Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szegénykéim!!!!,,Őszinte sajnálattal" olvasok minden ilyen történetet és ahogy tanult kollégánk megjegyezte ,,ki ver a víz tőle" és borzalmas kínokat élek át ilyenkor(főleg igen-igen fájdalmas röhögő görcs tud megkínozni!)Legnagyobb sajnálatomra nem tudok ilyesfajta történettel belefolyni e magasröptű társalgásba (ami a-tól cettig kivesézi a veteránozás szépségeit!)!!!A jóságos teremtőm oly erős csontozattal áldott meg hogy legnagyobb igyekezetem ellenére sem sikerült még eltörnöm egyiket sem(meg is jegyezte a dokim amikor a csípőprotkóimat csinálta hogy ide már sikító kéne!)mert ez is úgy működik mint általában hogy amit az eggyik oldalon kapunk azt máshol spórolják meg!Mert az izületeim azok kritikán aluliak!..........na jó!Szenvedjetek csak tovább lelkesen!Addig én megyek motorozni!Mert akkora élmény és igazi élvezet a megifjodott öregecske vasparipám(illetve SÁRKÁNYOM!!!)nyergébe önfeledten száguldani vagy éppen lírai hangulatban poroszkálni hogy legnagyobb sajnálatomrasem cserélem fel semmiféle gipszhordás feledhetetlen élményével!Szombaton(21)Az ország Észak-keleti szegletét barangoltam be(Tokaj és környéke!kb 500km!)Most Szombaton a Dé-keleti régió következik(és ha már arra felé galoppozok bekukkantok egy pár veterán fórumoshoz isP,L:Sepy,Che?CzZsolti...stb!Nem zavarok csak köszönök az illendőség kedvéért!.............no csak tovább fiúk a L...i úton!!!Hódoljatok-e nemes szenvedélynek,mihez foghatót még nem alkotott a teremtő!!!!! A Nagy Vörös Sárkány!!!(teljes pompályában a kora délelőtti nyári nap sugaraiban fürdik!!!)

Komment

További jó barangolást Neked és remélem nem ér hasonló meglepetés Vigyázz magadra mert más úgysem teszi!Anno 1979- ben és is sikeresen repültem és 3 hónap táppénz lett a vége! A Debreceni Orvostudományin sikeresen összeraktak, de ez sem vette el a kedvem.A jobb lábam bokától ágyékig gipszbe volt mikor a haver Pannoniájára fel ültem az Ő segédletével és az utcába kerültem egyet- na ez volt a gyógyulás jele!!Vigyázzatok magatokra és továbbra is húzzátok a gázcsutkát.

Komment

Szombaton (21) Az ország Észak-keleti szegletét barangoltam be
        Javíts ki , ha tévedek ! Miskolc nem azon a részen van ? Csak hogy tudd, meg vagyok sértődve !

Komment

Jobbulást kívánok én is!
          Nekem a tavalyi nyaramat tette tönkre a csuklószalag-szakadás, de mivel én is rosszul vagyok a kórházi dolgoktól ezért nem kínzok senkit a részletekkel. Elég annyi,hogy kb. 80 napig nem motorozhattam a motoros szezon kellős közepén szóval ismerem az érzést, nagyon sz@ar (elnézést a mosdatlan kifejezésért,de nem lehet rá jobban mondani)

apacsavo! Ha megcélzod az ország nyugati felét, szívesen látunk!

