Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán Fórum Naptár 2017

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Akkor ez jövőre így fog kezdődni:
    Valakinek nincs egy csavarhúzója?

Aztán 2 perc múlva mehet a hangverseny kulcs nélkül is

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Körbemegyek egy dobozzal és az első feles előtt mindenki leadja a slusszkúcsát!
      Ezért meg fognak szólni !!! "Mert csak azok agggyák le aki nem tudnak viselkedni ... nem képesek "... stb, stb .

Meg ugye vagyok én - a kissebbség aki belátja ..

Komment

Akkor marad a felelős felnőtt férfiként viselkedés, mint eddig.

Komment

És hol vannak Jóker sztárfotói

Komment

És hol vannak Jóker sztárfotói
            Nem maradt el,ott van a komphoz kötve a berántózsinórral,igaz javarészt víz alatt!
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

És decemberben pedig megpihen....

Komment

Persze hogy nekem is kell naptár. Erre legalább ránézek.s kevesebb dologról maradok le remélhetőleg. Szerencsémre van Ildikó aki elmondja milyen nap van, mert nem tudom megjegyezni. Hétfő van kukanap..mennyé má... szombat van,jön a szódás kelj már fel! Csütörtök van tudod (nem) Tercsikenénihez ugorj át tojásért..

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Szerencsémre van Ildikó aki elmondja milyen nap van,
                  .........

....na gyerünk ! gyerünk ! Elseje van ! fürgén ..... !

Komment

..na gyerünk ! gyerünk ! Elseje van ! fürgén ... !
                    Szökőév van?Akkor rajta!!!!
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

FIGYELEM!!!
                      Hozzáadtam egy szavazást a témához. Aki rendelne naptárt, szavazatban jelölje meg hány darabot kérne! Előre árat nem tudunk írni, de pont ezért van erre szükség, mert bárhol is lesz legyártatva, majd mindenhol a mennyiség függvényében adnak árat (minél többet rendelünk, annál olcsóbb), így jó lenne tudni egy kb. mennyiséget.
                      A szavazás csak tíz napig él!!!

Komment

na gyerünk ! gyerünk ! Elseje van ! fürgén ...
                        Itt ül mellettem,megkérdeztem.. Becsaptál!

- - - Updated - - -

Na tessék... már kapom is...mit ne felejtsek el.. holnap hétfő. Készül a kispapír amit nézegethetek a boltban. Ha két dolognál több kell,anélkül nem mehetek.

Komment

Szervusztok!

Rendelek naptárt egy példányban.A megrendelés mellett elsősorban azért döntöttem,hogy a mennyiség függvényében olcsóbb legyen mindenki számára.Tekintettel arra,-hogy nálam ez egy "szakrális" darab lesz,akármikor fog elkészülni,csak Tiszakeszin szeretném átvenni,mert a postát nem szeretném dotálni,-ha már a postás kerékpárjának pedálját is nekem kell cserélni (azóta is fáj a jobb karom könyök tájékon,valószínű meghúzódott)..

Üdvözlettel:Che

Komment

Készül a kispapír amit nézegethetek a boltban. Ha két dolognál több kell,anélkül nem mehetek.
                            és ezzel nem csak Te vagy így!

Komment

Nagyon jól sikerült a naptár, és nagyon jó volt visszanézni a képeket. Rögtön fel is elevenedtek az emlékek.

Nem maradt el, ott van a komphoz kötve a berántózsinórral,igaz javarészt víz alatt!
                              A komphoz nem Joker van kötve, hanem a páromat kötötte ki Joker hogy el ne vigye a víz.

Komment

Örülök, hogy tetszik!
                                Igazság szerint elég hosszadalas munka volt, dé élveztem, mert majdnem végig a képeket böngésztem, válogattam. Jó volt nézegetni.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X