Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Én sajnos nem találkoztam még ilyen táblázattal, de ahogy egy másik témában is szóba került, nehéz is lenne ilyet összeállítani - azt hiszem, elég nagy eltérések voltak egy árnyalaton belül is. Jobban jársz, ha egy gyári festésű alkatrészt adsz a fényezőnek, ő ki fogja tudni keverni az alapján.
Lehet tévedtem, és MZ, vagy Pannonia RAL skála volt, de valami rémlik. Mindenesetre egy jobb állapotú festett alkatrész alapján mindenképp pontosabb lesz a színárnyalat szerintem.
Csak gondoltam hátha valameikőtök festett már azóta. Ha más nem lessz elviszem a mir-murtól kapott oldaldobozt...azon látszik még egy kis kékeszöld szín.
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
"Szükségem lenne méretekre, vagy a dinamó álló és forgórészre, hogy le tudjam önnek gyártani a motorhoz a gyújtást. A gyári megszakítós alaplap helyére kerülne egy új alaplap és rá egy mágneses forgórész, alatta a jeladóval."
Ezt írta a válaszban, nem tudomkonkrétan mit akar mérni
hello jobban jársz ha szerzel egy kompeltt mz gyújtást és azt építed rá, nem ekll semitsem átalakítani ugy ahogy van egyben föl lehet tolni és megbízható ...de te tudod IZS.hu - átalakítás mz dinamora kis segédlet ha szükségelteik
Viszont ez is megszakítós, meg kondis, ami szintén hibaforrás, mint az Izs-é. Ezértakartam elektronikusra cserélni. Árban ugyan ott van szerintem, és az stabilabb.
Bár ehhez bármelyik útszéli motoros boltban találsz alkatrészt, Izs-hez meg alig..
Lordbgabi21,
Elég extrémresikerült a fényezésed, de tetszik!
Komment