Komment

Javíts ki , ha tévedek ! Miskolc nem azon a részen van ? Csak hogy tudd, meg vagyok sértődve !
            Nem kell morcoskodni!Meg kel bocsájtani a kissé lassan öregedő.....ámde minden képzeletet felülmúló sebességgel hü..ő apacsavónak!Minden kemény szorgalmas kutató munkám ellenére még egy fikarcnyi rosszindulatot sem sikerűlt felfedeznem éretlen személyiségemben! Nincs szándékom bántani senkit!SŐT!!!!!Egyébként Ózd és Miskolc egy külön kis fejezet lesz a barangolásom során!Majd a Nagy Össze Röffenés!(N.Ö.R!)..........Tiszakeszi veterános elferdülés!!!!Után tervezem!De senkit sincs szándékomban zavarni ez országszemlém nem a személyeknek szól elsősorban hanem csak megszemlélem a birtokot!!!!!...........na jó megyek szerelni mert teljes rakománnyal az istennek sem bír 130 fölé menni!!!.........és ugye ez még is csak tarthatatlan állapot!!!!

Komment

Elég annyi,hogy kb. 80 napig
              Néhányan ismerik a " rekordomat ". 12 hónap. AZ AZ 1 ÉV ! Fűzőben, szigorú fekvés mellett ! Nem kívánom senkinek, hogy kipróbálja. Valaki azt mondta " két kézzel fogod isten szoknyáját " ! Ezt a mondatot nem fogom soha elfelejteni . ( meg a pillanatot ) a macska sem esik mindig a talpára !
              Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2014 jún. 25, 14:43.

Komment

12 hónap. AZ AZ 1 ÉV ! Fűzőben, szigorú fekvés mellett !
                Hát öreg!Erre csak egy szó jut eszembe!!!!Aztakurvaszentségitneki!!!!(így egybe,egyszóval!!!)Még két hetet is nehéz nem ennyit!!!!!!Ez a meg nyílvánulás a fekvésnek szólt!!!!!

Komment

Nekem is megvolt életem elsőbalesete, motor totálkár, csuklóm csavarozva. Egy hét korházban való fekvés után amikor hazaérzem az volt az első, hogy lementem és beröccsintettem a torzót. Már a füst belélegzése is enyhítette az elvonási tüneteim Rá egy hétre ismét motorra ültem nem bírtam tovább várni. Szerencsére azóta tendbe jött a csuklóm, azóta ismét minden nap motorral járok.Tegnap mentem egy általam javított csepel 125-el, fantasztikus élmény, most mentem először kis csepellel. Nem kell mondanom mindenki negcsodálta a vasat, még a rendőr sem állított meg Még régi rendszám virít a motoron 80-ban lejárt műszakival Tehát tegnap egy jót motoroztam!

- - - Updated - - -

Csináltam pár képet is.Click image for larger version

Name:	20140624_153910.jpg
Views:	1
Size:	195.4 KB
ID:	140301Click image for larger version

Name:	20140624_153925.jpg
Size:	193.3 KB
ID:	140302Click image for larger version

Name:	20140624_153939.jpg
Size:	195.6 KB
ID:	140303Click image for larger version

Name:	20140624_153932.jpg
Size:	196.2 KB
ID:	140304

Komment

még nem 100% os

Micsinátálmávele?!
                    Szétkrosszoztátok a fiúval mi?

- - - Updated - - -

Tegnap mentem egy általam javított csepel 125-el, fantasztikus élmény, most mentem először kis csepellel. Nem kell mondanom mindenki negcsodálta a vasat, még a rendőr sem állított meg Még régi rendszám virít a motoron 80-ban lejárt műszakival
                    Hasonlóképp éreztem magam én is. Kezdetben nem is mertem hármasba kapcsolni, de aztán csak megszoktam. Végtére is ezeket a motorokat mindennapos használatra szánták vagy mi.
                    Ja és igen, ahogy a szemem sarkábol láttam TÉNYLEG mindenki a motor után fordúlt. Ez még azok számára is igazi régiség, akiktől amúgy távol áll a veteránozás.

Komment

Meg kell mondjam, ahhoz képest, hogy 57 éves igen csak fürge motor és a fékei is egész jók a korához képest.

Komment

Trophyman eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        beröccsintettem a torzót
                        Ezen mulatok egy ideje Ez a duma... kész....

