Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Belefáradtam. Elkönyveltem, hogy engem is becsaptak mint sokakat, és nem hordom.
    Sajnos türelmetlenek vagyunk és szerintem megszoktuk a "csendet"egy doki előadást tartott,a készüléket időben kellene elkezdeni használni.
    Az akarat a kitartás,ami nekünk maradt,használjuk ki,mert más nem segit,persze ,hogy nem jó csak bele sem gondoltunk mennyi zavaró zaj bántja a fület,megkell tanulni elviselni,amit ahogy nőttünk természetes volt kizártuk,amire nem volt szükség.A mankó sem tökéletes mégsem dobják el,mivel másképp nem tudnának mozogni,ebben kell gondolkozni,és mikor eltorzul a beszédünk a kontroll nélkül,az unoka miatt ki kell tartani.
    Bele gondoltam ,ha nem szabadulok meg tőle,azért kinoztam volna néha magam,főleg igy,hogy belátom a"mankó nem eredeti gyártmány"

egy eszköz,ami kicsit segit a család beszélgetésébe visszakerülni.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Eléggé érdekes témát feszegettek most!Fel sem teszem hogy nem ide tartozik mert igen is ide tartozik!!!Hiszen veterán fórum ahol is elhasznált öregecske kütyükről van szó!!!..........na erről van szó!Kissé el koptunk és itt ott már pereg a festék is rólunk...........és sajnos nincsennek lelkes veterán szeretők akik rendbe hozzanak minket!Az élet,a kemény munka,a magunk feláldozása a szebb jövő érdekében ez az én korosztályom és hozzá teszem minden rendes egykori ifjú titán természetes életfelfogása volt!Félve teszem mellé hogy ilyet ma még nyomokban sem találsz!!!!!!Sajnos a ma nemzedékét az ,,ide nekem az oroszlánt"...........DE AZONNAL ÉS INGYEN!!!!!!!!!!!...felfogás jellemzi túlnyomó részt!(....és nem mondom hogy nincs igazuk!) Csak hogy a mértéktelenség anyagi téren éppen oly káros mint az egészség terén!..................átmegyek a Hyde parkba!!!(mert megint kezdek hülyeségeket beszélni!)...........hát csak gyógyulgassatok és motorozzatok!!!!!

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        hát csak gyógyulgassatok
        Ezen már nincs mit.
        apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        motorozzatok!!!
        Rendben !

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ezen már nincs mit.
          Sajnálom!!!....de a motor hangját azért hallod?!

Komment

Sziasztok
            Azok szerencsesek koze tartozok aki majdnem egesz evben tudja hasznalni a ketkereku jarmuveit a mutheten osszetudtam kotni egy jo kis vizalatti vadaszattal a motorozast nem volt igazan jo ido de egy teltol ellopott Click image for larger version

Name:	DSC_0566.jpg
Views:	1
Size:	191.0 KB
ID:	138910Click image for larger version

Name:	DSC_0567.jpg
Size:	198.8 KB
ID:	138911nap mindent meg er

Komment

Hát nekünk egyenlőre csak a nyálcsorgatás és az ábrándozás van mint lehetőség mondván mi lesz ha jó vagy jobb idő lesz!. De eljő még a mi napunk!!-is reméljük.Még elég soká fogjuk írni ,hogy de jót motoroztunk!!, még addig van is teendőnk a vasakkal,hogy legyen mivel!!Mert az egy dolog,hogy lenne mivel/ igaz ez a jobbik dolog/ csak nincs kivel!!

Komment

A tél most már erre való!Kicsit megsimogatni a mocit Kisebb karcolásokat kijavítani!Kisebb motor beállításokat elvégezni!Aztán ha meg jönnek a fecskék nyugodt szívvel kelhessünk útra a motoros találkozókra!

Komment

Utolsó hozzászólásod megnézve azon elmélkedek igazán de soká lesz még mikor elmondhatjuk " de jót motoroztunk ma", hiszen a tél még igazán el sem kezdődött.Hacsak a naptárat nézem talán az a remény már Január van.Már hiányzik mocim brummogása, benzin füstje.

