Közlemény

Collapse
No announcement yet.

De jót motoroztunk ma!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Remekül sikerült tegnap a vasi-zalai közös motorozás
    Élménybeszámoló itt

A körmendi veteránmotor kiállítás nagyon színvonalas, aki teheti nézze meg, ízelítő itt

Komment

Hát Ricsi megint lenyűgöztél. Nagyon jó buli lehetett. A tankot nem lehetett beindítani? :-) Gratula.

Komment

Köszi Zsolti!
        Nem volt ott az a bácsi, aki 2006-ban a Deák-téren "rallyzott" egy ilyennel.

Click image for larger version

Name:	DSCN3427.JPG
Views:	1
Size:	103.5 KB
ID:	139717 Csákánydoroszlón van ez a mérföldkő. Mit jelenthet rajta az a 10M?

Komment

10 millió magyar?
          Csak tipp.:-)

Komment

Nem ez az? Vízállás
            Árvízi emlékmű | Kirándulástervező

Komment

Nem, de az általad belinkelt oldal segítségével megtaláltam : Mérföldkő | Kirándulástervező

Komment

Szerintem segítsünk neki, szerelési tanácsot kér!
                A gugli fordító szerint:
                yuridicheskie cím eredetileg tulajdonában Moscow IOP cím üzleti központja 43 IFN IOP az üzleti központja Moszkvában yuridicheskie cím eredetileg tulajdonában Moscow yuridicheskie cím eredetileg tulajdonában Moscow IOP cím üzleti központja Moskvy

Komment

Mondom, hogy a spájzban vannak. Most jövök egy másik topicból, ahol ugyanezt olvastam. Igen olvastam. Nem is értem, hogy annyi év orosztanulás után minek kell nyüstölni szegény forditót.

Komment

Mert mindenki utálta tanulni így nem is tette!

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Mert mindenki utálta tanulni így nem is tette!
                      Én is kb. 5 évig "tanultam", de ma az is nagy büszkeséggel tölt el, ha egy-egy szót egyáltalán ki tudok olvasni, illetve ki tudom ejteni. Ahhoz, hogy értsem is, kellene megint vagy 5 év ...

Komment

Ahhoz, hogy értsem is, kellene megint vagy 5 év
                        Mondjad nekik, szerintem szívesen visszajönnek...
                        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Pusztán az én kedvemért nem biztos hogy megtennék. És nem biztos, hogy szeretném .
                          Most úgyis az angollal vagyok elfoglalva... mindig amerre nyalunk, olyat tanulunk... Nem folytatom, mert át leszek zavarva a Hyde parkba

Komment

"Most úgyis az angollal vagyok elfoglalva..."

Nem volt elég a német? Oroszt is, angolt is? Egy világnyelv nem is elég?

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Nem volt elég a német
                              Nekem bizony elég lett volna, illetve folytattam volna, ha már eljutottam az alapfokú vizsgáig. De manapság a legtöbb helyen ezt a ...#\Ë›r angolt követelik meg. Hát belekezdtem ebbe is. Csak hát ezzel is úgy vagyok mint az MZ felújításával. Ritkán jut rá egy kevéske idő, így lassan haladok

Komment

Barátaim! Meg szeretném törni a csendet átlépte a motorom tegnap este az 1000 km-t.Szegedre motorral mentem locsolni és előző nap Mindszentre motoroztam el . Miután a környéket meglocsoltuk a srácokkal autóval nyeregbe szálltam, szépen kezd muzsikálni a sárkány.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X