- - - Updated - - -

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        elővettem a Dongót. Szegény utoljára tavaly ősszel futott. De a kuplungot nem bírtam behúzni
                        Nos, annyira izgatta az agyamat a dolog, hogy nem bírtam tovább!!! Ma este kitoltam a garázsból a szörnyet, szépen letakarítottam, felpumpáltam a kerekeket, és felpattantam. Igaz, hogy majd besz.rtam, de behúztam a kuplungot!!!
                        És motoroztam egy k..va jót!!!!!!!
                        Nehogymá' egy nyomorult csukló mondja meg, hogy nem motorozhatok!

Komment

Apacsavo írta: "Most Szombaton a Dé-keleti régió következik (és ha már arra felé galoppozok bekukkantok egy pár veterán fórumoshoz isP,L:Sepy,Che?CzZsolti...stb!Nem zavarok csak köszönök az illendőség kedvéért! "

Ha jól értem Apacsávó egyetlen lovasrohammal akatja bevenni a Viharsarkot, és számbavenni a fórumtagokat. Javaslom, hogy egyesítsük erőinket és Orosházán várjuk be a báránybőrbe bújt vörös sárkányt. Sepy, Che, mi a véleményetek? Találkozzunk? Részemről okés.

Üdvözlettel: Czsolti

- - - Updated - - -

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ezen mulatok egy ideje Ez a duma... kész....

- - - Updated - - -

Nos, annyira izgatta az agyamat a dolog, hogy nem bírtam tovább!!! Ma este kitoltam a garázsból a szörnyet, szépen letakarítottam, felpumpáltam a kerekeket, és felpattantam. Igaz, hogy majd besz.rtam, de behúztam a kuplungot!!!
                          És motoroztam egy k..va jót!!!!!!!
                          Nehogymá' egy nyomorult csukló mondja meg, hogy nem motorozhatok!
                          Ugye milyen jól jönne ilyenkor a Jawa félautomata sebességváltó. Csak váltassz és mész.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Csak váltassz és mész
                            Direkt bal csukló töréseseknek találták ki
                            Remélem egyszer lesz hozzá szerencsém, legalább egy próba erejéig.

Komment

Jó is az a fél automata, egyszer kiszakadt a bowden a városban és megkönnyítette a hazajutást a kuplung kiemelő szerkezet.

Komment

De jót motoroztam MA?....nem ma hanem tegnap!!!Kicsinek nem mondható túra a ,,Viharsarokba"!.........és nem találok szavakat(ami kicsit furcsa dolog nálam!)Megható és nagyon örömteli volt a fogadtatás 3db veterános kollégától(most már cimbi!) Családostól,kutyástól,macskástól(sepy selyemtyúkostól!)a kapuban álva várták apacsavo-t és a ,,sárkányát"!!!(nekünk balról jobbra:CZzsolti,sepy.Che!!!!)...sepy-nek és bűbájos nejének köszönet a vendéglátásért!Jó volt ilyen egyhúron pendülő ,,srácokkal" egy jót dumcsizni!Még ha több mint 400 km-t kellett a Nagy Vörös Sárkánynak szárnyalnia érte!Mert szárnyalt az öreg harcos,megérte annyit dolgozni vele!Engem kicsit megviselt az út de ,,Ő" játszi könnyedséggel és ifjúi lendülettel bírta a száguldást!A Bajai Tisza hídon nézzük a folyót!A sárkánnyal együtt csodáltuk meg-e gyönyörű öntöttvas,,Corpust"!(ami szintén igencsak veterán lehet!!!)(csodáltam is hogy a nemzetiségi fémgyűjtők.........stb!!!)Mindannyiótoknak kívánok ily szép utakat ilyen remek emberekkel való találkozást!!!!Tehát lóra,kecskére,sárkányra,dongóra és még kitudja mennyiféle jószágra fel és élvezzétek e nemes szenvedély napos oldalait!!!!
                                Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2014 jún. 29, 10:24.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X