Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Persze hogy nekem is kell naptár. Erre legalább ránézek.s kevesebb dologról maradok le remélhetőleg. Szerencsémre van Ildikó aki elmondja milyen nap van, mert nem tudom megjegyezni. Hétfő van kukanap..mennyé má... szombat van,jön a szódás kelj már fel! Csütörtök van tudod (nem) Tercsikenénihez ugorj át tojásért..
FIGYELEM!!! Hozzáadtam egy szavazást a témához. Aki rendelne naptárt, szavazatban jelölje meg hány darabot kérne! Előre árat nem tudunk írni, de pont ezért van erre szükség, mert bárhol is lesz legyártatva, majd mindenhol a mennyiség függvényében adnak árat (minél többet rendelünk, annál olcsóbb), így jó lenne tudni egy kb. mennyiséget.
A szavazás csak tíz napig él!!!
Na tessék... már kapom is...mit ne felejtsek el.. holnap hétfő. Készül a kispapír amit nézegethetek a boltban. Ha két dolognál több kell,anélkül nem mehetek.
Rendelek naptárt egy példányban.A megrendelés mellett elsősorban azért döntöttem,hogy a mennyiség függvényében olcsóbb legyen mindenki számára.Tekintettel arra,-hogy nálam ez egy "szakrális" darab lesz,akármikor fog elkészülni,csak Tiszakeszin szeretném átvenni,mert a postát nem szeretném dotálni,-ha már a postás kerékpárjának pedálját is nekem kell cserélni (azóta is fáj a jobb karom könyök tájékon,valószínű meghúzódott)..
Örülök, hogy tetszik!
Igazság szerint elég hosszadalas munka volt, dé élveztem, mert majdnem végig a képeket böngésztem, válogattam. Jó volt nézegetni.
Komment