Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
-azokat a gyomás értékeket jól olvastam ? Nem tudom , de egy ilyen házi mosóka csak vékonka lemezecskére jó nem ?
Ami persze tökéletes egy tuningolt robogóra .
egy ilyen házi mosóka csak vékonka lemezecskére jó nem
Persze, ez így van, de kipufogóhoz nem kell vastag.(alulemezből üzemanyagtankot is szoktak) A gyári videón tartóelemek gyártása folyik, aminek vastagabb anyag kell.
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
-azokat a gyomás értékeket jól olvastam ? Nem tudom , de egy ilyen házi mosóka csak vékonka lemezecskére jó nem ? ...
Ha kiszámolod, gyorsan kiderül, hogy a 100 atm nyomás (kb. ennyit tud egy jó nagynyomású mosó) a 0,7 mm vas lemezt simán szétnyomja (a hegesztésen és a nyomás adagoláson múlik minden).
Utoljára szerkesztve a következő által: Gyula-bá; 2014 jan. 21, 13:04.
Köszönöm jó volt látni azért nem veszélytelen a házi módszer! amúgy az emberi leleményesség itt is igazolva van ,hogy határtalan!!.Bizony mindezt felszerszámozva egyedi igények között lehetetlen lenne.A prés szerszámnál a gumi bélyeg is egy leleményes ötlet.
Köszönöm jó volt látni azért nem veszélytelen a házi módszer!
Tévedsz, hacsak nem kerülsz útjába az esetleg kialakuló vízsugárnak, a módszer "bomba" biztos, nem tud "(szilánkosan) felrobbanni".
Nagynyomású nyomáspróbáknál is mindig vízzel töltik fel a teret mert a folyadék nem összenyomható tehát nem tárol energiát (ami a robbanáshoz szükséges volna).
Köszi az emlékeztetőt, valóban igazad van hiszen anno gyártottunk dolgokat az olajiparnak és ott igazán nagy nyomással kellett próbázni. Mint látható volt elszökött a nyomás és nem hasadt fel.Köszi.Ellaposodnak a fizikai dolgok ha nem használjuk!, mármint a memóriában./ Kavington/
Tanulom a szkennelés tudományát és rátaláltam egy-két leírásra,ami a Simson teljesítményjavítással kapcsolatos.Sajnos az anyag nem teljes,de remélem lesz közülünk,aki majd kiegészíti.Két különböző leírás,egy szelídebb és egy vadabb változat.
A fentiek a szelídebbek és most jönnek a vadabbak: Sajnos a kipufogó és a módosított gyújtásról nem találtam meg a hiányzó részeket.
A kedvenc elfoglaltságaim közé tartozik a kétütemű motor tuningolása: itt találtok a részben elkészült átalakításokról pár videot indavideó - online videótárhely ingyen
Utoljára szerkesztve a következő által: Attila62; 2014 febr. 05, 17:29.
Komment