Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa & CZ

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Üdv Petya0!

A webáruház képén a labirint tömítés látható,erre van szükséged a Jawa 559-hez.
    Petya0 kedvelte ezt.

Komment

(Egyáltalán miért jobb ez a gyűrű, mint a szimering? Nem lehet valamivel helyettesíteni?)
      Ezt csak a korabeli tervezője tudná megmondani. Labirintgyűrűt egyébként oda szoktak tenni, ahol valamiért nem lehet köszörült felületet kialakítani. Simmeringet ugyanis nem lehet más felületen alkalmazni. Pontosan hova kell ez a gyűrű a Jawadon?
      Petya0 kedvelte ezt.

Komment

Click image for larger version

Name:	4ú.jpg
Views:	1
Size:	192.1 KB
ID:	139618
        A 4 es számmal jelölt csoda a főtengely kuplung oldalán. Én megnézném, befér-e egy normális szimering.
        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 márc. 25, 08:41.
        CZsolti és sepy kedvelte ezt.

Komment

Egyáltalán miért jobb ez a gyűrű, mint a szimering?
          Talán mert a váltóból átszivárgó olaj keni a főtengelycsapágyat...

Komment

Ezt hova a fenébe/hogyan lehet felhasználni nálunk? Gondolom forgalmit nem adnak hozzá...
            Jawa 350 Univerzális JAWA 350 UNIVERZÁLIS VÁZ /CETKA/ 47231500 -CZE - E-MotorParts Motoralkatrész Webáruház - addel.hu piactér

Komment

Azt én sem értem miért kell egy tömítő gyűrű miért nem lehet nyitott hiszen a simmering a forgattyús házban van. Az én gépemnél is e nélkül van és így tudja kenni a bal oldalon a főtengely csapágyat.

Komment

hiszen a simmering a forgattyús házban van.
                Itt ez a csoda van szimering helyett. Mint a 2 henger közt a 350 nél. Ugyanilyen pocsék konstrukció az is.
                sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Üdv wsievers!Click image for larger version

Name:	Jawa 250 motormetszet.jpg
Size:	196.7 KB
ID:	139620Click image for larger version

Name:	Jawa  2501963.jpg
Size:	197.1 KB
ID:	139621
                  A 4 es számmal jelölt csoda a főtengely kuplung oldalán. Én megnézném, befér-e egy normális szimering.
                  Elkéstél,a csehek már korábban megnézték. 1964,-ig így oldották meg a forgattyúsház tömítését '64 ben tértek át a 3 csapágyas labirint gyűrűs változatra.
                  sepy, CZsolti és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Click image for larger version

Name:	Jawa  1964.jpg
Size:	193.0 KB
ID:	139622 Ez már a módosított '64-es 250-es. A másik képen látható 350-es sokáig a kedvenc Jawa volt számomra.Sajnáltam,hogy nem került kereskedelmi forgalomba.
                    CZsolti és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Azt még megtudja mondani valaki, hogy hogyan kell kiszedni a kerékagyból a csapágyakat? Egy oldalon ki tudom tolni az összes dolgot ami bent van, vagy két irányba kell? Melegítés szükséges?

Köszönöm!

Komment

Üdv Petya0!

Remélem ez segít.Click image for larger version

Name:	Jawa  kerékagy  csapágycsere.jpg
Size:	197.1 KB
ID:	139730
                        wsievers és sepy kedvelte ezt.

Komment

Szia Petya! Melegiteni nem kell. A letöltések menüben keresd meg a Jawa szerelési könyvek bármelyikét. Azokban benne van, hogyan lehet kiütni a csapágyakat. Ha rám hallgatsz, akkor tömitett (zárt) csapágyakra cseréld ki valamennyit. Hidd el, megéri.

(mire megirtam St.350 már be is töltötte a képet.
                          sepy kedvelte ezt.

Komment

nem voltam jó oroszból - tudja valaki miért nem adja már föl ez az Iván ?
                            sepy és sinter kedvelte ezt.

Komment

tudja valaki miért nem adja már föl ez az Iván ?
                              Mert még nem küldte el senki a jó moszkvai nagynénikéjébe.
                              sinter kedvelte ezt.

Komment

Mert ő nem Iván, hanem az elektromodulator aki hasta la vista baby helyett davidanje tavarist mond!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X