van hozzá gumim is Énis gondoltam rá hogy a bal oldalit megpróbálom megmenteni csak a belseje is oda van mert csap és sapka nélkül tárolták isten tudja meddig. De próba szerencse
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Cz márkatárs kereső
Collapse
X
-
http://www.rmayer.hu/term%C3%A9k-n%C...-2100000095858
Azt hiszem ez pont olyan mint ami a kis Czetkán van. Igaz után gyártott, és nem is arra hozza, de szerintem Cz gyár termékein belül olyan nagy szórás nem lehet. Ha rosszul tudom akkor javítson ki valaki. 😃
- 2 likes
Komment
-
Ez szerintem nem jó a Sport Cz-re. Azon karcsúbb vonalú van most mentem ki nagy durrogás közepette Szent Péter világított kint. / indián pr...i vagyis villámlik!, jön a vihar felénk!St.Z.350 és RedBull477 kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Igen én tévedtem. Mert van két sarka ami hegyes. Ja és nem nagyon találni csak az ebay-en, lehet mert nagyon tartós [emoji2]Utoljára szerkesztve a következő által: RedBull477; 2015 máj. 21, 20:26.
- 2 likes
Komment
-
Egy alapos mosás után így néz ki a Cz középállványom:
CZ 488-ról való, a rugó felfogatásában eltér. A rugó csavarját át kell tennem a felső merevítő tetejére, és megtalálni a túlvégének a helyét.
Sepy barátom küldte még tavaly ezt a képet MMS formájában, mivel ide nem tud feltölteni hogy milyen sztendert keressek az MZ helyett.
Ilyesmire akarom megoldani én is egy másik rugóval.
Most örülök hogy egész nap esik, a hétvégén fel is kerülhet a helyére. A kert meg csak ázzonsepy, RedBull477 és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
-
Amint a gépem közelébe kerülök tudok róla csinálni fotót nekem úgy is van kibontva, minimum egy a két mociról. Kb szerda- csütörtök környékén tervezem bontani a tartalék blokkomat akkor lefotózom ha igényled TitusUtoljára szerkesztve a következő által: RedBull477; 2015 máj. 23, 21:03.
- 2 likes
Komment
-
Sziasztok Szakik ! Új vagyok itt a fórumon, nemrég vettem egy CZ 175 Sportot, elég ramaty állapotban, de forgalmival. Az előző tulaj igazi mekkmester volt :-( Sajnos nem sok szabadidőm van, így lassan tudok csak haladni vele. Mivel a kerekek is elég rossz állapotúak, arra gondoltam, hogy vajon a saját kerekei helyett be tudom-e rakni a CZ 350/472 alufelnis kerekeit?
Komment
-
Szaktársak! Képzeljétek....festem a 472-est. Vagyis még csak csiszolom. Minden része le van alapozva rendesen, a tank meg csak részlegesen. A krómozott burkolat és a térdkoptató matrica alatt van alapozó, a többi helyen nincs. Se alul, se felül. Csiszolom és pereg le a festék. Sokkot kaptam.
Komment
-
Reed Bull :Evvel csak az a baj,hogy ezekben a gépekben a csapágy a simmering a főtengely és a henger dugó, kuplung ami általában elhasználódik. Ezek a tartaléknak vett gépekben megtalálhatóak ugyan de vagy cserélni vagy fúrni és cserélni kell. Énnekem is van bespájzolva blokk és blokk maradványok mivel tudok gazdálkodni de a főtengelyeim felújításra szorulnak míg a hengereim fúrni, hónolni kell igaz legalább van mit mert vagy Chínai vagy Turkely lesz csak mely mutogatásra lesz jó!.Bocs a megszólítás hibájáért.Titus kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
RedBull, ha van rá lehetőséged tényleg érdemes a jobb darabokkal összerakni a blokkot. A főtengelyt felújíttattam, és persze a szimmeringeket cseréltem. Egyenlőre ennyivel megúsztam, a blokköntvény viszont kuka. A csapágyakat inkább hagytam a helyükön. A kuplungkosár fogai voltak még kopottak, azt kicseréltem gyári újra. Legalábbis azt írták.
Zotyaapu, együtt érzek veled, mintha az én Czetkámról írtál volna Autószerelő volt az első tulaj, aki persze ezen a motoron élte ki az önmegvalósítási vágyait. Nekem még az ezüstre festett kerekek vannak fent. A kerék nehéz ügy, és drága is. Szerencsére a fékek kiválók a gépemen, és nem kiállítási darabnak van, úgyhogy azokat nem bántom. A kéthengeres Czetka kereke szerintem simán bemegy a gyári helyére. A vázuk szinte ugyanaz, gondolom a futóművön se nagyon változtattak.
Csiszolom és pereg le a festék.
- 3 likes
Komment
-
A kéthengeres Czetka kereke szerintem simán bemegy a gyári helyére. A vázuk szinte ugyanaz, gondolom a futóművön se nagyon változtattak.sepy kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
Komment