot hallani a kis pöcsköszörűktől kezdve a nagy négyüteműekig, de ez teljesen szokatlan, Pannónia...

Nem megyek sok kilométert, nincs sok benzin a tankban, nem volna jó tolni hazafelé, meg tényleg kezd hideg lenni...
              Irány haza! Egy laktanya előtt haladok el, az őr ilyenkor általában ki szokott jönni, hogy mi ez? Lehet, hogy nem NATO-kompatibilis a motor és támadást sejt? Nem dehogy, biztos ő is szereti a régi vasakat Mindegy, én már odébb vagyok, Kicsit olyan, mint az Indul a bakterházban a bakter, aki mindig a vonat után engedi le a sorompót...Nem baj, legközelebb lassabban jövök erre, had gyönyörködjön.

Visszaérve a garázshoz nem állítom le rögtön, hagyom egy kicsit alapjáraton. Imádom a hangját, amikor alig pöfög, inkább dörmög, és az ember azt gondolná, mindjárt leáll, mindjárt leáll...de nem!
              Aztán fájó szívvel és dideregve leállítom...és a csendben abban reménykedem, hogy kegyes lesz hozzánk motorosokhoz még az ősz...
              Egy kb. húsz perces utat már rögzítettem a telefonommal, eltettem télire, mint a befőttet, és ha kint süvít a szél és fújja a havat, én a meleg szobában hallgatom majd a számítógépen...
              Utoljára szerkesztve a következő által: Lemezjáték; 2014 nov. 13, 20:52.

Komment

Jól van! Látom van bajod neked is rendesen.

Komment

Ez gyógyíthatatlan de ne keseregj nem vagy egyedül,egyre többen leszünk!

Komment

Ma leraktam a motort a téli szálláshelyén, de már ilyen húsz perces utakról álmodozom a következő hónapokban.

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Ma leraktam a motort a téli szálláshelyén, de már ilyen húsz perces utakról álmodozom a következő hónapokban.
                      Na velem ez nem fordulhat elő Ha fagy nincs és szárazság van én bizony megyek egy kört

Komment

Természetesen úgy értettem, hogy most már álmodozom róla, de ha olyan lehetőség lesz, akkor ki is hozom, mint a szél!

Click image for larger version

Name:	szállásolva.jpg
Views:	1
Size:	97.7 KB
ID:	143039

Komment

Úgy látom tettél neki olvasnivalót,hogy ne unatkozzon a télen!

Komment

Persze, esetleg le is könyvelhetné helyettünk!

Komment

Álomszép a P10-esed demeter, !!!

Komment

No azért Neked sem kell szégyenkezned de pancsolás nélkül mindkettőtöké szép gép!és mint az enyém tudom a Tietek sincs még befejezve. Ennek szerű a magyarázata: ki szereti a motort az mindíg csinosít alakít a saját kényelmére, biztonságára ez pedig sok fejtörést okoz,hogyan is?. Persze itt jön a neheze a pénztárca és az ,hogy ne legyen össze egyezhetetlen aMárkahűséggel!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X