Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MZ márkatárs

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Üdv mindenkinek!
    Egy MZ Trophy ES 150 tulaja vagyok :-)

Click image for larger version

Name:	mz.jpg
Views:	1
Size:	131.9 KB
ID:	139095
    Utoljára szerkesztve a következő által: PI; 2014 jan. 18, 23:01.

Komment

Hay.........................................................................................
      Ez szép!
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Üdv ismét itt! Szép motor! És a Danuviával mi lett? Felhagytál vele?
        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 jan. 19, 09:44.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Nem szeretnék puncsolni ismeretlenül sem, de ez tényleg szép!!!, a pumpádra tégy riasztót!Nekem is sikerült egy eredeti Cz pumpát szerezni a gépemhez.Gratula. Üdv. Sepy.Egy kérdés a blokkot homok fújták vagy gyöngyözték?
          Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2014 jan. 19, 08:41. Oka: bővítés

Komment

A Danuviát eladtam. Csak 1 motorom van, nem is tervezek többet.

Komment

Köszönöm. Gyöngyözték a blokkot.

Itt van 2 kép, a pumpa felújítása előtt és után.

Name:	mzpumpa1.jpg
Size:	40.5 KB
ID:	139096Click image for larger version

Name:	mzpumpa2.jpg
Size:	156.3 KB
ID:	139097

Komment

Köszönöm :-)

Pár kép még a motorról.
                Muzeális minősített, OT rendszámos.
                A tavalyi esztergomi versenyen elhoztam vele a legszebb motor díjat :-)

Name:	mzt1.jpg
Size:	202.8 KB
ID:	139098Click image for larger version

Name:	mzt2.jpg
Size:	188.4 KB
ID:	139099Click image for larger version

Name:	mzt3.jpg
Size:	192.9 KB
ID:	139100Click image for larger version

Name:	mzt4.jpg
Size:	207.7 KB
ID:	139101Click image for larger version

Name:	mzt5.jpg
Size:	165.2 KB
ID:	139102Click image for larger version

Name:	mzt6.jpg
Size:	156.8 KB
ID:	139103

Komment

PI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Üdv mindenkinek!
                  Egy MZ Trophy ES 150 tulaja vagyok :-)
                  Ejj de szép motor! Gratulálok!

Komment

Köszönöm szépen, remélem valamelyik versenyen, vagy rendezvényen találkozok az itt kommentelőkkel

Komment

Nagyszerű,gyönyörű napos időben,szépen elkezdtem a festés előtti utolsó igazításokat. Az én mocim nem veterán még és nem is méltó-e nemes gyülekezethez!De már csak megszokásból is bemutatom mire készülök!Az ülés is megviselt kissé!Ezért újra tervezés!Úgy szeretném mint az IZS-en hogy az egész ülés sárvédőstől mindenestől levehető legyen!(bocsi a zavarásért!)

Komment

Kedves Apacsavó!Nem hiszem,hogy valaki is méltatlankodna és kevés olyan " régi" motoros van a csapatban mint Te.Az életed kihívásait legyőzve magad kényelmére alakított gépeddel szeretnénk mielőbb találkozni, sokunknak élő példaként ha nehézség támad az életben" kelj fel és járj"mint Te is tetted.Nagyon szép lesz a géped és nem zavarsz bennünket!!

Komment

De már csak megszokásból is bemutatom mire készülök!
                          Na erre szokta mondani a kislányom, hogy "Szétszedtem! És így mosolyog hozzá!!!

Apacsávó, csak így tovább. Nekem tetszik amit csinálsz és nem hiszed el, de lehet, hogy a te hatásodra váltottam szemléletet. Gyanús nekem a kerékláncom egyenesfutása, ezért most festés előtt rakom össze villástól, blokkostól, lánckerekestől, és megnézem, hogy hol a bibi. Nincs bosszantóbb, mint készrefestett cuccot flexelni, kalapálni.

Várjuk az újabb híreket.
                          Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 febr. 05, 09:55.

Komment

Én mindig így csináltam és most is!Enneksok oka van de legfőbb a tudatlanságom!Mert egy tanult mérnöknek nem kell összerakni és úgy méreteznie mert ő tanulta,tudja!De én honnan vegyem P,l:az általam elképzelt és legyártandó segéd bölcsőváz alakját,méreteit?Csakis így tudom megoldani!Vagy ott van a sülyesztett ülés, nem tom hogyan fér el alatta a két oldaldoboz(akku ill,légszűrő!)ilyenkor összeállítom és minden lakatolást megcsinálok!Nyugiba lehet fúrni faragni!Kezd kisütni a nap!Mindjárt megyek is dédelgetni a kis édest!............na csak dógozzatok ti is!Nehogy szó érje a ház elejét!

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              mint készrefestett cuccot lexelni, kalapálni.
                              .........a festett cuccot a végszerelésnél már csak tiszta fehér cérna kesztyűben fogdosom!Legalább amíg lefényképezem addig legyen pöpec!

Komment

Mert egy tanult mérnöknek nem kell összerakni és úgy méreteznie mert ő tanulta,tudja!
                                Nem, az a bírálóbizottság! Az a kerekasztal, amely egy újdonsült cucc próbaüzemeltetésekor alakul. Idézetek a jegyzőkönyvből: "Megmondtam, hogy így nem lesz jó! Úgy kellett volna csinálni, ahogy XY megmondta. Miért nem engem kérdeztek, elmondtam volna... stb."

Megnyugtatok mindenkit, hogy egy tanult mérnök után is kell még bőven reszelni, mert egy dolog valamit kitalálni és megint egy dolog elkészíteni a gyártási dokumentációt. Na abban szokott rengeteg hiba lenni. Technológusként szenvedélyesen vadásztam a mérnökbakikra, egy ideje pedig akasztják a hóhért.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X