Ezért kell kijárni a Méh telepre bogarászni !!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Van akinek a veterán semmit sem ér???
Collapse
X
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEngem se hoz lázba a bélyeg, meg szalvéta gyűjtemény. Én meg azt dobom ki.
Ez van.
Én is Mir-murral és sinterrel értek egyet.
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos az emberek szemléletét nagyon „kofidiszesre” mosták .Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 júl. 19, 19:18.
- 3 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHozza csak nyugodtan a Méhbe, már indulok is érte!
Szerintem 10-db után elkezdessz válogatni,nem kell csak a hibátlan,a ritkább,vagy az egyedi darab.
Vagy csak egy hiányzó alkatrés,mikor abbol is van akkor,azt mondod nem ér annyit,hogy kiszereljem,és elforditod a fejed mikor szétveri valaki,mert külön többet ér.Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2013 júl. 19, 20:49."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Képzeljétek az én esetem: hirdettek egy cz-t elmentem megnézni de semmi köze nem volt a valóságnak a hirdetésben leírtakhoz. Ami jó volt fel újított volt a blokk és nem engedett az árból, legközelebb mikor megláttam a hirdetést 1/4 -ért volt hirdetve. Ezután jött a szerencsém mikor felhívtam újból már ki vitte a Méhbe, ráadásul motoros egyén!!.
- 5 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzután jött a szerencsém mikor felhívtam újból már ki vitte a Méhbe, ráadásul motoros egyén!!.
Ezért értékes egy veterán,KEVÉS van belőle.Nálunk kevés az igazi kuriózum!
Szerintem ez a pannoniás kategória elérhető,GERJESZTETT vonzalom a szabbadságvágy kielégitésére.
Kell a közönség a motorostalálkozókra.Jobban megnéznek egy MZ_t,Pannoniát,többszáz rizskályha között,és ez jó érzés az embernek."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Totya97 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzért kell kijárni a Méh telepre bogarászni !!
Száz szónak is egy a vége,én méhtelepen sem jutok olcsón alkatrészhez....
- 5 likes
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése16 000.- mondtak rá,úgy,hogy be sem indul..."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIlyenkor szoktam mondani, hogy gyerünk a mérlegre...
- 4 likes
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs elérsz vele valamit?"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 6 likes
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVolt ott egy komplett,hiánytalan 207-es Babetta is (még egyben). Gondoltam elhozom azt is,jó lesz az asszonynak bicó helyett. 16 000.- mondtak rá,úgy,hogy be sem indul...
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSrácok nem lehet mindenki gépészi és veterán beállítottságú.
- 2 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSőt, az én esetemben a környezetem (szüleim, testvérem, párom, szomszédok, barátaim) rendesen hülyének néz, amikor pénzt adok az 54 éves Pacsirta rádióért, vagy a 61 éves Csepel bringáért meg a 38 éves Trophy MZ-ért. Aztán még költök is rájuk. Mert számukra ezek a dolgok csak értéktelen lomok.
- 3 likes
Komment
Komment