Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cz márkatárs kereső

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Az aluráf küllői csak horganyozva vannak, az is matt, inkább szürke, mint fényes(valószínűsítem a foszfátozást).
    A Czetkán a középállvány rugója, olyan mint egy kis teleszkóp. Van vezetőcsapja, és hüvely, amibe illeszkedik.
    Titus és sepy kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ezt érdemes kihézagolni és akkor menet közben nem lebeg a stender!

Komment

Elindult a 350-es az ETZ generátorral és az arra faragott trabigyújtással. Egy 30-as torokátmérővel rendelkező kínai karbi eteti. Indítási nehézség nem volt, van alapjárat, a fordulatot meg úgy veszi, mint még soha. Viszont a dekli még nem ment a helyére.
        Titus, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Köszi Laci! A rugó rögzítésében nem voltam biztos, egyet lapozva wsievers eloszlatta a kérdésemet. Ilyen alkatrészem nincs, és itthon venni sem lehet újonnan, vagy használtan külön. Van egy hosszú rugóm az MZ állványhoz. Lerövidítem és kitalálok neki valami normális helyet.
          A blokkon is lehetne egy hangyányit emelni, most is épp hogy nem ér hozzá a lábtartók tengelyéhez: Click image for larger version

Name:	20150524936.jpg
Views:	1
Size:	198.0 KB
ID:	144509 Ha jól sejtem a hátsó befogatókkal lehet kicsit változtatni az állásán.

Az MZ sztender tengelyének hegesztettek fel két új fület a vázra. Click image for larger version

Name:	20150524938.jpg
Views:	1
Size:	187.5 KB
ID:	144510
          laci 94 kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a segítséget ! Még annyit hadd kérdezzek, hogy valamelyikőtök találkozott-e rezóval szerelt Cz-vel? Neten több képen láttam már ilyent, de beszerzési forrást nem találtam. Egyedi gyártás esetén meg gondolom kicsit borsos ára lehet...

Komment

p
              Egyedi gyártás esetén meg gondolom kicsit borsos ára lehet...
              Én csinálok rezót az enyémre. Költsége nem fog az egekbe ugrani. Veszek fél tábla 1 mm-es lemezt és nekiállok.

Komment

Nálunk a kertész utcai bádogos azt mondta meg tudja hajtani elég szépen , mert sokat csinált már XY-nak , sőt Z-nek is ő hajtja , de csak 0,75-0,8 mm -es lemezből , és csak ha megvannak a rajzok hogy később ne legyen reklamáció ! És a hegesztést nem vállalja ... kb 8-9 e. pénz szokott lenni , per darab ,csak a lemez és a bádogos munka !

Komment

Zahi szaktárs! Rozsdamentes lemezből csinálja a bádogos? Ha igen, azt tényleg nehezebb hajlítani, mint a szénacélt. Én sima lemezből megmekkelem. Különböző csövekre szoktam ráhajlítgatni. Nem túl bonyolult. Rozsdamentesből azért nem csinálom, mert annyira szépen azért nem tudok hegeszteni. Csiszolni viszont nagyon megy. Utána meg lehet festeni. Ha mindezt rozsdamentesből csinálnám, azt már barmolásnak lehetne nevezni. Pont most találtam egy rajzot, talán hasznos lehet. Ismeri valaki? Jók lehetnek a méretek?Click image for larger version

Name:	21034_vyfukjawa350.jpg
Views:	2
Size:	32.1 KB
ID:	144511

Komment

És a hegesztést nem vállalja
                    Akkor falcolja össze ! Elvégre bádogos !
                    madorka és zahi kedvelte ezt.

Komment

Csak hogy mutasson is !!!

- - - Updated - - -

Süpi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Zahi szaktárs! Rozsdamentes lemezből csinálja a bádogos? Ha igen, azt tényleg nehezebb hajlítani, mint a szénacélt. Én sima lemezből megmekkelem. Különböző csövekre szoktam ráhajlítgatni. Nem túl bonyolult. Rozsdamentesből azért nem csinálom, mert annyira szépen azért nem tudok hegeszteni. Csiszolni viszont nagyon megy. Utána meg lehet festeni. Ha mindezt rozsdamentesből csinálnám, azt már barmolásnak lehetne nevezni. Pont most találtam egy rajzot, talán hasznos lehet. Ismeri valaki? Jók lehetnek a méretek?[ATTACH=CONFIG]27846[/ATTACH]
                      Nem! ezt az árat a sima lemezre értette !!!!
                      Neki ha jól láttam ,egy hajlító szerkezete van görgőkkel, amibe mondta is hogy max 800-850 mm fér be ! Hegesztéshez szinte nincs is hézag ! És ha minden igaz láttam hála kb 4-5 mm-es furatokkal perforált lemezt is a tompításhoz , bár azt nem tudom mennyire precízen lehet meghajtani olyan kis átmérőre ...
                      Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2015 máj. 25, 21:13.

Komment

Sajnos még nem láttam kúphengerítő gépet. A hegesztéshez nem kell hézag, mert vékony a lemez. Ilyen esetben ha hézag van, probléma is lesz. Nem túl nagy....kicsike.

Komment

Jók lehetnek a méretek?21034_vyfukjawa350.jpg
                          Ez elméletileg a 640-es kipufogója. Nem tudom jobb e vele a motor mert a gyári adatok szerint ugyan azt tudja a motor mint a 638-as.
                          Pár éve még lehetett is kapni és nem is túl drágán. Ha jól emlékszem 28000 volt egy pár.
                          De aztán eltűntek a webshopokból.
                          Süpi kedvelte ezt.

Komment

Én kipróbálom. Van még akit érdekel?

Komment

Egy rezó engem is érdekelne. Bár egyenlőre még sehol nem tartok a motorral...

Komment

Egy rezó engem is érdekelne.
                                Te apu! Csak egy? Hány hengeres a motorod?
                                zahi kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X