Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cz márkatárs kereső

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Cezet felirat van neki legyártva, azt láttam.

Szett alatt mit értesz?

Komment

Click image for larger version

Name:	IMG_20140506_160624.jpg
Views:	1
Size:	195.5 KB
ID:	139867Click image for larger version

Name:	IMG_20140506_160701.jpg
Size:	193.7 KB
ID:	139868Click image for larger version

Name:	IMG_20140506_160726.jpg
Size:	191.3 KB
ID:	139869350-es most készül, azért megyek még vissza.
      Pontosan nem nem tudom, de 600 és 1000 között van darabja.
      A komplett tank, csík, koptató, CZ embléma volt 3300.
      Utoljára szerkesztve a következő által: Kikki; 2014 máj. 06, 15:46.
      Ricsi95D, sepy és wsievers kedvelte ezt.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Kedves Kikki! Gratulálok a szerzeményedhez melyen én is törtem a fejem. Anno kérdeztem a Nejem mikor a " Bordót" láttam eladó sorban de nem akarta nekem megvenni.
        Az a hajó még nem ment el!
        Terveim szerint ezen a nyáron a bordóval tudok motorozni, azt most vizsgáztatom.
        A "kukássárgát" pedig szép lassan, kényelmesen rakosgatom össze.
        Amikor az összeáll, akkor a bordó eladó sorba kerül.
        sepy kedvelte ezt.

Komment

Nagyon faja lett a matricákkal Kikki!
          Pont olyan benzinszűrőm volt az én Czetkámon is, még mielőtt kivettem a blokkot.
          A 350-esnél sincs túl sok hely a szűrőnek a porlasztó és a tank között ahogy nézem, a 175-ösnél épp hogy befért, ha a szűrő mindkét vége gumiból lenne nem is kellene benzincső.
          Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2014 máj. 07, 22:27.

Komment

És ittvan sepy eddig láthatatlan gépe is, nagyon szép!
            A sztendered eredeti? Csak mert nekem nem ilyen van fent.

Komment

A komplett tank, csík, koptató, CZ embléma volt 3300.
              Erre gondoltam, így egyben. Egy garantáltan kell nekem a motoromra, az egyik barátoméra kellene a másik. De annak még utánajárok. Hétvégéig visszaszólok privátban.
              Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 máj. 08, 07:39.

Komment

Helló Titus!Ha az oldal stenderre gondolsz az egy Hondáé volt és jó nagy talpa van.A másik az eredeti. Bocs de a kép még akkor készült mikor össze raktam így nincs még rajta a matrica. Most viszont teljes fényében van és ha tud rám időt szentelni Atilla felteszi a mostani képeket. Sajna nem volt nálam MMS- ben küldtem el Neki a képeket. Nekem is a tankon lévő kerek matricából kellene 2 db. az oldal dobozaimra.

Komment

A két lábúra gondoltam, az előbb megnéztem az enyémen és jól láttam, azon másmilyen van. Ahogy nézem a te gépeden lévő teljesen egyenes, és van egy merevítés rajt úgy középtájon. Majd lefényképezem hogy néz ki, pár dolgot cserélt a előző tulaj, talán ezt is.
                  Ne szabadkozz csak mert nincs rajta a többi matrica, természetesen viccnek szántam amit írtam tegnap.
                  Az oldal sztender jó ötlet, talán élőben majd megszakérthetem egyszer, talán éppen a Tisza parton.
                  sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Az oldal sztender jó ötlet, talán élőben majd megszakérthetem egyszer, talán éppen a Tisza parton
                    Jó ötlet. én már láttam élőben. Szakszerű munka. Látszik, hogy aki csinálta annak nem a neve lakatos.

A középső sztender a CZ 472-esen ilyen:

Kép 5 /23 a(z) <span class="normal">Jelen állapotában</span> albumból
                    Kép 8 /23 a(z) <span class="normal">Jelen állapotában</span> albumból

Szerintem Sepyé is ugyanez. EZ biztosan gyári.
                    sepy, Titus és wsievers kedvelte ezt.

Komment

A zsírzógombokra a mai napig nem tudok magyarázatot.
                      Titus kedvelte ezt.

