Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MZ márkatárs

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szavasztok

Az mz fogatom hátsó kerekét fogom 15 collosra át épiteni.

Meg van az abroncs /felni/ ,csak nem küllős .
    Ki lesz esztergáltatva ,tehát van egy abroncsom /felnim/

A NAGY KÉRDÉS
    Ki és Hol csinál abroncs fúrást hogy küllőzni tudjam az mz kerék aggyal.
    Ami nagyon fontos hogy az agy és az abroncs nem lesz síkban.

Köszönm a válaszokat

Komment

BUDAMOTOR KFT -Nyitrai István . Solymár .

Komment

Szevasztok

Szia
        Így legyen ötösöm

Köszönöm!

Komment

Mondjuk ez sem rossz...

Click image for larger version

Name:	2443347_2_644x461_motocykl-trzy-kolowy-trajka-trike-dodaj-zdjecia.jpg
Views:	1
Size:	44.7 KB
ID:	139310

... ez viszont legalább csúnya

Name:	RedneckTrike.jpg
Size:	99.9 KB
ID:	139311

Komment

Ma kicsomagoltam a gépet a garázsban. December óta nem is néztem szegény felé. Egy órát ücsörögtem rajt, épp hogy csak nem brümmögtem hozzá...

Komment

taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Ma kicsomagoltam a gépet a garázsban. December óta nem is néztem szegény felé. Egy órát ücsörögtem rajt, épp hogy csak nem brümmögtem hozzá...
              Akkor nem csak én nem bírok magammal?

Name:	DSC05681.jpg
Size:	192.5 KB
ID:	139322Click image for larger version

Name:	DSC05682.jpg
Size:	193.6 KB
ID:	139323
              Ma 13 óra körül.... majd ma 14 óra körüli állapot.
              Kártékony vagyok. Belecsaptam a lecsóba.
              Azóta a kerekeitől is megszabadítottam...

Komment

Ma 13 óra körül... majd ma 14 óra körüli állapot.
                Kártékony vagyok. Belecsaptam a lecsóba.
                Ezt gyorsan szétkaptad! Így készül a Kávérészer! Súlycsökkentéssel...

Komment

Ne is mondd a súlyt...
                  Az a baj, hogy nem gondoltam át eléggé, csak hirtelen ötlettől vezérelve belecsaptam. Már nem bírtam ki, hogy ne fogdossam az olajos vasakat
                  Nos, lecsupaszítottam, kikaptam a kerekeit. Majd már kezdtem fázni, gondoltam visszarakom a fal mellé a gépet a garázsban, és visszaállok az autóval... De csak gondoltam. NAGYON SOK VAS VAN BENNE! Még így is.
                  Azt hiszem a kerék kivételt a végére kellett volna hagyni. Most már mindegy, ez a hirtelenség eredménye, de megbírkózom vele

Komment

Mondjuk ez sem rossz...

[ATTACH=CONFIG]21227[/ATTACH]

... ez viszont legalább csúnya

[ATTACH=CONFIG]21228[/ATTACH]
                    Szegény Dzsoni és Árnika.

Komment

Ezt gyorsan szétkaptad!
                      Nézegetem a képeket. Szegény hogy vágyakozott kifelé, én meg ripityára szedtem

Name:	DSC05678.jpg
Size:	194.0 KB
ID:	139350
                      Mindegy, így úgysem maradhatott. Kívánja az új festéket :-)

Komment

Ez így szokott kezdődni!Majd miután a festés után rájössz" most már milyen csúnya a többi mellette, jön a horganyozás,polírozás és még sok apró dolog mivel lehet molyolni. Kitartást és sok szabad időt Neked.

Komment

most már milyen csúnya a többi mellette, jön a horganyozás,polírozás és még sok apró dolog mivel lehet molyolni.
                          Igen! Ez meg így szokott lenni...

Komment

Köszönöm a biztató szavakat! Kitartásom lenne hozzá, a rávalót is félrepakolgattam apránként, a szükséges alkatrészeket is rendelgetem már innen-onnan. Csak az a szabadidő... Azt nem sikerült még szereznem

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            jön a horganyozás,polírozás és még sok apró dolog
                            Már érzem, hogy így lesz. Eddig csak-csak elvolt rajta a fekete kipufogó, végezte a dolgát, illett a képbe. De tudom, hogy nagyon karistolni fogja a szememet ha a tank, lámpa, deklik, blokk szépen csillognak majd...
                            Na meg az ülés sem maradhat így. No meg maradjanak a rozsdás küllők egy felújított motoron?

Komment

Egyre jobban mélyülök a témában, a motor pedig egyre többfelé bomlik! Az eredeti terv az volt, hogy épp csak annyira szedem szét, hogy a vázon az oldaldekli alatt lévő rozsdákat javítani tudjam, illetve a motor körüli részekről a több évtizedes olajsarat lepucoljam. Nos, most ott tartok, hogy a hátsó lengőkart, lábtartót szedem le, mert külön-külön minden elemet fel kell újítani, újra festeni Egy kis kapargászás, drótkorongozás nyomán kiderült, hogy korántsem olyan jó állapotú a váz, mint ahogy elsőre kinézett. Különben is, ha már szét van szedve, legyen úgy megcsinálva, hogy jópár éven keresztül lehetőleg ne kelljen újra szétbontani.
                              Arra van ötletetek, tapasztalatotok, hogy a hátsó lengőkart hogyan lehet lekapni?
                              A végéről a 2 db anyát (27-es) leszedtem, illetve oldalról a 8-as csavarokat kiszedtem majd próbáltam finoman ütögetni, meg se moccan

Komment

Egy kis kapargászás, drótkorongozás nyomán kiderült, hogy korántsem olyan jó állapotú a váz, mint ahogy elsőre kinézett. Különben is, ha már szét van szedve, legyen úgy megcsinálva, hogy jópár éven keresztül lehetőleg ne kelljen újra szétbontani.
                                Ez megerősít engem, hogy anno a helyes utat választottam:
                                http://veteran.forum.hu/bemutatkozas...html#post20545

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X