Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MZ márkatárs

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mir-mur!
    Nem hiszem hogy hűtlenség lenne!Hiszen a szívem nemesebbik felében fenn van tartva egy pici kis sarkocska az IZS-ek számára!......csak most így alakult!Sajnos nekem rengeteg gondom van új úti társammal!Már nagyon sokat szerelgettem úton útfélen!Igaz hogy legtöbb gond az elhanyagolt karbantartás miatt adódott!A volt tulajdonosa meg is mondta őszintén hogy nem igen foglalkozott vele!Ahogy hoztam haza(Mosonmagyaróvárról)Az első 10 km után rángatni kezdett és egyre lassabb lett(ez csak azért volt gond mert az 1-es autópályán jöttem és ott nem igen szerencsés 65-70 km sebességgel közlekedni!)ezt a hibát a tanksapka eldugult szellőzője okozta!Aztán leállogatott és csak úgy indult ha a gyertya lyukon benzint öntöttem bele!Ezt a főtengely szimering siralmas állapota okozta!Mire haza értem asebváltó olajat mind megette!Volt gyertya hibám,gyújtás hibám!!!(saját hibám,mert kifogyott a benzinem!)kevés a tartalék benzin!...........de szorgalommal és némi ideg munkával kezdek úrrá lenni a helyzeten!Megyek én még Miskolcon is keresztül az idei nyáron(egyébként ott vizsgáztam motorra 1972-ben!)

Komment

Ezek a hibák az én idei kezdésemet is beárnyékolták de tudod a " remény hal meg utoljára" és megyünk tovább. Ilyen ez a benzin gőzös fertőzés! Én is megfúrtam a tank sapkát mert akkor sem volt benzin mikor a tank majdnem tele volt. Méreg az mikor 1 km -en ként tekered a tank sapkát . A lónak is meg kell szoknia lovasát! és fordítva is igaz. Az a lényeg ,hogy gurulsz!!, én is két szívműtét után húzom a gázcsutkát és remélem még mindketten sokáig tesszük. Én sem ma vizsgáztam 1968-ban., A kategóriára. 67-ben pedig szét szedtem a Danuviámat a szőnyegen!! / dícsértek érte/

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        ...a Borsodnádasdi szerpentinen! (ugyan itt készült fotó az IZS-ről is!)...a Maconkai víztározónál!!!
        Hmm ezek egyik sincs tőlem messze, ha legközelebb erre felé gurulsz álj meg Mátraterenye(Nádujfalu) első házánál egy tüzép lesz a jobb oldalon (ami a szomszédé) egy kávéra vagy üdítőre a vendégem vagy!

Komment

OdinHEM,Sajnos ahogy öregszem úgy hü...k amikor arra jártam végig azon töprengtem hogy benézzek hozzád vagy ne!Csak semmi nem jutott az eszembe se név se cím semmi ...........olyan üres volt az agyam......azon töprengtem hogy megkérdezek valakit hogy a veterán motoros hol lakik..........................amíg ezen töprengtem már Nemtinél jártam!...................bocsi majd legközelebb!!!!Ami odébb lessz mert utól ért a ,,mir-mur" baja .....megfordult a kuplungom és szét marta a főtengelyt is!Így aztán lesz egy kis munkám!!!Itt még vídáman suhantunk a betonyon!!!!!!!....aztán.....!!!!!

Komment

Itt még vídáman suhantunk a betonyon!
            Tisztelt apacsavo!
            Örülök, hogy nem adtad fel, és ismét motorra pattantál! Jó kis motor lesz, ha megsikerül minden baját csinálni, az biztos.
            Nekem is volt ilyen motorom, nagyon szerettem.
            Alig várom a további képes beszámolókat, videókat.

Komment

a szívem nemesebbik felében fenn van tartva egy pici kis sarkocska az IZS-ek számára!
              Én ugyanígy vagyok a Pannoniával,azzal a különbséggel,hogy nekem nagyobbik fele a Pannoniáért dobog! Viszont azt gondolom mindenki elismeri,hogy MZ-vel komfortosabb motorozni,mint egy IZS-el,vagy egy Pannoniával! (Pláne két csípőprotézissel!) Kezdem úgy látni,hogy ahogy öregszünk,egyre inkább a motorozáson van a hangsúly,(mármint hogy egyáltalán tudjunk motorozni) mint a motoron.

Komment

Mindenkinek van favoritja( egyeseknek Skoda Favorit is ), de nem ez a lényeg, Hanem az, hogy a vas guruljon, az építő pedig elégedetten élvezze a munkája gyümölcsét
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Beagle,Lehet benne valami!Hiszen a motort építgetni,szépítgetni akkor is lehet ha már nem bírjuk meg ülni!Komfort ide,komfort oda azért 2 év alatt több mint 8000 km IZS-eztem!

Komment

2 év alatt több mint 8000 km IZS-eztem!
                    Jó hallani, hogy az IZS elmegy ennyi kilométert .

Komment

Sziasztok!
                      Apacsavo, Sepy, T5, ahogy olvaslak titeket, csak nő bennem a tisztelet azért, ahogy élitek és felfogjátok az életet!
                      Én azóta tartom magam motorosnak, hogy leért a lábam az első Simsonomról, de hozzátok képest...
                      Minden elismerésem!

Egy kicsit más. Amelyiktek még nem látta volna nagy vállalkozásba kezdtünk a "Magánügyeink" menüpont alatt. Gyertek és nézzétek meg, mert mindenkire szükségünk van!

Komment

mir-mur,....megy az csak minden 24 kilóméternél meg kell cirógatni valahol.......akkor hallod hogy milyen elégedetten dorombol tovább!

Komment

Fiúk! Nem csak ülése de lelke is van egy ilyen gépnek. Ha igazán együtt vagy a régi vasaddal szinte " hallod " mikor miért könyörög, vagy mikor van igazán elemében. Mint apacsavo is írta " elégedetten dorombol tovább". Taluga felhívásodra a válasz HAJRÁ és sikerülnie kell!.

Komment

Sajnos ez a mocim nem akar megszokni engem..........pedig így még eddig senki nem kényeztette!Vasárnap séta motorozás közben pörgött le a kuplung,sajnos szétmarta a főtengelyt is! Így aztán hozzá láttam a szétszedéshez és most már kissé a körmére nézek ,,őnagyságának" mert ez nem állapot!Ilyen fiatalon(hiszen csak 28 éves!)állandóan szabotálja a menést!Picit szétszedtem!!!!!!!!Ezt operálom be a hasikájába!!!(persze a lehúzó nélkül!)

Komment

Szevasz Gyuszi!

Lehet,hogy "Őnaccsága" egy frigid teremtés és még többet kíván,de most,hogy minden lyukhoz hozzáférsz,-engedelmes lesz.Úgy gondolom az MZ,ettől függetlenül,egy jó konstrukció és,ha jó alkatrészekkel össze lesz rakva,problémamentes lesz.

Függetlenül,a problémáktól,melyek vagy így,vagy úgy megoldódnak,tényleg nagyon örülök,hogy újra köztünk vagy.

Üdvözlettel:Che

Komment

Vasárnap séta motorozás közben pörgött le a kuplung,sajnos szétmarta a főtengelyt is!
                                Még egész jól megúsztad. Nkem egyszer pörgött le a kuplung, de akkor a saját fedőlapját és a dekli belsejét is szétverte.

pedig így még eddig senki nem kényeztette!
                                A fiatal lányok már csak ilyenek, de ha "meghódítod", hű és megbízható társad lesz!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X