Komment

Nagyon köszi a gyors segítséget, google-n rákerestem de sehol sem találtam képet róla. Az albumaidat már végignéztem régebben, de nem emlékeztem hogy volt kép a sztenderről is.
                        Hát nekem egyáltalán nem olyan,
                        hanem ilyen:

Name:	SAM_0224.jpg
Size:	200.9 KB
ID:	139896Click image for larger version

Name:	SAM_0223.jpg
Size:	199.5 KB
ID:	139897 Én szerintem valamelyik emcetté lehet. A Czetkához magas, érthető hogy miért volt nehéz sztenderre húzni. Mondjuk engem annyira nem zavart, elbírtam vele. Meg a P10-esemnél már megszoktam hogy keményen kell sztenderre vágni.
                        Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2014 máj. 08, 12:49. Oka: javítás

Komment

Mint már írtam az oldat stender felfogatást meg kell papucsolni. Titus neked most lenne rá alkalmad mikor nincs benne a blokk én úgy csináltam, hogy 1" os csőből vágtam egy kb.35mm-es szeletet felnyitottam és azt hegesztettem körbe a vázra és ehhez fogattam fel a kitámasztót 3 mivel ez egy tartón van nekem még egy felfogatást tettem. Így már bírja a terhelést. Először én sem tettem merevítést mert benne volt a blokk és rendesen nem fértem hozzá. Azt tényleg valamely Mz -ről való a stendered. Ha én is olyan fiatal ás olyan hosszú lennék mint Titus Te nem esne nehezemre rángatni a gépet.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            A zsírzógombokra a mai napig nem tudok magyarázatot.
                            A sztender csuklóiba egy rozsdamentes acélcső darab van befűzve. Pont olyan hosszú, hogy 2 db 12-es lapos alátéttel bemegy a lábtartócsövek közé. Az a hosszú menetes szár, ami a lábtartókat szorítja így mereven tartja alul az egész vázat. Az alumínium pedig - rendszeresen zsírozva - jól csúszik az acélon. Könnyebb így sztenderre húzni a motort, hiszen "siklócsapágyazva" van. A zsírzógomb tehát a karbantartáshoz kell.

Lehet, hogy nem így működik a sztender gyárilag, de én törött sztenderrel vettem a gépet. A jobb oldali csukló volt csövestől letörve. Amikor kiütöttem belőle a csövet és megcsiszoltam, szinte adta magát az ötlet. Anno a gyári acélcsövet raktam vissza, de az mostanra ismét berozsdált. Ezért a KO-s cső és a zsírzógomb.

Tényleg a gyári megoldás akkor milyen?

Komment

Szia Sepy!

Sajnos csak ide tudom feltölteni a képeidet. A te profilodhoz nincs hozzáférési jogom. Ha sikerülne, akkor TZ és te is megharagudnátok rám.

Tehát íme a CZ-175 Sport, a Sárkány:

Name:	201405081650.jpg
Size:	138.3 KB
ID:	139898Click image for larger version

Name:	201405081652.jpg
Size:	137.6 KB
ID:	139899Click image for larger version

Name:	201405081653.jpg
Size:	168.6 KB
ID:	139900Click image for larger version

Name:	201405081654.jpg
Size:	162.7 KB
ID:	139901

Gratulálok Sándor! Szép ez a motor.

Üdvözlettel: CZsolti
                              Fergusson, Ricsi95D és wsievers kedvelte ezt.

Komment

A visszahúzó rugó is furcsán állt, de mivel még nem volt dolgom másik Sport Cz-vel, gondoltam ez ilyen.
                                Köszi szépen a leírást! Ha tudok szerezni egy oldalsztendert megpróbálkozok vele én is.
                                A motorod nagyon jól néz ki sepy, igazi túragépet építettél belőle. A matricák feldobják, és jól is néznek ki. Még a sajátomra nem ragasztottam fel, majd csak ha bent lesz a blokk.
                                Ekkora csomagokkal talán nekem is nehéz lenne sztenderre emelgetni. Azt honnan tudtad hogy hosszú vagyok?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X