Mert kopás az egyáltalán nem látszik a fogazatokon.
Nem a spirál végén CZsolti. Ott nincs semmi. Bent a blokkban. A kuplung alatt. egy M5 hernyócsavar tartja. Azt kitekered, és kihúzható, most néztem meg.
) Elég édes az ilyen munkának a gyümölcse mikor az ember már több mint egy évet tölt mellette szereléssel aztán bumm, és csak ül mellette (vagy rajta) és csodálja mint egy Lamborghinit(na jó annak is csak az ára kéne) Szóval mindenkinek kitartás, hál'istennek sok alkatrész megtalálni még hozzá ha újonnan, ha használtan és lehet kicsit alakítgatni is azt a Czetka vért, nem tesz kárt neki, egyszer készen lesz minden motor
Az se jó érzés hogy készen lettem erre itt a tél és gurulhatok le a garázsba...így motorozás helyett azt a pár órás apró finomítgatásokat még elvégzem vizsga előtt, illetve keresgélem továbbra is a 160 cm széles tárcsafékes villa szárakat hátha összejön az a projekt hozzá, de ha csak kompletten tudnám az egészet cserélni akkor offolom.
Szerintem közel jársz az igazsághoz, ez elég egyöntetű bélyeg.
Csak annyi az eltérés az elhelyezésen kívül, hogy itt egy kéthengeres Jawa-Czetka óra mutatta a sebességet és a megtett utat. Lehet csak az apjuk más, egyik Karel a másik Karl.

Komment