Cz 175 Sport-ra kellene...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Cz márkatárs kereső
Collapse
X
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseReed Bull :Evvel csak az a baj,hogy ezekben a gépekben a csapágy a simmering a főtengely és a henger dugó, kuplung ami általában elhasználódik. Ezek a tartaléknak vett gépekben megtalálhatóak ugyan de vagy cserélni vagy fúrni és cserélni kell. Énnekem is van bespájzolva blokk és blokk maradványok mivel tudok gazdálkodni de a főtengelyeim felújításra szorulnak míg a hengereim fúrni, hónolni kell igaz legalább van mit mert vagy Chínai vagy Turkely lesz csak mely mutogatásra lesz jó!.Bocs a megszólítás hibájáért.sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Az összes Jawás ismerős ilyen kereket keres most.
http://www.jofogas.hu/gyor_moson_sop...k_27019487.htm
Jawa Czetka kulcsszó alatt nézelődtem épp.Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2015 máj. 26, 23:09.sepy és RedBull477 kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Kedves Zahi! Ez csak nyelvbotlás ugye vagy harckocsi rezó készül? Minden lemezzel dolgozó szakinak fontos szerszáma / egy bádogos esetén nélkülözhetetlen/ a görgős hengerítő. Bádogos nem szeret rozsdamentesből dolgozni- más anyag és más felkészültséget igényel szerszám és gép tekintetében egyaránt. A Titus által talált pedig jó ár 2 komplett kerékre szerintem.
Komment
-
Titus sajnos még nem jutottam el addig h lefotózzam a stendert de addig is küldök egy kis segítséget http://www.jawamania.info/Files/tech/42-43_1.jpg Remélem ez is a segítségedre leszTitus kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
RedBull477 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Komment
-
Kedves Titus az igért képeket megcsináltam. Szépséghibálya h nincs rajta a rúgó és nem volt időm megtakarítani előtte. Még fellelt állapotú
De ha jól láttam a te képeiden a helye azon is megvan maximum nincs kifúrva a helye amit azért könnyen lehet orvosolni. [emoji41] Mivel a 488 a 477 utóda így nagy belső eltérés nincs (vagy legalábbis nem tudok róla) küllemben már annál inkábbUtoljára szerkesztve a következő által: RedBull477; 2015 máj. 28, 16:26.
- 4 likes
Komment
-
Nagyon köszönöm a részletes képeket! Most már tényleg a helyére került minden a támasszal kapcsolatban. A tengely fixen áll a helyén. Eddig én mindig húzórugós megoldásból indultam ki, most már világos hogy ez nyomórugós. Így megoldható a rugó elhelyezése, ugyan ilyenre fogom visszaállítani.RedBull477 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Köszönöm a képeket én is. Az enyémen már húzórugós ez a cucc és sajnos óriási visszalépés ehhez képest. Ahogy ez meg van oldva, az nagyon jó. Kár, hogy ilyenre én nem tudom átalakítani, mert nincsenek hozzá alkatrészeim.RedBull477 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Itt az oldal alja felé van pár dolog.
JAWA 175 - E-MotorParts Motoralkatrész Webáruház - addel.hu piactér
Ehhez már csak az alsó rugótartó és a rugó hiányzik. A sztendered Neked is hasonló igaz? Akkor megoldható lenne.
Én beruházok a két apróságra, a meglévő tengelyem pedig hozzá alakítom.RedBull477 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
A sztendered Neked is hasonló igaz? Akkor megoldható lenne.
Én már javítottam a dolgon. KO-s cső körül el tud fordulni a sztender. A fejrészt még zsírozni is lehet.
Eredeti felállás szerint ugyanis az átmenő nagyon hosszú menetes szár - ami a lábtartókat is rögzíti - közrefogja a sztendert és annak csövét meg is szorítja. Nálam eleve az alumínium szem forgott a csövön megszorulásig, aminek a jobboldali kar törése lett az eredménye. A hegesztés elég jól látható.
http://veteran.forum.hu/members/czso...9-im002453.jpg
Komment
Komment