Youtube-ra se? (Lehet olyat is hogy nem jelenik meg nyilvánosan, csak egy link birtokában elérhető.)
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
Nem ertek hozza .Bemasolni linket stb.de meg probalom.jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseYoutube-ra se? (Lehet olyat is hogy nem jelenik meg nyilvánosan, csak egy link birtokában elérhető.)
Komment
-
Jót motoroztam ma
Nyilván senkinek nem mond semmit Simsonnal 16km amiböl országút talán 3-4, de nekem sokat
A sZomszédasszony igérte hogy átvisz a szomszéd városba. Hivtam telefonon,, kinyomta, amit majd tagadni fog
Nagyon ideg lettem. Szerencsére elállt az eső, nap is sütögetett nekiduráltam magam és Simsonra fel
Elugrottam az esztergályos/gépműhelybe,, közben vettem spec hézagolólemezeket is
Sikeresen odaértem, elintéztem, majd telefonál ha kész a munka
A visszafelé volt a kellemes, enyhe kanyar lejtővel kombinálva. Majd' kiverte a 70et a Simson. Harapott a motor, talán a kipuft is kikormoltam ezzel a tempóval
Nem nagy szám mert az S50em simán vitte a 70-et, de az rég volt
Hogy miért nagy szám ez? Máshol máskor leirtam, hogy fel-leszállás sebváltó kezelés elég necces már a lábaimnak
Szoval nagyon élveztem és amikor hazaértem megveregettem a vállam
Csak ne legyen másra rászorúlva az ember
- 8 likes
Komment
-
Akkor motorozz ,ha jól esik....nekem bejött! melóból haza jól eláztam ,de igy nem gondhorex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJót motoroztam ma
mikor az ember szárazba öltözhet.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
Akkor adtál magadnak egy társadalmilag fontos feladatot. Legközelebb elhozod Mezőcsátra és csinálunk egy vetítést.movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos a kisfilmeket nem tudom feltolteni.A hangjuk az kulon meg er egy misét
- 7 likes
Komment
-
Volt egy karikám ma, Győr->Somlói Vár->Enese->Győr. Nem túl hosszú de nem volt többhöz kedvem miután a várhoz gyalog mentem fel motoros bakancsban és nadrágban. Sajnos az oda vezető út le volt zárva egy sorompóval :/ (és nem murva volt vagy föld hanem beton szóval sok kárt se tudtam volna okozni).
https://content.section9.me/im/vf/IM...909_141500.jpgUtoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2023 szept. 09, 22:03.
- 4 likes
Komment
-
Tegnap meglátogattuk Kiskunlachán a Czúni László emléknapot https://www.facebook.com/kiskunlacha...44803577435076
nem igazán tudtam mi lesz ez, de a többiek mondták hogy ott a helyem és én annak ellenére hogy szombaton verseny volt Csikóstöttösön, elmentem. Az esemény a krosszpályán lett megtartva, ahol mi díjmentesen használhattuk a pályát classic motorokkal, de volt főzőverseny, amely eredményét megkóstolhatta bárki aki ott volt, volt oldalkocsis motcross bemutató, veteránmotor kiállítás, ahol nagyobb volt a részvétel mint az annak fenntartott, kijelölt hely, és a régi nagy versenytársak is megjelentek szép számmal. Természetesen ezek a megemlékezés részei voltak. ha jövőre is lesz, márpedig lesz, kicsit felkészültebb leszek, és javaslom aki teheti látogasson el, ha módjában áll.

- 7 likes
Komment
-
Tegnap én is mentem egy kört, nagyjából fele annyit, lehet hogy az idei utolsót? Ebadta jószág egész nyáron nem ment ilyen szépen és jól mint a 14 fokos, szélcsendes napsütésben. Menet közben nosztalgiáztam a 60-70-es évek bádogsisakjain, motoros szemüveggel. Mit nem adtunk volna akkor egy ilyen sisakért, amiben fütyörészni is lehet a plexi mögöttsepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMa végre sikerült egy jót motorozni / 200 km /
. Mert ugye akkor nem csak passzióból motoroztunk.
.
- 6 likes
Komment
-
Én igenAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése..Ezen nem nosztalgiázok.
Még 1972-ben vettem egy AGV sisakot Jugóban, aztán kaptam hozzá egy olasz szemüveget, most meg egy mitomén milyet
Szoval én sem zártban motorozok
Anno melóztam egy cégnek, persze motorral mentem esőben is és lógott a csikk a számban
Főnök hülyét kapott , "esőben motoron füstölgő bagózva érkezik"
A bagó mára elmaradt, de lassan a többi is
bár a multkorában jól megáztam
- 4 likes
Komment
Komment