Szegénykéim!!!!
,,Őszinte sajnálattal" olvasok minden ilyen történetet és ahogy tanult kollégánk megjegyezte ,,ki ver a víz tőle" és borzalmas kínokat élek át ilyenkor(főleg igen-igen fájdalmas röhögő görcs tud megkínozni!)
Legnagyobb sajnálatomra nem tudok ilyesfajta történettel belefolyni e magasröptű társalgásba (ami a-tól cettig kivesézi a veteránozás szépségeit!)!!!
A jóságos teremtőm oly erős csontozattal áldott meg hogy legnagyobb igyekezetem ellenére sem sikerült még eltörnöm egyiket sem(meg is jegyezte a dokim amikor a csípőprotkóimat csinálta hogy ide már sikító kéne!)mert ez is úgy működik mint általában hogy amit az eggyik oldalon kapunk azt máshol spórolják meg!Mert az izületeim azok kritikán aluliak!..........na jó!Szenvedjetek csak tovább lelkesen!Addig én megyek motorozni!Mert akkora élmény és igazi élvezet a megifjodott öregecske vasparipám(illetve SÁRKÁNYOM!!!)nyergébe önfeledten száguldani vagy éppen lírai hangulatban poroszkálni hogy legnagyobb sajnálatomra
sem cserélem fel semmiféle gipszhordás feledhetetlen élményével!Szombaton(21)Az ország Észak-keleti szegletét barangoltam be(Tokaj és környéke!kb 500km!)Most Szombaton a Dé-keleti régió következik(és ha már arra felé galoppozok bekukkantok egy pár veterán fórumoshoz isP,L:Sepy,Che?CzZsolti...stb!Nem zavarok csak köszönök az illendőség kedvéért!
.............no csak tovább fiúk a L...i úton!!!Hódoljatok-e nemes szenvedélynek,mihez foghatót még nem alkotott a teremtő!!!!!
A Nagy Vörös Sárkány!!!(teljes pompályában a kora délelőtti nyári nap sugaraiban fürdik!!!)
Vigyázzatok magatokra és továbbra is húzzátok a gázcsutkát.
szóval ismerem az érzést, nagyon sz@ar (elnézést a mosdatlan kifejezésért,de nem lehet rá jobban mondani)

Komment