Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Izs

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

wsievers, Talán Soveny tett fel RAL skálát valamelyik festős topikban

bár én kikevertetem, mert van mintadarabom
    wsievers kedvelte ezt.

Komment

Én sajnos nem találkoztam még ilyen táblázattal, de ahogy egy másik témában is szóba került, nehéz is lenne ilyet összeállítani - azt hiszem, elég nagy eltérések voltak egy árnyalaton belül is. Jobban jársz, ha egy gyári festésű alkatrészt adsz a fényezőnek, ő ki fogja tudni keverni az alapján.
      UK és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Lehet tévedtem, és MZ, vagy Pannonia RAL skála volt, de valami rémlik. Mindenesetre egy jobb állapotú festett alkatrész alapján mindenképp pontosabb lesz a színárnyalat szerintem.

Komment

Csak gondoltam hátha valameikőtök festett már azóta. Ha más nem lessz elviszem a mir-murtól kapott oldaldobozt...azon látszik még egy kis kékeszöld szín.
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Sziasztok!Izs planeta 3-hoz keresnék ülés szivacsot.Szerintetek lehetne venni valahol vagy itthon próbáljak meg csinálni valamit?

Komment

http://veteran.forum.hu/izs-motorok-...a-hogyan-1856/

Ez a topik szerintem minden kérdésedre választ ad! Ha mégsem kérdezz bátran!
              soveny kedvelte ezt.

Komment

Üdv!
                Planeta gyújtás (főtengely, álló-, és forgórész) méreteket tudtok küldeni? Az elektronikus gyújtás legyártásához kellene.

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Planeta gyújtás (főtengely, álló-, és forgórész) méreteket tudtok küldeni? Az elektronikus gyújtás legyártásához kellene.
                  Mire vagy pontosan kíváncsi? Darabokban a blokkom, igy tudok mérni neked...
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

"Szükségem lenne méretekre, vagy a dinamó álló és forgórészre, hogy le tudjam önnek gyártani a motorhoz a gyújtást. A gyári megszakítós alaplap helyére kerülne egy új alaplap és rá egy mágneses forgórész, alatta a jeladóval."

Ezt írta a válaszban, nem tudomkonkrétan mit akar mérni

Komment

Sziasztok!

Milyen gyertyát használtok Izs Planeta 3-asokhoz?
                      Előre is köszönöm!

Üdv: Dávid

Komment

Ez is egy érdekes megoldás. A blokkomnak az előző életében egy kerti traktort kellett hajtani, akkor barkácsolták bele

Click image for larger version

Name:	20130131985.jpg
Views:	1
Size:	197.7 KB
ID:	134482Click image for larger version

Name:	20130131986.jpg
Size:	194.0 KB
ID:	134483Click image for larger version

Name:	20130131987.jpg
Size:	192.8 KB
ID:	134484Click image for larger version

Name:	20130131988.jpg
Size:	192.9 KB
ID:	134485.

Érdemes megnézni, milyen profi módon toldotta meg a deklit a gazda.
                        OdinHEM és wsievers kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          milyen profi módon toldotta meg
                          Na ez a kolega se maradna az ut szélén sokáig mindenre talált megoldást
                          OdinHEM és mir-mur kedvelte ezt.
                          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

hello jobban jársz ha szerzel egy kompeltt mz gyújtást és azt építed rá, nem ekll semitsem átalakítani ugy ahogy van egyben föl lehet tolni és megbízható ...de te tudod
                            IZS.hu - átalakítás mz dinamora kis segédlet ha szükségelteik
                            OdinHEM, korompaiistvan és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Viszont ez is megszakítós, meg kondis, ami szintén hibaforrás, mint az Izs-é. Ezértakartam elektronikusra cserélni. Árban ugyan ott van szerintem, és az stabilabb.
                              Bár ehhez bármelyik útszéli motoros boltban találsz alkatrészt, Izs-hez meg alig..

Lordbgabi21,
                              Elég extrémresikerült a fényezésed, de tetszik!

Komment

Szevasztok! Talán,talán,talán?!!!!!Drukkoljatok nekem........mert IZS nélkül is lehet élni!!!!............de minek?!!!!
                                soveny, korompaiistvan és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X