Komment

Eljön az is ne félj!Úgy ahogy jó pár évtized alatt is mindig eljött és akkor is jönni fog amikor nekünk már nem!Brummogni fogunk nem sokára és tele füstölöm az országot!!!Itthon nem is nagyon leszek(csak amíg felíratom a gyógybogyóimat!)A héten remélem össze rakom a kerekeket!Csak még azt kell eldönteni új küllőkkel vagy a régiekkel!...........,,Január,Február!!!Itt a nyár!!!"Csak hogy kicsit fájdítsam a szívedet(emet!) ezen a képen a Mátrában voltam és árnyékban volt 35 fok!!!!!!............na csak kitartás!!!

Komment

Remek kis szezonnyitó motoros túrán vettünk részt tegnap!
                      1 hibája volt: vége lett

Nagyon köszönjük az Életes "Familiának" a szervezést!
                      Reméljük,hogy hagyomány lesz belőle.
                      A motoroknak is jót tesz, mert ami nem kell rá az ezeken az utakon lerázkódik a vesekővel együtt

Pár kép László Atyától az első megállónál: (Köszönjük a motorszentelést!)
                      https://www.facebook.com/media/set/?set=a.488136974648605.1073742137.440436692751967&type=1
                      Click image for larger version

Name:	Mindkét motorunk hibamentesen teljesítette a 100 km-es távot. ''Lassan bejár.jpg
Size:	198.2 KB
ID:	139635 Click image for larger version

Name:	BIG_0012047163.jpg
Size:	63.0 KB
ID:	139631 Click image for larger version

Name:	BIG_0012047162.jpg
Size:	62.1 KB
ID:	139632 Click image for larger version

Name:	BIG_0012047165.jpg
Size:	134.5 KB
ID:	139633 Click image for larger version

Name:	BIG_0012047161.jpg
Size:	109.6 KB
ID:	139634

Komment

Hát tegnap én is járatás címszó alatt elgurultam Czsolti barátomékhoz egyre szebben megy a " sárkány" olyan 80 at tartva szépen megy. A lányom meg lassan veri a hátam mikor ülhet már mögém igaz rebesgeti a jövő hónap végén meglesz a segéd motoros jogsi és szeretne motorozni és itt kezdődik a nagy kérdés mivel?. Rágja is a fülemet emiatt pedig nem rágógumi!

Komment

Szia Sepy!

Köszi a megemlékezést. Tényleg szép lett a motor és végre czetkás hangot is hallottam újra az udvaron. A füled miatt viszont aggódom. Mégsem járhatsz otthon is bukósisakban.

Szerintem ez Kittinek is tetszene: Simson sr 50 roller Szarvas ”¢ apród.hu

Komment

Tegnap elgurultam Che Józsi Barátomhoz és egy gyönyörű gépet láttam nála, bíztattam a Tiszakeszi talira akár egészbe is lehet. Egy klasszikus Japán Yamahát építget. A lányom pedig ma sikeresen levizsgázott elsősegélyből és lassan fülvédőt kell vennem a testi épségem védelméért!

Komment

A lányom pedig ma sikeresen levizsgázott elsősegélyből és lassan fülvédőt kell vennem a testi épségem védelméért!
                              Szerintem ez teljesen felesleges. Ha egyszer ért hozzá, akkor be is tudja kötözni.

Gratulálunk a sikeres vizsgához. (mind a hárman )

Komment

Ma letekertem 135 km-t, közben útba ejtettem egy NKH-s vizsgabázist és egy eredetiségvizsgálót, hogy némi pénztől megszabaduljak és cserébe mindenféle hivatalos iratokat szerezzek be.
                                Hétfőn kiváltom az új rendszámot és forgalmit, biztosítás rendezve, úgyhogy semmi nem akadályoz meg a bejáratás folytatásától, mert még 300 km sincs a vasban.
                                Egyelőre tartom a 70-es tempót, pedig jó néven veszi a gázt az öreg. És már előztem is mozgó járműveket.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X