Akkor ezek szerint, épségben hazaértél. Nem fagytál rá a masinára ?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
De jót motoroztunk ma!
Collapse
X
-
fulton eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz unalom keményebb volt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
ÉN!!!MA!!!Tényleg jót motoroztam!Csak az keserített el hogy közel 200 km -es utam során 2db nagyobb és 3-4 kissebb mocival találkoztam!Hová tűnt a fiatalság a motorokról és az utakról?Sajnálatos dolog hiszen ennél nemesebb lélekemelőbb dolgot(szórakozás?Sport?!)el sem tudok képzelni!Az idő is nagyszerű és csupa öröm ilyenkor a természetben minden cél nélkül repeszteni!
Tequila eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor még nem volt bőrruha csak bőrdzseki azt viszont még nyáron is szerettem és szeretem hordani még ma is.
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen,ezért vágyunk,a csapatban motorozásra,egy hosszu ut,szörnyen unalmas tud lenni.
- 4 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemotorozás nem lehet unalmas!!
Ne mond azt,hogy megálsz kávézni,itt olyan nincs csak menés."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemég nem hordtam semmiféle védőruhát!
(Igaz, én alapból örököltem a kínai minőségű izületeket...)
A múlt hét végén azt hittem, erre az évre befullad, pontosabban befagy ez a téma.
Olyan kemény fagyok jöttek, hogy majdnem mindent elvitt a kertből! nagyon hirtelen, idejekorán lett újra kopasz a kert! Szomorú látvány!
A bicikliket szépen letakarítottam, téli tárolóhelyre sorakoztattam, a motorokat is elkezdtem felkészíteni a télre.
De most szerencsére úgy néz ki, ezt még korai volt megtennem. Azért lesz még néhány örömkör a Dongóval...
- 4 likes
Komment
-
Én sokszor motoroztam már esőben vagy hidegben de mostanság már nem kívánom." Fél óra megállás után az átmelegedés lila szájjal" az izületeim már érzik igaz sokat dolgoztam fűtetlen vagy kevésbé fűtött helyen + még a motor. De erről nem szeretnék lemondani míg tudom húzni a gázt!. Az esőben vagy rossz időben motorozást csak muszájból választom és a dzsekim mellé a térdeim is öltöztetem!Derék melegítőt hosszabb útra nyáron is felrakom. Nekem már védte meg a vállam a bőrdzseki ás az újjaim a kesztyű!, még így is 3 hónapig nyögtem akkorát csattantam/ 1969-ben/
- 5 likes
Komment
-
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 8 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉN!!!MA!!!Tényleg jót motoroztam!Csak az keserített el hogy közel 200 km -es utam során 2db nagyobb és 3-4 kissebb mocival találkoztam!Hová tűnt a fiatalság a motorokról és az utakról?
- 2 likes
Komment
-
Ez igaz Beagle koma!..........habár az iskola vagy a munka nem igen tartott vissza egy jó motorozástól..........most meg hogy már nyomoronc nyugdíjas vagyok pláne nem!!!(Te aztán igazán tudhatod!)Dongos-nak pedig annyit hogy kutya baja a térdemnek!!!!...............csak a csípőm van műanyagból és rozsdamentes acélból minkét oldalon!Mindegy hogy ragozzuk a motorozás a motorépítés és restaurálás ,felújjítás olyan jó dolog hogy kitöltheti egy ember életének szabadon maradó részét!(főleg ha az ember is szabadon marad!!!)...........a motor miatt rengeteget lógtam a suliból és néha a munkából is elkéretszkedtem(Ó.K.Ü!)...........azért aránylag rendes motoros ember lett belőllem!(igaz ma már csúszós úton nem merek menni motorral mert féltem a protkóimat)...............hát csak legyetek jók és motorozzatok sokat!!!!Hiszen a motoron nem csak a test de a lélek is szabadabban szárnyal!
- 7 likes
Komment
-
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
- 6 likes
Komment
-
A hétvégén 230 km-t motoroztunk Cz-vel hibamentesen. Fogyasztás 2 személy esetén is 4 L (tempó változatos, óra szerinti 60-tól 100-ig)"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
- 2 likes
Komment
Komment