Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MZ márkatárs
Collapse
X
-
PI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜdv mindenkinek!
Egy MZ Trophy ES 150 tulaja vagyok :-)
- 1 like
Komment
-
Nagyszerű,gyönyörű napos időben,szépen elkezdtem a festés előtti utolsó igazításokat. Az én mocim nem veterán még és nem is méltó-e nemes gyülekezethez!De már csak megszokásból is bemutatom mire készülök!Az ülés is megviselt kissé!Ezért újra tervezés!Úgy szeretném mint az IZS-en hogy az egész ülés sárvédőstől mindenestől levehető legyen!(bocsi a zavarásért!)
- 7 likes
Komment
-
Kedves Apacsavó!Nem hiszem,hogy valaki is méltatlankodna és kevés olyan " régi" motoros van a csapatban mint Te.Az életed kihívásait legyőzve magad kényelmére alakított gépeddel szeretnénk mielőbb találkozni, sokunknak élő példaként ha nehézség támad az életben" kelj fel és járj"mint Te is tetted.Nagyon szép lesz a géped és nem zavarsz bennünket!!
- 6 likes
Komment
-
De már csak megszokásból is bemutatom mire készülök!
Apacsávó, csak így tovább. Nekem tetszik amit csinálsz és nem hiszed el, de lehet, hogy a te hatásodra váltottam szemléletet. Gyanús nekem a kerékláncom egyenesfutása, ezért most festés előtt rakom össze villástól, blokkostól, lánckerekestől, és megnézem, hogy hol a bibi. Nincs bosszantóbb, mint készrefestett cuccot flexelni, kalapálni.
Várjuk az újabb híreket.Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 febr. 05, 09:55.
- 6 likes
Komment
-
Én mindig így csináltam és most is!Enneksok oka van de legfőbb a tudatlanságom!Mert egy tanult mérnöknek nem kell összerakni és úgy méreteznie mert ő tanulta,tudja!De én honnan vegyem P,l:az általam elképzelt és legyártandó segéd bölcsőváz alakját,méreteit?Csakis így tudom megoldani!Vagy ott van a sülyesztett ülés, nem tom hogyan fér el alatta a két oldaldoboz(akku ill,légszűrő!)ilyenkor összeállítom és minden lakatolást megcsinálok!Nyugiba lehet fúrni faragni!Kezd kisütni a nap!Mindjárt megyek is dédelgetni a kis édest!............na csak dógozzatok ti is!Nehogy szó érje a ház elejét!
- 3 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemint készrefestett cuccot lexelni, kalapálni.
- 4 likes
Komment
-
Mert egy tanult mérnöknek nem kell összerakni és úgy méreteznie mert ő tanulta,tudja!
Megnyugtatok mindenkit, hogy egy tanult mérnök után is kell még bőven reszelni, mert egy dolog valamit kitalálni és megint egy dolog elkészíteni a gyártási dokumentációt. Na abban szokott rengeteg hiba lenni. Technológusként szenvedélyesen vadásztam a mérnökbakikra, egy ideje pedig akasztják a hóhért.
- 4 likes
Komment
Komment