Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MZ márkatárs
Collapse
X
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegmondom az egy őszintét, volt nekem is ETZ-m, szerettem is, de a formájáért nem voltam oda meg vissza... Na de ezt azért szivesen ülném!
etz250-cafe-racer-3-1.jpg
Ez a kis átalakítás szépen megvadította a formáját. TS első villa (ez az enyémen is megvolt ), lapos ülés, széles gumi, sárvédő fazon igazítás...
Szép! Ahogy nézem a felni és a karburátor is "idegen test" Az ülés nem biztos hogy túl kényelmes. Marha jól néz ki de a vékonysága miatt lehet jobban zsibbasztja a hátsót
Komment
-
Lentus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIndul az ötletelés, nézegetés és méregetés Tavaszig lesz ideje „kialakulni”.
Addig beillesztem milyen volt:
- 2 likes
Komment
-
Szép! Egyenlőre ott tartok hogy a hátsó lábtartókat levágtam a vázról, útban vannak. A váltó, fék lábtartó szektor egy GPZ 900-as ról jön. A kormány amit terveztem nem lesz jó, (RD 125LC) ez egy állítható "magura", sajnos a fejidomba nem fog passzolni, kell rá kettő csutka. Előre egy 16-os felni lesz befűzve a 18-as helyett. Pup hátra üvegszálból.. ezek az elgondolások. A tank egy Kawasaki KZ 250-ről jön. A kényelem nem elsődleges, nem napi szintű használatra lesz.
Komment
-
Ha Mz-vel kapcsolatos kérdésed van itt jó helyen keresgélsz: MZ Club Hungary ”¢ Fórum kezdőlap megtekintése
Komment
-
Kicsit szét szedtem a blokk bal oldalát!Szomorú látvány tárul a szemem elé!Menetek kiszakadva átfurva!Be kellene heggeszteni és mivel nem az eredeti fordulatszám mérőt használom majd ide kellene egy sima dekni!Olyan ami a nem fordulat mérősökön van!(Ja!Elektromos ford,mérést alkalmazok majd!)Ha lenne ötletetek hol lehet beszerezni ilyen fedő lapot megköszönném!
Komment
-
Sziasztok!
Apacsavó! Majdnem minden MZ alkatrésszel foglalkozó boltban kapni ilyen fedőlapot, vagy bontóban is szétnézhetsz.
Lentus! Én is így jártam az enyémmel, és a furat tágítása után egy menetes persely került bele. Teljesen jól működik a dolog. Először a perselyt ellentétes menettel akartam betenni, de végül csak a belseje lett metszve, a perselyt pedig oldalról fogja két kis csavar. Két éve fut így.
Komment
-
Még ha csak szerényen és nyugdíjas tempóban,de elérkeztem az össze állítási fázisba!..........mint látható a család nagy örvendezése közepette a nappaliban az asztalon kezdtem a küllőzést!!!!.....szintén nagy és hangos ,,öröm"újjongások közt a fürdőkád enyhe karisztolásával tisztogattam a felnit!..............így ni!!!!.....és mostmár szedhetem újra szét mert kiderült hogy van rajta egy lapos horpadás!Az kellene kivarázsolni belőle!!!!Örömmel vennék néhány jó ötletet!!!Előre is köszi!Fel a fejjel közeleg a tavasz!
- 1 like
Komment
-
Ezeket az alufelniket nagyon nehéz(inkább esélytelen) ismét kör alakra hozni otthoni körülmények között(hamarabb törik, mint hajlik, valamikor régen próbáltam először fakalapáccsal, majd vassal is mert nem szeret alakulni de az már régen volt-kb 40 mm-t hajolt be a felnim egyik oldala, és tovább kellett menni). Ezt görgőzni kell.
http://motorszervíz.hu/motor-felni-javitas
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 jan. 09, 08:10."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Üdv wsievers!
Köszönöm szépen a hasznos információt!A linket le is mentettem magamnak...
Ha a környéken nem találok szerelőt (vagy használható, megfizethető eladó kereket), felviszem Pestre...
Már gondolkodtam a különböző otthoni mutatványokon, feszegetéseken, ütögetéseken, de ezek szerint nem érdemes.
- 1 like
Komment
-
Átmérőben van egy kb,5-6mm-es lapja!Küllő húzogatást hagynám utoljára!Van egy régi csavar orsós Csepel tgk.emelőm azzal próbálnám kinyomni!Fából kivágom az ívet és megnyomatom!............hogy aztán mi lesz?!A felnit így kaptam csiszolva,a középrészt én csüszköltem meg!........,,kicsit parasztos de én nem szégyenlem!"
- 1 like
Komment
-
Az alu felni javítása csücskösebb mint az acélé és megbízhatóan és főleg pontosan csak görgőzés a megoldás. Tudom magamról mert most én is cserélem az első kerekem mert az is kapott valamikor és beszitál a kormány miatta.Elég kellemetlen tud lenni mikor lassú tempónál kanyarodik az ember és közben irányjelzőzik a kormány meg ugrál a kézben.Meg szeretném kérdezni a hűtő bordákat Te tüntetted el?.
- 1 like
Komment
Komment